Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :-D

יש לי Peugeot 206 שנת 2003 ואני רוצה לשים לו מערכת חדשה, ואין לי כלום חוץ ממגבר ורמקולים שיש לי שאני רוצה להחליף אבל אשמח אם גם תוכלו לתת לי חוות דעת עליהם בכל מקרה-

המגבר הוא מגבר של החברה X5 Revolution אבל אני לא יודע איזה דגם ואני לא מוצא עליו מידע באינטרנט, לפי מה שהבנתי זה סתם חברת מדבקה אבל אבא שלי אמר שהוא דווקא דיי טוב כי זה היה מורכב לו על הרכב.

רשום עליו 4X250 Watts 4/3/2 Channel Power Amplifier ואין לי מושג מה זה אומר.

והרמקולים הם - GT669 JBL (הספק 210 והספק אפקטיבי 70 RMS)

מה שאני רוצה לקנות זה סאב, רמקולים למאחור, זוג קומפוננטים, ורדיו דיסק שיהיה בו USB AUX דיסק ושתיהיה אפשרות לדפדף בין תיקיות ושירים (חשבתי אולי על Pioneer DEH2450UB.)

התקציב שלי הוא 1000 - 2000 שקל ואין לי בעיה להזמין דברים מחוץ לארץ אם אני אצטרך.

אני לא כלכך מבין בתחום אז אני מקווה שפה יעזרו לי :)

תודה מראש לכל העוזרים !!

רותם :-D

פורסם

בגדול התקציב לא יספיק להכל, בתקציב שלך רק מוצרים מיד שנייה, ואין צורך\תועלת ברמקולים אחוריים.

רדיו דיסק - עם USB ניתן למצוא ב 600 שקלים

קומפוננט פשוט, סגנון המורל טמפו\ מקסימו או ההרץ אנרגי, תשמע לפני שאתה קונה- יעלו סביב ה 500 שקל לחדשים- או יותר זול אם תמצא משומשים.

מגבר- רק מיד שנייה, ארבעה ערוצים לעיתים יש מציאות בסביבות ה 800-1000

חיווט והתקנה יעלו באזור החמש מאות

סאב - מיד שנייה כתלוי בתקציב שלך באותו הרגע.

לא חייב לעשות הכל במכה אחת, תתחיל ב HU וקומפוננט, אחר כך מגבר (תתחיל עם המגבר שיש לך), ואחר כך סאב.

אני מציע להגיע למפגשים להתרשמות ממערכות לפני שאתה רץ לקנות ציוד.

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם

כן אני יודע, בגלל זה חשבתי על לקנות קודם Pioneer DEH2450UB) HU) ולהשתמש ברמקולים האחוריים של JBL שיש לי, ובמגבר שיש לי עכשיו, ואז לקנות או סאב קודם או קומפוננטים ואז את השני מבין השתיים.

יש המלצה לסאב טוב ? או לזוג קומפוננטים ?

(אין לי בעיה גם לחסוך קצת ולקנות עוד מעט)

פורסם

סאב טוב או קומפוננט טוב , רק אתה יכול להחליט, תנסה להגיע לאחד המפגשים, תשמע כמה סטים, תבין מה אתה מעדיף וצא לדרך.

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם
כן אני יודע, בגלל זה חשבתי על לקנות קודם Pioneer DEH2450UB) HU) ולהשתמש ברמקולים האחוריים של JBL שיש לי, ובמגבר שיש לי עכשיו, ואז לקנות או סאב קודם או קומפוננטים ואז את השני מבין השתיים.

יש המלצה לסאב טוב ? או לזוג קומפוננטים ?

(אין לי בעיה גם לחסוך קצת ולקנות עוד מעט)

אם אתה מתכנן על רמקולים קדמיים, אחוריים וסאב

הייתי ממליץ לך ר"ד יותר מתקדם מה 2250 של פיוניר.

ה2250 בעל יציאה אחת למגבר, ככה שתאלץ להשתמש במפצלים, וזה יעשה לך סלט,

מומלץ ואף רצוי ד"ד בעל 3 יציאות למגבר, שתהיה לך שליטה מלאה על כל אלמנט בנפרד.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...