Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי את הטמבונים באיביזה דיזל שלי לטמבונים של קופרה ושמתי לב שיש בצד ימין למטה את האינטרקולר של הטורבו ויש גם פתח איורור בטמבונים המקוריים בשביל הקולר הזה. בטמבונים של הקופרה אין את הפתח הזה , יש שם את הגריל של פנס הערפל והוא סגור לגמריי.

השאלה שלי היא האם זה יכול להזיק איכשהו לטורבו ?

האם זה אמור להשפיע בסחיבה של האוטו ? כי אני לא שמתי לב בנתיים לשינוי משמעותי.

אם יש צורך בתמונות אני אעלה :wink:

פורסם

להזיק לא מאמין שזה יכול, פשוט הקולר יתקרר בפחות יעילות, אולי הטמפרטורה ביניקה תעלה מעט, בכל מקרה אפשר למצוא לזה פתרונות.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

בקופרה האינטרקולר גדול יותר וחזיתי בניגוד לקולר הפצפון הצידי בשאר הדגמים שלהם.

אם להיות כנה, גם ככה הקולר המגוחך הזה לא עושה הרבה ככה שאני לא בטוח שאתה תרגיש בהבדל אבל תמיד יש את ההבדל הפסיכולוגי... שאתה יודע שאתה לא מנצל את הפוטינציאל המלא של הרכב.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אם אני מחליף את הקולר הקטן הזה לאחד גדול שישב בחזית איפה ישב האינטרקולר הנוכחי שעומד שם ?

ושל מה הקולר חזית אצלי אם לא של הטורבו ?

פורסם

אם אתה תתקין אינטרקולר חזית, מבטלים את האינטרקולר הישן שיושב בצד, מוציאים אותו מהרכב לגמרי, השיפור יהיה משמעותי לעומת הישן, יהיה לך השעיה בגדישה קצת יותר ארוכה אבל לדעתי שווה את זה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כרגע הוא מקורי של היצרן, ולא עושה את העבודה שלו 100%, בגלל זה אפשר לשפר

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
ומה זה הקולר חזית שיש לי עכשיו ? של מה הוא ?

אין לך קולר חזית כרגע, יש לך קולר צידי קטן שהוא אכן קולר של הטורבו אבל חלש מאוד ולא אפקטיבי...

קולר חזית מתלבש קצת קדימה מהרדיאטור ונותן קירור הרבה יותר משמעותי (כמו שנאמר, עם קצת יותר השהייה)

מצורפת תמונה של הקולר הקטן שיש לך כרגע:

IMG_3789.jpg

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אז מבחינת זה שעכשיו הוא סגור אני יכול להיות רגוע שזה לא ישפיע על הסחיבה של הרכב משמעותית ? ולא יעשה בעיות לטורבו או משהו כזה ?

הבנתי שאין לי קולר חזית של טורבו. אבל יש לי איזה קולר גדול באמצע , של מה הוא בדיוק ?

פורסם

ראדיאטור.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...