Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

יש לי סיאט איביזה שנת 2011 עדיין באחריות "מלאה" של החברה... ככה הובטח לי שקניתי את האוטו,

אם אתם מכירים ואני בטוח שהרוב מכירים פה את המשענת יד של הרכבים האלה, שאחרי שנה מתפרקים קבוע וגם נראים על הפנים אחר כך, אז תדעו שצ'מפיון הנחמדים לא נותנים אחריות על הדבר הזה.

רוצים על זה בחברה כ4,500 שקל.

בקיצור, פניתי למוסך ביקשתי שיחליפו לי את זה בגדר האחריות, אמר לי מנהל המוסך שצ'מפיון לא נותנת על זה אחריות,

הידית במצב זוועה, התקלף הצבע מהצדדים שם הריפוד נראה על הפנים ובנוסף להכל נשבר שם איזה קליפס,

ואני מוכן להשבע שלא עשיתי שום פעולה שלא הייה צריך לקרות.

בקיצור, מה שאני בא לשאול מה אתם ממליצים לי לעשות, מאוד מציק לי שמשהו ברכב שלי לא כמו שצריך ואין מצב שאני אשאיר את זה ככה

מצד שני אני לא אשקיע 4,500 אלף שקל על משענת יד ומצד שלישי יש לי אחריות "מלאה" אז למה שאני לא אקבל את השירות שמגיע לי??

פורסם
שלום לכולם..

יש לי סיאט איביזה שנת 2011 עדיין באחריות "מלאה" של החברה... ככה הובטח לי שקניתי את האוטו,

אם אתם מכירים ואני בטוח שהרוב מכירים פה את המשענת יד של הרכבים האלה, שאחרי שנה מתפרקים קבוע וגם נראים על הפנים אחר כך, אז תדעו שצ'מפיון הנחמדים לא נותנים אחריות על הדבר הזה.

רוצים על זה בחברה כ4,500 שקל.

בקיצור, פניתי למוסך ביקשתי שיחליפו לי את זה בגדר האחריות, אמר לי מנהל המוסך שצ'מפיון לא נותנת על זה אחריות,

הידית במצב זוועה, התקלף הצבע מהצדדים שם הריפוד נראה על הפנים ובנוסף להכל נשבר שם איזה קליפס,

ואני מוכן להשבע שלא עשיתי שום פעולה שלא הייה צריך לקרות.

בקיצור, מה שאני בא לשאול מה אתם ממליצים לי לעשות, מאוד מציק לי שמשהו ברכב שלי לא כמו שצריך ואין מצב שאני אשאיר את זה ככה

מצד שני אני לא אשקיע 4,500 אלף שקל על משענת יד ומצד שלישי יש לי אחריות "מלאה" אז למה שאני לא אקבל את השירות שמגיע לי??

צור קשר עם היצרן (פולקסווגן גרמניה) תאר להם את המצב ותחכה לטלפון מצ'מפיון.

פורסם

כנראה שצ'מפיון אלופי התלונות בפורום.

יחד עם זאת, אם מישהו מאמין שהפורום יכול גם להיות אפקטיבי בעזרה בטיפול בבעיות שירות, לטעמי האישי, מאוד יהיה נכון לציין מוסך ספציפי ושמות של אנשים וכל פרט מזהה אחר. תאריך שעה...

בחברות גדולות, לא חסרים פקידים שלא מתאמצים כי אין להם שם ופנים ומי שחוטף במקרה הגרוע זה החברה. זה לא עוזר ללקוחות שנתקלים בגורמים אדישים כאלה.

ברגע שעובד אדיש יתקל בשם שלו בפורום/בעיתון/במכתב...הוא יזיז את הישבן שלו...

זיהוי ספציפי יעזור גם לחברים...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא מתאים להם.

סיפור דומה היה לחבר שלי בפיג׳ו 207cc ששם ההגה פשוט התחיל להתקלף. אבל במסגרת האחריות פשוט החליפו לו את

כל ההגה בלי וויכוח.

באסה

פורסם

למה לא פנית לשרות לקוחות של החברה? מנהל מוסך הוא לא הכתובת במקרה כזה כי אם מדובר בשבר, על פניו באמת לא אמור להיות מכובד במסגרת אחריות והוא לפי דעתי לא יכול לקחת על עצמו מנדט לאשר משהו כזה. תפנה לשרות לקוחות של החברה, יש להם אפילו נציג פה בפורום שבטח רואה את זה ותבקש מהם לדון בבעיה. הם לעומת אותו מנהל מוסך יכולים כן להחליט אם זאת בעיה שקרתה שלא באשמתך ולבוא לקראתך. תנסה, מה יש לך להפסיד.

פורסם

אם החלק הזה נשבר לכמה רכבים ואתה לא הראשון,

בקש שישלחו לך תמונות של חברה אחרים שנשבר להם (או שתאסוף ברשת)

ותשלח לחברה בגרמניה ותדרוש פיצוי.

שי.

פורסם

גם לי הקליפס של המשענת נשבר וגם הצבע מתחיל להתקלף. זה איכות החומרים של VAG בתוספת איכות השירות של צ'מפיון = תשאיר את זה ככה. אני לא פניתי אליהם בכלל.

מצאתי קליפס כזה באייבי אבל המוכר לא שולח לישראל, וגם אם כן כתבו לי בשרשור שפתחתי שיש משענות שהכפתור לא מתאים וצריך להחליף את כל החלק העליון. בשורה התחתונה יצאתי מבולבל.

פורסם

12 שנה וכלום לא השתנה..

ב2001 היתה לאבא שלי בורה דיזל חדשה מהניילון,לאלה מביניכים שזוכרים היו בעיות במנגנוני החלונות בבורה ובגולף,פעמיים החלק קרס והוחלף על חשבונו שבכל פעם שהגיע למוסך נשבעו לו "פעם ראשונה שאנחנו נתקלים בזה",לאחר תקופה שהרכב נמכר כבר העניין הגיע לעיתונות עקב מס רב של מנגנונים תקולים בבורה ובגולף וצמפיון הואילה באדיבותה להכיר בבעיה.

לא אציין את הצרות בגיר שדרך אגב בימים ההם לא היהdsg...בשורה התחתונה 13 שנה עברו,אבא שלי לא חזר לצמפיון ,וצמפיון נשארו אותו הדבר!!!:x

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
בידיוק זה נשבר לי רק שאצלי זה לא נראה כמו בתמונה, או שזה הפתרון?

ואיך עושים דבר כזה?

http://www.ebay.com/itm/Armrest-Lid-Replacement-Hinges-for-VW-cars-fix-that-floppy-lid-/220856678533?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AVolkswagen&hash=item336c157885&vxp=mtr

זה עולה 90 ש"ח ולא ישבר בחיים.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• ספונסר פורום
פורסם
לא מתאים להם.

סיפור דומה היה לחבר שלי בפיג׳ו 207cc ששם ההגה פשוט התחיל להתקלף. אבל במסגרת האחריות פשוט החליפו לו את

כל ההגה בלי וויכוח.

באסה

לובינסקי היבואנים של פז'ו,לא צ'מפיון.

אורן

• תוכן חדש...