Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם אחת קרה לי,

חלמתי שאחותי חונקת אותי, מה שקרה הבפועל זה שהידיים היו כרוכות סביב הצוואר(לא באמת חונקות רק אוחוזות) כמובן שבחלום התחושה הועצמה. אחרי שהבנתי שזה חלום ישר קמתי, לא יכולתי להזיז כלום, הידיים עדיין אוחזות בצוואר, הבנתי שאני נמצא בשיתוק שינה ועצמתי עניים, לקחתי כמה נשימות והשתחררתי. אני זוכר שהתחלתי לחשוב על מה שאני צריך לעשות באותו יום ולאט לאט זה השתחרר.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעט מן הפעמים שזה קורה זה קורה כחלום שבו אני שולט או סיוט או משהו בסגנון כמו שקורה לרבים מכם.

ב90 אחוז מהפעמים מה שקורה הוא שאני מתעורר אך אני משותק ואני לא יכול להזיז כלום חוץ מבוהן ברגל ימין

העיניים פתוחות כמובן, ואני יכול לנשום רק מהאף.

מרגע זה קצב הלב שלי מתגבר למהירות לא הגיונית אני מתחיל להזיע, עלי להילחם בזה פיזית... אנשים כאן עוצמים עיניים וחוזרים לישון, ברגע שאני עוצם עיניים מן מערבולת חושים מטורפת עוברת לי במוח אני מרגיש כאילו כל ה"רוע" אם זה סיוטים דברים שמהם אני מפחד ועוד דברים שאני לא יכול להסביר מנסים לנגוס לי במוח וזה מוחשי וכואב, ברגע שאני פותח את העיינים אני חוזר למצב לחימה כדי להתעורר.

מניסיון, אתה צריך לעשות הפוך מלהלחם ולנסות להתעורר. תנסה להכיר בכך שזה חלום, להרגיע נשימה (תנשום עמוק, כל הגוף יירגע), לשחרר את הגוף, לא לנסות להתעורר - להפך. תנסה לחזור לישון.

מניסיון שלי, זה עובד.

קרה לי כמה פעמים שהתעוררתי בלי יכולת לזוז. במצבים כאלה אני פשוט אומר לעצמי "טוב נו. אם אני לא יכול לקום אחזור לישון" וחוזר לישון

הבנתי שאני נמצא בשיתוק שינה ועצמתי עניים, לקחתי כמה נשימות והשתחררתי. אני זוכר שהתחלתי לחשוב על מה שאני צריך לעשות באותו יום ולאט לאט זה השתחרר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא יכול כרגע לצטט הודעה, אך בהודעה מס' 26 של ספייר הוא ציין תופעה בה שיתוק השינה מגיע לפני ההרדמות,

זו בדיוק תופעה שאני חווה לאחרונה אך להבדיל מהשיתוק האורגינל - כאן אני עוד מצליח להשתחרר ולשוב למצב הרדמות רגיל.

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נראה כאילו הבחורה בסרטון בולעת את הכבשים שהתעלפו כשאף אחד לא מסתכל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חוויתי כמה פעמים. בניגוד לאחרים כאן, דווקא התעניינתי בעניין הזה, בהתחלה זה אכן מפחיד ואתה לא מבין מה קורה לך אבל אחרי כמה פעמים אתה כבר יודע איך להתנהג. חבל, בזמן האחרון זה נעלם :cry:

נ.ב

אצלי זה קצת שונה, אני לא ראיתי דמויות בחדר או משהו דומה לזה אלא הייתי במצב שאני כביכול ער אבל הגוף לא מצליח לזוז ולא משנה מה אני עושה/מנסה/חושב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...