Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן וסהלן,

ממש בא לי לצחוק המון היום. למישהו יש סרט ממש ממש ממש מצחיק שאוכל להוריד ולראות? יש לציין שההומור שקורע אותי הוא סוג ההומור של לסלי נילסן, אדם סנדלר ושות'.

בשבועות (או חודשים) האחרונים ראיתי:

ז'אק לוזו (הפנתר הורוד 1,2)

בעבר ראיתי את כל הסרטים של לסלי נילסן ז"ל (ולא אכפת לי שהוא לא יהודי, מבחינתי זכרו לברכה)

בדרך לחתונה עוצרים ב..

הדיקטטור

ברונו

וכו'.

אני אשמח להמלצה טובה שתעשה לי את הערב עם החברה, תודה רבה לכולם 8)

פורסם

"איש קטן" ראית ?

HkQ9eHHaQps דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

BE COOL ?

tCgccVdghS0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

nkNqk2MXsxA דרך יוטיוב

HALF BAKED

GDHVi3h6ZXw דרך יוטיוב
פורסם

יש את הסרט של ג'ונה היל שהוא בייביסיטר, אני לא זוכר את שמו. סרט חמוד ביותר.

כמו כן, ג'קוזי מכונת זמן כמו שהמליצו - סרט אדיר. אני מתכנן לראות אותו בפעם השלישית בימים הקרובים.

21 JUMP STREET, יש את הTower heist עם אדי מרפי, יש A thousand words גם עם אדי מרפי, יש את קח את זה כמו גבר עם ג'ייסון סיגל(מרשל מאיך פגשתי את אמא), מיסטר דידס(סרט די מפגר) של אדם סנלדר, יש את That's my boy החדש של אדם סנלדר ואנדי סמברג אבל הוא ממש מאכזב, יש את Identity theft שהוא חמוד אך לא יותר מזה, יש את החבר'ה האחרים עם מרק וולברג וויל פרל - סרט משעשע מאוד! ממש ממליץ לראות.

פורסם

21 ג'אמפ סטריט באמת מוצלח.

והזכיר לי עוד שניים - 21+ (נדמה לי שזה השם), סרט חדש, על איזה אסייתי ביומולדת שלו, שנראה מוצלח בפרומואים. והשני הוא 43, שנראה כמו בסרט הכי מטורף שיצא בשנים האחרונות.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אם אתה אוהב "הומור סאות' פארק" אז יש את טים אמריקה.

בנוסף, אננס אקספרס הוא סרט שאפשר לראות 100 פעם ועדיין לצחוק, ראה חתימתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מקודם נזכרתי באיזה סרט שראיתי פעם.. 2001 A Space Travesty

הורדתי אותו וראיתי, אחד המפגרים (בקטע חיובי) :lol:

נאלצתי להתאים לו תרגום לגרסה Speedy Rip 2CD, (אם מישהו צריך..) אבל היה שווה

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

Halfbaked מצחיק גם בפעם האלף, וכל פעם שמישהו מזכיר סצינה מתוכו.

אחד הגדולים אם לא ה...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

רחוב ג'אמפ סרט מצויין!

סרט שאני ממש ממליץ הוא "החבר'ה האחרים" עם וויל פרל:

סרט גדוש בצחוקים איכותיים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

איך יוצאים לדייט בלי גרוש על התחת

dHPnUPFcxdE דרך יוטיוב

עם מרטין לורנס ב Blue Streak

TFgV1QpsxrQ דרך יוטיוב

stir crazy

bE5cshs3cdc דרך יוטיוב

S_FxhE6EXuw דרך יוטיוב

"הפטיש העברי", הסצינה בנתב"ג (דקה 6) קרעה אותי.

pDi1M9oNwTo דרך יוטיוב

Vr23IuH2Lws דרך יוטיוב

PvubzMlS5f8 דרך יוטיוב

undercover brother

XFPTpD6Bu6E דרך יוטיוב

quvdtYe86O4 דרך יוטיוב
  • תוכן חדש...