Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

במהלך ניקיונות הפסח נקרעה מדבקה דמויית נייר כסף בדופן המיקרוגל (צילום).

מה תפקיד המדבקה?

האם המיקרוגל פסול לשימוש? האם ניתן וצריך להחליף אותה?

IMG_0466.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

זה נקרא גלבו או משהו כזה. כתוב בהוראות של כל מיקרו שלא להשתמש אם היא נפגמת. כנראה משמשת לייצוב הגלים או לכיוון שלהם.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

גלבו זה השפופרת שמאחורי ה"מדבקה" הזו.

אפשר להשיג את החומר הזה בכמה עשרות שקלים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

גלבו, הידוע גם בשמו המקצועי wave guide זה לא הקרטונית אלא התעלה שבה עובר הגל. (גל-בו, כאילו דא...)

הקרטונית, הידועה תחת שמות כמו splattershield ו-wave guard cover אמורה להגן על התעלה מנתזים ולכלוך שעשויים להתלקח. בפועל המיקרוגל עובד מצויין גם בלעדיה, מבלי להצמיח קרניים וזנבות או לייצר שינויים בקוד הגנטי של המשתמשים.

בזמנו כשהתמודדתי עם בעיה דומה טכנאי מיקרוגלים ביקש ממני סכום של כמה עשרות שקלים על אחת חדשה. העדפתי להתמקד באפיקי השקעה אחרים והמיקרוגל המשיך לשרת אותנו כחמש שנים נוספות לאחר הארוע. בינתיים לאחותי נולדו שתי בנות בריאות, אבי ואמי מרגישים טוב, וגם אצלי הכל בסדר. (לפחות בגוף. את הקולות בראש אני עדיין שומע.)

אם השקט הנפשי שווה לכם את הסכום הדו-ספרתי, כל טכנאי מיקרוגלים אמור לתת מענה קל ומהיר לעניין. כל עוד תנקו את התנור באופן תקופתי ותשתמשו במכסים בעת חימום מאכלים רטובים, אין בכך שום צורך ממשי.

פורסם

בזמנו כשהתמודדתי עם בעיה דומה טכנאי מיקרוגלים ביקש ממני סכום של כמה עשרות שקלים על אחת חדשה.

הזכרת לי נשכחות. כשהגיע איזה טכנאי שקר למדוד קרינה למיקרו הוא "נחרד" לגלות שלא החלפנו את הקשקוש הזה "כבר 5 שנים".

בדחילו ורחימו הוא לבש כפפות ועטף את הנייר בעטיפה כפולה.

זה בערך הזמן שהוא עף מהבית שלי בבעיטה.

• תוכן חדש...