Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פונטו יאנג 2001 ידנית 8 שסתומים..

האוטו נקנה לפני חודשיים ומאז הייתה לו בעיית גמגום במנוע זאת אומרת שכשהייתי בנסיעה בהילוך(לא משנה באיזה מהם) הרכב לא היה מושך כלל הייתי יכול להכניס דוושת גז עד הסוף והטורים היו עולים תוך דקה וחצי שתיים ולפעמים קצת יותר .

מאז הוחלף חיישן הצתה במוסך, הרכב נסע יפה מאוד במשך שבועיים ובעיה חזרה...

הייתי אצל מוסך אחר שאני יותר בוטח בו והוא לא הצליך להבין בדיוק ממה נובעת הבעיה חשוב לציין שהוא אמר שהחוטי הצתה שלי בסדר הפלאגים גם בסדר חיישן הצתה בסדר , עשיתי ניקוי חיישן קראנק ספריי קרבורטור לתוך בית המצערת ניקוי רוב המגעים במנוע עם ספריי לניקוי מגעים שום דבר לא פותר את הבעיה .

הבעיה לא קבועה בנסיעה ואין זמן מסויים שזה קורה גם במנוע חם קר עם או בלי מאמץ פשוט הבעיה באה והולכת מתי שבא לה במהלך היום יש למישהו מושג מה יכול לגרום דבר כזה?

לפי המוסך הקויילים גם בסדר (החוטי הצתה ברכב הם לא מאותו הסט 3 תואמים ו1 שונה כאמור המכונאי אמר שהם תקינים)

פורסם

תשמע, פיתרון אין לי בשבילך, אבל אולי עצה קטנה שתעזור.

האם בדקת את הרכב במחשב אקזמינר? במוסכי יבואן (אני מאמין שגם במוסכים אחרים) יש מחשב אבחון של היצרן. יש שם אפשרות לבצע בדיקת תקינות למערכת ההצתה, המנוע, הגיר, היגוי ועוד ועוד.

לך תדע, אולי זה ימצא משהו.

בדיקה כזאת עלתה לי במוסך יבואן 120 ש"ח.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

קשה מאוד לאבחן ככה תקלה. במיוחד כזו שיכולים להיות לה אלף גורמים

אבל לפני הכל. תבדוק אם הפלגים תואמים לדרישות ייצרן (בלי קשר לזה שהם תקינים) ולא שמו לך פלגים לא מתאימים

ולחיישן קרנק אין קשר לזיוף מנוע אם הוא היה לא תקין המנוע לא היה מניע לך.

פורסם

אם סלילי ההצתה תקינים מה שנשאר לבדוק ולהחליף לפי הצורך:חוטי הצתה, (שאולי פורץ מאחד מהם ניצוץ),מצתים ומסנן דלק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
קשה מאוד לאבחן ככה תקלה. במיוחד כזו שיכולים להיות לה אלף גורמים

אבל לפני הכל. תבדוק אם הפלגים תואמים לדרישות ייצרן (בלי קשר לזה שהם תקינים) ולא שמו לך פלגים לא מתאימים

ולחיישן קרנק אין קשר לזיוף מנוע אם הוא היה לא תקין המנוע לא היה מניע לך.

ההמלצה לבדוק בעזרת סורק תקלות היא נכונה, אל תעשה נסיונות ללא בדיקה מקדימה. לחיישן קרנק יש קשר לזיוף אל תוציא את

זה מכלל אפשרות, כוילים יכולים להיות סיבה ואפילו מחשב ניהול המנוע. אם לא יעלו תקלות בדיאגנוזה, בדוק לחץ דלק ותקלה

אפשרית במזרקים.

פורסם

שלום שלום

אם חיישן קרנק לא תקין באופן קבוע המנוע לא יניע , נקודה. כדאי לך ללמוד מבעלי נסיון של שנים ארוכות, רוב התקלות בחיישן קרנק

מופיעות לסירוגין בגלל ניתוקים בקו ואז נוצר מצב של קיטועים והחטאת ניצוץ שבאים והולכים. והתקלה המתוארת כאן יכולה בהחלט

להגרם כתוצאה מכך. האינפורמציה הזו חשובה כדי לא לשלול אפשרות כזו על הסף .

• תוכן חדש...