Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ויש לי מכונת פוליש DA שמגיעה עם פלטה אחורית 6.5 אינץ' ואני רוצה להשתמש בפד יותר קטן, יש בעיה עם זה? ברור שהפלטה יכולה לפגוע בפח בעצם.

אבל אני לא מצליח למצוא פלטה קטנה יותר, אני מבין שזו פלטה כמו של דיסק חיתוך/שיוף רגיל, אבל במכונה הזאת המוט יוצא מהמכונה עצמה ככה שצריך בעצם פלטה עם חור.

יש למישהו מושג מאיפה אפשר לרכוש פלטה קטנה יותר? חיפשתי בחנויות כלי עבודה ולא מצאתי.

באוטוסטור יש 6 אינץ', יהיה אפשר לעבוד עם פדים קטנים טיפה, נניח 5.5?

תודה.

פורסם

אין לך בעיה לעבוד עם פד קטן יותר.. רק שים לב לקצוות שלא תפגע בצבע. אתה יכול לעבוד עם פד 5.5 עם פלטה של 6 ואתה יכול למצוא פלטות קטנות יותר ב http://www.cleanyourcar.co.uk או ב http://www.shinearama.co.uk

או לחליפין למצוא פדים גדולים יותר

דיטיילר בנשמה...

מוכן לעזור בכל שאלה, בעיה ומה לא

פורסם

רציתי לעבוד עם פדים קטנים יותר, מבחינה שיהיה יותר נוח לעבוד, ניראה לי שפדים קטנים נוחים יותר, האם אני טועה?

פורסם

שמע, תלוי בעבודה.

תמיד טוב שיהיה גם וגם. מן הסתם, אם רוב העבודה שלך היא בכיסוי חלקים גדולים אז עדיף לך פד גדול שכן העבודה תעשה מהר יותר כי אתה פשוט מכסה יותר שטח.

אם יש לך רכב שדורש עבודה בשטחים מצומצים (לדוגמא רכב עם הרבה אלמנטים של פלסטיקה וכו' אשר לא מאשר לך הגעה לכל השטח עם פד גדול אז מן הסתם פד קטן יותר כנראה שיכול להתאים שם יותר.

סביר להניח שאת רוב העבודה לא תהיה לך בעיה לבצע עם פד של 5.5-6 אינטש.

דיטיילר בנשמה...

פורסם
אוקי, אני אחפש פלטה אחורית 6 או 5 אינץ, תודה :wink:

שים לב שאם אתה רוכש DAS6 PRO אתה מקבל פלטות של 5 ו6 אינטש..

דיטיילר בנשמה...

פורסם

כן ראיתי, פשוט כרגע יש לי אופציה להשאיל מכונה ויש לה רק פלטה של 6.5, וזה ניראה לי גדול מידיי.

חיפשתי האמת ובארץ אין מאיפה למצוא פלטה כזאת, יהיה צורך להזמין לצערי.

• תוכן חדש...