Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורד פוקוס סטישן 2010: ע"פ קומפיוטסט: "גג מתוקן צבוע חלק אחורי. תיקון פגיעה מאחור. הוחלפה דלת תא מטען, תיקונים במרכב ובפח צבע הוחלפה כנף קדמית שמאל, תיקון סף תחתון שמאל".

ההערה עם הגג תחת סעיף "משמעות גבוהה".

האם מדובר פה על ירידת ערך? ירידה משמעותית? האם זה יכול לגרור בעיות בהמשך? אני מודע לזה שרק שמאי יכול לתת הערכה מדויקת אבל אני צריך לדעת אם כדאי להתעסק עם זה ואם כן אז כמה להוריד.

פורסם

האם מדובר בבדיקה של רכב ליסינג מטעם חברת ליסינג? בדיקות כאלו הן בד"כ מציירות את המצב בגוונים יותר וורודים מהמציאות

ולשאלתך כל דבר בעל משמעות גבוהה אומר תברח - מדובר ברכב שעבר טראומה רצינית

פורסם

זה ליסינג אבל הבדיקה היא עצמאית שלי. דרך אגב בבדיקה שלהם זה לא עלה בכלל אם כי עלו הפגיעות המינוריות, מוזר...

בכל אופן אין פגיעת שסי.

פורסם
אני לא הייתי נוגע .

האמירות שלכם מאד חד משמעיות - אתם רואים את זה כפתח לבעיות מכניות קשות?

ע"פ הבוחן 30 ס"מ מהגג נצבע. די ברור שהיתה תאונה מאחור ובגלל תצורת הסטיישן הגג מצטרף מהר לחגיגה.

פורסם

לא רלוונטי.

גם אני קניתי פוקוס מליסינג, שעברה 2 תאונות קלות.

כל עוד מדובר במכות פח בלבד, ואין פגיעת שלדה, אין שום סיבה שלא לקנות את הרכב.

כמובן שהייתי חושד אם לא הייתי מקבל מידע מוקדם במסגרת 'גילוי נאות' שחברות הליסינג מחוייבות לו על פי חוק, כמו כל אזרח.

אגב, קניתי גם יאריס שעברה תאונה קלה, לאחר שוידאתי שהשלדה נקייה וכל המכלולים תקינים לחלוטין, במכון בדיקה שנבחר על ידי.

בקיצור, אל תבהל, לי לפחות זה לא נשמע משמעותי. בהצלחה

פורסם

זה אומנם תחת משמעות גבוהה אבל לא צוינה פגיעה בקורות אורך (אין קורת רוחב מאחור) סה"כ יש לך ירידת ערך אבל לא בעיה בטיחותית אם אתה מוריד למוכר לפחות 5-6 אחוז מהערך של הרכב זה שווה כך בחשבון שיהיה לך קשה למכור אותו

פורסם
האמירות שלכם מאד חד משמעיות - אתם רואים את זה כפתח לבעיות מכניות קשות?

ע"פ הבוחן 30 ס"מ מהגג נצבע. די ברור שהיתה תאונה מאחור ובגלל תצורת הסטיישן הגג מצטרף מהר לחגיגה.

לא חייב שיהיו בעיות מכאניות הכשורות לתאונה אבל כשתרצה למכור רכב שהוא ליסינג לשעבר עם סעיף פחחות כזה סביר שתצתרך לחתוך במחיר לא מעט כדי להיפטר מהרכב , לא מדובר ברכב נדיר , למה להכניס ראש בריא למיטה חולה ?

פורסם

גג הוא חלק מהשלדה האחודה ברכבים מודרניים ולכן פגיעה בגג היא פגיעת שלדה לכל דבר, במיוחד אחת כזאת שהצריכה תיקון של 30 ס"מ שבטח כלל במקרה הטוב יישור ובמקרה הגרוע יותר חיתוך וריתוך.

אני אישית ברכב כזה לא הייתי נוגע אבל אולי במחיר הנכון הוא יתאים לך, אני לא יודע מה עמדתך בנושא.

פורסם

האמת לא חסר מהרכב הזה, אני אישית הייתי מתרחק ומחפש רכב אחר נקי.

כמובן שזה בהנחה שאין לך בעיה כלכלית עם מחיר מחירון של פוקוס סטיישן במצב טוב.

מדובר ברכב מליסינג, אז כנראה שהתיקון ניעשה בתקציב מינימאלי , וקשה לי לדמיין שזה ישאף לרמה המיקורית.

אבל בסופו של דבר, אם אתה מהאנשים שהמראה לא כל כך משנה להם, ואתה רוצה שהרכב רק יקח אותך מ-X ל-Y אז תקנה. (אם הרכב מבחינה מיכנית במצב טוב כמובן)

• תוכן חדש...