Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להוציא להורג.....!!!!!! טוב אולי הגזמתי קצת, אבל אם הוא היה עושה את זה מולי פה בארץ, לא הייתי מחזיק את עצמי, חתיכת מטומטם, בגללו יכול מישהו לגמור את החיים... אין שכל אין דאגות וכנראה זה תופס גם בחו"ל.....! :screwy:

פורסם
הבחור בבמוו הוא ההוכחה לכך שערס אידיוט הוא תמיד ערס אידיוט לא משנה איזה שפה הוא מדבר
חבל רק שהערס הממוצע היה עף מהדרך קיבנימט בגלל שהוא "נהג כזה מדהים" ממש שומאכר.
פורסם
חבל רק שהערס הממוצע היה עף מהדרך קיבנימט בגלל שהוא "נהג כזה מדהים" ממש שומאכר.
צודק הערסים בחו"ל יותר איכותיים ככה זה בחו"ל הכל יותר טוב :-)
פורסם

אני לא אתייחס לקטע שזה נעשה בכביש עם רכבים, אבל הוא עשה שם דריפט פשוט יפה!!

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

כמי שנהג נהיגה ספורטיבית יום וחצי בחיים שלו, אני יודע להעריך את איכויות הנהג שביצע תמרון ברמת מושלמות כזו (שימו לב לגלגל האחורי חיצוני ולקו ההחלקה שלו על גבול קו ההפרדה הלבן) - פשוט מושלם!

כאבא לילד וכנהג בכביש - הייתי כנראה משבית אותו מנהיגה להרבה הרבה שנים....

אבל תודו שזה אחד מקטעי הנהיגה המרהיבים שנראו לאחרונה....

לגבי הפורש והאופנוע - אני רוצה להאמין שהייתי עושה זמן מהיר יותר...

חה... חה.... חה....

אלון

פורסם

אני מאמין שהסרטון הזה מסביר בדיוק למה אני רוצה לקנות 520/525 E34 ביום מן הימים... :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
הלואי שהאוטו שלי הנעה אחרוית, אהה כמה מתוק

(סתם שאלה, לא משהו אישי נגדך sk)

אני קורא ושומע על תלונות של רבים בפורום, או סתם מין פנטזיה שיהיה להם הנעה אחורית.

האם אתם חושבים שתוכלו להתמודד עם ההנעה האחורית כאשר התרגלתם לנהוג עם הנעה קדמית שהיא סלחנית באופן הרבה יותר משמעותי מהנעה אחורית?

הנהיגה שלי עם הנעה אחורית הייתה ל-3-4 מפגשים על וואנדי (ככה היה הכינוי שלה :inlove: ). אז נכון שהוואנדורה זה רכב שלפי דעתי צריך להתקין לו כלוב התהפכות בתור סטנדרט בגלל שהוא לא יציב.

זה לא כמו בהנעה קדמית שהיא סלחנית וניתן לקחת פניות על המגבלה, בהנעה אחורית צריך (לפי דעתי) טכניקה בשביל להכנס לפניות.

להתמודד עם ההנעה האחורית זה משימה לא קלה. אפשרית אבל לא קלה. במיוחד לרכבים קלים / גבוהים ולא יציבים.

"צלחות", "דריפטים", "פרפורים" וכל הדברים שמסביב זה סתם הקצפת.

בוקר טוב,

עידן.

פורסם

זה סופר-מרשים. הוא צריך להשתתף באיזה drift challenge...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

זה לא כמו בהנעה קדמית שהיא סלחנית וניתן לקחת פניות על המגבלה, בהנעה אחורית צריך (לפי דעתי) טכניקה בשביל להכנס לפניות.

כן, אבל מה אתה מבין? (רמז - כלום)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
(סתם שאלה, לא משהו אישי נגדך sk)

אני קורא ושומע על תלונות של רבים בפורום, או סתם מין פנטזיה שיהיה להם הנעה אחורית.

האם אתם חושבים שתוכלו להתמודד עם ההנעה האחורית כאשר התרגלתם לנהוג עם הנעה קדמית שהיא סלחנית באופן הרבה יותר משמעותי מהנעה אחורית?

.

עכשיו לא באנו לעשות רושם אחד על השני אבל יש לי ניסיון "לא הרבה שנתיים" עם

האהבה שלך GMC וונוראה 6500 "אני חושב"

אבל זה לא אומר שאני שומכר אבל יש לי מושג על מה מדובר וכמה שזה שונה לחלוטין מהנעה קידמית

• תוכן חדש...