Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדשבורד בחוץ, פירקתי על הדרך את הפן של המזגן, היה מלא בלכלוך.

לאחר קריאה וחיפושים, הבנתי שגם המאייד מתלכלך, חיפשתי אותו עד שמצאתי בעזרת צילום איפון, הוא נראה במצב גרוע בהחלט.

המזגן מקרר כראוי, אך יש לי הרגשה שעם ניקוי הפן + ניקוי המאייד אני אקבל קירור הרבה יותר טוב.

איך מנקים את הדבר הזה?

ממה שקראתי עד עכשיו משתמשים בספריי קצף מיוחד ואז שוטפים אותו, הבנתי שצריך להיות פתח ניקוז בפנים כך שאפשר להזרים מים והם ירדו מחוץ לרכב, אני לא רוצה לנסות ולגלות שתא הנוסעים שלי מוצף מים.

עזרתכם בהקדם.

תודה.

IMG_1258.jpg

פורסם

היי,

חייב להיות פתח לניקוז של מי עיבוי, אבל - הפתח הזה מיועד לניקוז מי עיבוי שמטפטפים בקצב לא גבוה במיוחד מהרדיאטור למטה.

לכן, לדעתי אם תתחיל להשפריץ עם צינור על הרדיאטור, לא כל המים יתנקזו אל מחוץ לרכב.

לגבי פתרונות אחרים אין לי מושג ואם תמצא כזה אשמח אם תשתף.

אני מוסיף: אולי אם תשפריץ מים בקצב איטי עם בקבוק כמו בתמונה אז רוב המים ירדו יפה דרך הניקוז:

BB-KS095-1.5L Pressure Sprayer.jpg

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

קיבלתי את מה שאתה אומר.

ידוע לי שהפתרון הכי טוב הוא פירוק טוטאלי של המאייד ושטיפתו עם מים וחומרים אנטי-בקטריאלים.

הבעיה היא שזה דורש פירוק של צינורות הגז - אחסון הגז, פירוק, וואקום, החזרת הגז.

זה יכול להתבצע רק אצל מזגניסט ולא בא לי להתחיל : א. לשלם למישהו אחר, ב. להתחיל לפרק חלק/צינורות שעובדים ברמה סבירה כיום בלי ניקוי.

אז הפתרון המתבקש זה קצף ניקוי מיוחד + שטיפה עם מים, נראה לי שאנסה קודם להשפריץ קצת מים לראות שהם אכן יורדים למטה.

מישהו (בהודעה פרטית אשר לא יכול לכתוב בפורום) גם הציע לי לבדוק שחור הניקוז אינו סתום לפני שאני מתחיל.

אם למישהו יש רעיון/עצה נוספים אני אשמח.

פורסם

את החור של צינור הניקוז אתה יכול לבדוק ממתחת לרכב - אפשר לנשוף לתוכו ולראות אם סתום או לא. זה כמובן מצריך הגבהה של הרכב בצורה בטיחותית.

בקשר לניקוי - לדעתי תעשה את מה שכתבת. מהנסיון שלי עם החומר הזה - הוא מקציף בצורה רצינית כך שאל תשים הרבה ממנו. שטוף עם מים בלחץ נמוך ולדעתי יהיה טוב.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

תודה.

עוד שאלה מעניינת,

אני רואה מולי שני חלקים גדולים, האחד זה הפן של המזגן, השני זה הבית של המאייד

בתחתית הבית של המאייד איתרתי את צינור הניקוז - אגב השפרצתי קצת מים והם אכן מתנקזים מתחת לרכב.

איפה הרדיאטור חימום ? הייתכן כי הוא בכלל מתחת למכסה המנוע ?

בכמה מקומות שראיתי טוענים שמאייד נמצא בתוך הרדיאטור חימום, ובמקומות אחרים ראיתי שאלו שני יחידות נפרדות.

האמת שלא נשמע הגיוני שזה אותו חלק, האחד זורם בתוכו מים חמים קבוע והשני אמור לקרר.

• תוכן חדש...