Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב של 25000-30000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני מתכוון בימים הקרובים לפתוח עסק לשירותי מיחשוב (עסקים קטנים) .שזה אומר לא מעט נסיעות בתוך העיר.

התקציב שלי כמו שהוזכר לעיל הינו בין 25000 ל- 30000 ש"ח.

מה שחשוב לי בעיקר זה:

1. אמינות.

2.נוחות נהיגה (עד היום נסעתי בפוקוס שהיא ממש נעימה לנסיעה)

3. יחסית חסכונית.

כמובן שא"א את הכל בתקציב ממש נמוך ולכן אשמח לקבל יעוץ בנושא.

בתודה מראש

פורסם

הייתי מציע לך ללכת על הסקסו אבל אני לא בטוח בקשר לאמינות

אבל יש מישהוא בפורום שיש לו אחת כזאת ירוקה עם מנוע 1100

הוא בטח יכול לשפוך יותר אור על הנושא

או שיש לך את הפורד פיאסטה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אני גם ממליץ על הסאקסו ובמיוחד על הדיזל ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני מתכוון בימים הקרובים לפתוח עסק לשירותי מיחשוב (עסקים קטנים) .שזה אומר לא מעט נסיעות בתוך העיר.

עבדתי לא מעט בעסק כזה, אני חושב שכדאי שתחשוב קודם כל על יכולת הנשיאה של הרכב, כיוון שאם העסק יתחיל להצליח קצת, ובעיקר אם תתחיל לעבוד מול עסקים, תמצא את עצמך צריך להתחיל להוביל קופסאות לא קטנות, ולפעמים הרבה יותר מאחת. אם תרצה להוביל למשל 4 מסכי 19 באריזה, אין סיכוי שהם יכנסו בסקסו (אני לא בטוח שאחד יכנס). הרכב שלי היה בזמנו GMC וואנדורה שיכולנו למלא אותו בלי סוף ובלי גבול, אבל אני מעריך שזה קצת יקר לשלב ראשון, בעיקר מבחינת הוצאות דלק וטיפולים. רכב כזה הוא גם קצת גדול מבחינת חניה בעיר.

לכן, הייתי ממליץ לך לחשוב בכיוון של רנו אקספרס או סובארו מסחרית, שנכנסות בתקציב שלך בלי שום בעיה. אם יש לך תקציב קצת יותר גבוה (45K ומעלה) אתה כבר יכול ללכת לכיוון של ברלינגו\פרטנר\קנגו, שהן ללא ספק המכוניות האופטימליות מבחינתך, ומתאימות גם לשמש כמכונית משפחתית לעת מצוא. אם קנגו לא עבדתי אבל ברלינגו (פרנטר זהה) מאפשר לקפל את המושב האחורי בקלות, ואז התכולה שלו פשוט מדהימה.

הייתי ממליץ על ברלינגו עם דלת צד, אבל לדעתי לא היו כאלו בשנים הראשונות, ולצורך העסק שלך זה לא ממש חיוני (רק לשימוש כמשפחתית).

פורסם

היי

אני לא מתכוון להתעסק עם מכירת ציוד ואני מחפש רק רכב פרטי .

הבנתי שיש הצעות ללכת על הסיטרואן סקסו אבל מעיון בפורום נראה כאילו אני צריך לגור ליד המוסכניק שלי...וזה בטח לא מה שאני מחפש.(דרך אגב אני ממש מעדיף אוטומטית)

מה דעתכם על הרכבים הבאים:

פיז'ו 306

רנו קליאו

אופל אסטרה

אופל קורסה

בתודה מראש

פורסם

אני אני הולך מחר לבדוק פיג'ו 306 1600 שנת 97 פרטי יד שניה עשתה 90000 ק"מ.

מה דעתכם על הרכב ? ואם יש לכם המלצות מה לבדוק יותר לעומק ברכב כזה

תודה מראש

פורסם

הייתי ממליץ לך על מיצובישי סופר לנסר...

מודל 97 בערך זה בדיוק במחיר שאתה רוצה.. הוא אוטו נוח מאוד מאוד ממש כמו חדש

ואמין מאוד...

פורסם

אני ממליץ לך על סובארו אוטומטית 94 -93,בגאג ,אמינות מעולה, חסכונית,מרווחת, -בקיצור כל מה שאתה צריך.

• תוכן חדש...