Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי ואני ממש לא מרוצה - הרכב נותן תחושה של פשטות ולא הכי נוח.

אני חושב להחליף באלמרה בקונפיגורציה דומה - האם באמת האלמרה יותר טובה באמינות ובנוחות ?

לגבי הפלסטיקה יש רושם שאין הרבה שינוי אבל כל השאר נוטה לטובת האלמרה כך לפי מספר אתרי השוואות

האם נכון הדבר ?

פורסם
אלמרה ככל הנראה תהיה אמינה יותר, למרות שבשנתונים האלה למזל יש חלק משמעותי.

תודה - כמובן שהמזל משחק תפקיד..אגב גם בחדשות (אם לא יותר )

פורסם

לאו דווקא. היתה לנו במשפחה לנטרה 98 בערך 10 שנים, והיא גילתה אמינות מעולה. ראתה מוסך רק בטיפולים וכשעשיתי איתה איזו תאונה שתייים.. אמנם בזקנתה כבר קרקשה ורעדה ולא היתה מאוד נעימה, אבל מכרנו אותה לפני איזה 3-4 שנים ב 172K ועד היום היא מסתובבת לה בחיפה אז היא עדיין משרתת נאמנה את בעליה.

אין כמו יונדאי, באופן כללי.

פורסם

הניסאן עדיפה בכל פרמטר על היונדאי,אבל בשנתונים

האלה הכי חשוב איך הרכב נינהג ואיך הוא טופל.

יש גם את הקורולה שמרגישה דיי איכותית בשנתון 97 וגם בדגם היותר

חדש 98 אם תקציבך מאפשר זאת.

כמובן יש את ההונדה סיוויק שנתון 96-00 רכב מצויין ולא מקרקש.

וגם יחסית חסכוני וחזק. 

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

כמכונית חדשה האלמרה היתה עדיפה בהרבה.

כשמדברים על מכונית בת 15 (או 16) צריך לבדוק כל רכב לגופו - יוכל להיות שבלנטרה מלוקקת והניסאן קרועה.

אם המכוניות במצב זהה - האלמרה מזדקנת יותר בכבוד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

PILOT שלום,

במקרה הייתי בעבר בעלים של לנטרה מהדגם שציינת ואני מכיר מצוין גם את האלמרה מהשנתון המדובר.

נהניתי מאוד מהלנטרה (מאובזרת יותר) האלמרה בעיקרון משעממת יותר אבל בהחלט במידה וטופלה כראוי תתבלה פחות, מה עוד שיש לה שרשרת טיימינג ולא רצועה וזה פלוס מבחינת האחזקה.

ממש בימים אלה אני מוכר את הלנסר GLX שלי, שנת 2001 שהיא מתחרה ישירה של רכבים אלה.

רכב אמין מאוד, אני טיפלתי במורשה, כולל טיימינג, ברקסים, מצבר, צמיגים, טסט ארוך(אגב עברה אצלי 3 טסטים במכה ראשונה)

- הרכב (עומד על 140000 ק"מ בלבד) מצויין ויחזיק עוד הרבה, מי שירכוש אותו צריך רק לתדלק ולנסוע (בוודאי במחיר הנמוך שהיא שווה שלדעתי נמוך יותר מזה של אלמרה או לנטרה מקבילות בשנתון).

חשוב שתבדוק איך טופל הרכב, האם במועד הנדרש, איזה מי קרור שמו למשל, האם המנוע כבר נפתח לתיקון כזה או אחר -

הזדקנות רכבים בגיל כזה תלויה יותר באיך טופלו ולא רק איזה סמל מוצמד בחזית (אם עוד לא הורידו אותו :wink:).

אם נושא הבטיחות חשוב לך, אז בשנתונים המדוברים לרוב לא היה ABS אך כן היו כרית אוויר אחת או שתיים - תלוי בדגם הספציפי.

לסיכום, האלמרה והלנסר לטעמי באותה רמה בדגמים המדוברים, היונדאי דרגה פחות.

בהצלחה !

• תוכן חדש...