Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת 4 צמיגים במכה - בעייתי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע, מכה (http://he.wikipedia.org/wiki/מכה) זה דיי רחוק,

אז אני מניח שזה בעייתי. אבל מצד שני אם תחליף שם שניים, ואחרי זה תחזור להחליף עוד שניים, זה עוד יותר בעייתי,

ככה שהמדריך אדיוט בכל מקרה.

פורסם

חרטה ברטה.

מתעסקים בתפל ולא בעיקר.

היה עדיף שהיה משחק באייפון, יותר מועיל:wink:

יותר חשוב שילמדו שלחץ אוויר מציל חיים.

שירידה וחזרה עם הרכב למשטח שונה (הכוונה אספלט וחצץ לדוגמא) זה מסוכן וצריך לאט ובזהירות.

שבגשם ראשון כל הסחלה והמיצי קיבה של המשאיות צפים וזה שווה ערך לשמן על הכביש.

בקיצור יש עולה 1001 דברים חשובים הרבה יותר.

קודם שרוב הציבור יגיע למצב שהוא מחליף רבעייה במכה ושופך 1500 שח או יותר במכה.

אחרי החלפת רבעייה, אם אתה שוחט את הרכב, אתה שם לב שההגה קצת יותר חד, אבל זה גם עובר אחרי כמה עשרות ק"מ.

פורסם
כן נשמע מתאים לקורס רענון נהיגה של המדינה. שטויות במיץ.

אותנו הוא שאל האם לסוע מאחורי רכב אחר זה חוסך בדלק.

ניסיתי להסביר על סליפ-סטרים ועל מקדם גרר, לא עבד...

אם היית גם מקשיב, אז היית מבין שבמהירויות של 50-110 קמ"ש צריך להיצמד למרחק של פחות מחצי מטר לרכב שלפנים, וגם אז החיסכון בדלק יהיה זניח לעומת הסכנה שנובעת מאי-שמירת מרחק.

תמשיך לשחק שש בש באייפון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תכלס יש משהו במה שהוא אומר.

נראה אותכם מחליפים 4 גלגלים במכה על ג'ק אחד!!!!

מתאים למי שמחליף בעצמו, אבל מי שקונה צמיגים חדשים הצמיגאים מחליפים את הצמיגים בעצמם, ובצמיגיות אפשר להרים את כל הרכב באויר על מספר ג'קים ולהחליף את כל הצמיגים ב"מכה".

אלא אם מחליפים אותם ב"מדינה" (עובדה. מוחמד עשה את זה...).

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

לא בעיה בכלל.

כשהייתי לי הפולו 2001,ישר אחרי הרכישה נסעתי לפנצ'ריה (5דקות מהעבודה),ותוך 20דקות יצאתי עם רביעיית S-DRIVE דנדשה :) (אחרי שהצמיגים הקודמים היו גמורים,מארבע (!) חברות שונות)

בחיי שכל פעם אני רואה שהרף "שם *** על האוטו" רק מרקיע שחקים בארץ :|

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...