Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב קסנון H7 שנותק בגלל סיבות כלשהם(הותקן ע"י הבעלים הקודמים),

כלומר הבלאסטים עדיין במקום וצריך רק לחבר מנורות.

חיפשתי מנורות באיביי ומצאתי המון סוגים,D2R,D2S,HB3 וכו.

ידוע לי מה ההבדל בין האותיות S ו-R וידוע לי מה העוצמות שאני רוצה (6000K ו-8000K שיהיה אחד ספייר),

יש מנורות שמגיעות בלי חיבור כלל ויש כאלה עם,כולם H7.

איך אני בוחר מנורות מתאימות?

האם אלו יתאימו לי?

http://www.ebay.com/itm/2Pcs-HID-Headlight-Replacement-Bulbs-H4-H7-H8-H11-9005-9006-9145-HB3-HB4-D2S-D2R-/121088667565?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item1c31726fad#ht_4308wt_1028

יש הבדל בחיבורים של הבלאסטים?

הבלאסטים שיש אצלי הם 35W מיצרן כולשהוא.

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אתה צריך לקנות מנורות עם תו תקן, אחרת לא יעברו מכס.

הן צריכות להיות עם תו תקן E אם אני לא טועה, אתה יכול להיכנס לאתר https://www.sylvania.com/en-us/applications/automotive-lighting-systems/Pages/lrgmain.aspx

ולראות אילו מנורות יש לך.

באיביזה קופרה שהיתה לי היו H7, אם אני לא טועה זה מה שיש לך גם.

תמצא H7 עם תו תקן, לא בטוח שיש

פורסם

אני יודע מה סוג המנורה.

איזה תו תקן?

איך כולם קונים קיט ב-50 דולר בלי בעיות?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

חרטא בפיתה.

תזמין נורות H7R בגוון 4300-6000k ותיהיה לי בריא.

קח בחשבון ש4300 זה גוון מקורי של קסנון שנותן תפוקה גבוהה ביותר של עוצמת הארה.

6000 זה לבן לבן, ממש כמו פנס של טלפון.

ממליץ לך על 4300 מנסיון ארוך ומרובה בקסנונים.

זוג נורות אמור לעלות כ10-15דולר עם משלוח. דרוש מהמוכר לרשום שאלו נורות לד על החבילה.

פורסם

גם לי חדש העניין של המכס.

אני כבר פעם השלישית מביא מנורות קסנון הכי זולות באיביי ואין עליהן כלום, לא תו תקן ולא שום דבר ובחיים לא קרה לי שנתקעו לי

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
גם לי חדש העניין של המכס.

אני כבר פעם השלישית מביא מנורות קסנון הכי זולות באיביי ואין עליהן כלום, לא תו תקן ולא שום דבר ובחיים לא קרה לי שנתקעו לי

העברת גם קיט מלא? כולל מגברים והכל?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

אפשר להסתכל על העניין של תו התקן גם מזווית אחרת.

אני מעדיף לשלם עוד כמה שקלים יותר ולקבל קיט עם תקינה אירופאית מאשר זבל סיני.

זו סתם דעתי.

• תוכן חדש...