Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

השאלה בכותרת.

מדובר על לוח בגודל סטנדרטי +-, לא המגנטים האלה שמקבלים בשקית הפתעות של היום הולדת.

אני לא אופטימי במיוחד, אבל מה הסיכוי שמחיר יחידה בהזמנה כזו יעמוד על איזור החמישה שקלים? :?

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שמע, אם תצליח למצוא יבואן של זה (כנס לחנות צעצועים ותרא מה כתוב על ההכי זול) תוכל לקנות כמות כזו ב10 שקל לחתיכה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש אתר בדיוק לדברים האלו. צריך 500 מקדחות? שני טון שייבות? מכולה של מזרנים? ארבעה קילומטר וילונות?

http://www.alibaba.com/trade/search?fsb=y&IndexArea=product_en&CatId=&SearchText=backgammon

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הולך לאיזה אחד בשוק בבאר שבע/יפו ואומר לו אני צריך 3000 לוחות, אחרי שהוא יתאושש מההתקף לב אני בטוח שהם יארגנו לך את זה במהירות..

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

3000 יחידות זו כמות נכבדת, עזוב יבואנים בארץ, חפש באליבבה איזה יצרן סיני שמתעסק בדברים האלה, פנה אליו ישירות כדי לחסוך גוזרי קופונים ותסיים את העניין בפחות מ-5 שקלים ליחידה (5 שקלים ללוח שש בש סטנדרטי בהזמנה גדולה זה לא מעט כסף).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ראיתי ביפו לוח שש בש ב5 ש"ח. בטח תקבל הנחה על כמות (ואני מדבר על לוח מעץ).

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

כמה שאלות שעלו לי:

1. עם הקוביות? זה 6000 קוביות.

2. מה עם הדיסקיות? עם? בלי?

3. אל תנסה לרצף עם זה את חדר האמבטיה. לא חושב שזה אטום.

4. מאותה סיבה שבסעיף 3, זה גם לא מתאים להיות רעפים.

5. יש מצב שאתה בונה מגדל קפלים מלוחות שש בש? רוצה לעבור את שיא הגובה של האל בורג'?

6. שובב...בדיוק ראיתי ביד 2 מודעה "למכירה לוחות שש בש איכותיים, 15 שקל ליחידה. אפשר להזמין עד 3000 יחידות".

7. טורניר CF בשש-בש?

8. מארגן אולימפידה עם מקצוע חדש "יידוי לוחות שש-בש"?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש את קודקוד שנמצאים במגשימים

רכשתי מהם כמות של משחקי קופסא בשליש מחיר מהמקום הכי זול שמצאתי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...