Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה מוצאים דגמי מכוניות עממיות, אספנות ונדירות (כלומר הכל מהכל) במחירים סבירים יחסית ועם משלוח חינם / זול לארץ ?

פורסם
מצטרף לשאלה.

והאם מישהו יודע על חנות שמוכרת דגמים של אלפא 156?

בארץ - לא ראיתי שיש, ולמען האמת גם ב-EBAY המבחר מאוד מצומצם (יש בודדות והרוב לא באיכות מי יודע מה. יש אולי אחת של מיניצ'אמפ אאל"ט, במחיר דיי יקר).

כ"כ (למעט ידידנו פנדוב שכבר הוזכר) - נסה בפורום האלפיסטים, ראיתי פעם מודעה כזו או אחרת שם.

alfa 156 2.5.

פורסם

ובכן לידידנו [פנדוב יש גם 156 רגילה, סטישן, 166, ברירה,מיטו ו159.

הסתכלתי כעת בפורום אלטא זאכן ולמדתי שיש לו גם לנצי'יה דלתא ישנה וחדשה, סטרטוס, פולבייה ה.ף תזיס וגם תמה.

אפילו מאזרטי גיטי וקוואטרה פורטה יש לו, מדהים. הוא גם טיפוס עממי- יש פיאטים ישנים וחדשים.

והוא אפילו מעוניין למכור, נשמה טובה שכמותו.

הוא גם טוען שהדגמים למעט ה.ף חדשים בקופסה. לא יאומן.

הוא אפילו חי בארץ ובפורום ולא באיביי.

אמנם הוא אינו נוהג לשלוח תמונות , אך טוען שרמת הדיוק והפרוט טובה ושמרבית הדגמים נרכשו באיטליה.

ואי ואי ואי. עכשיו אני מרים אליו טלפון.

אוף..תפוס.

פורסם

יש לי כמה וכמה דגמים, כך שאני יודע מה זה.

(אם היית שם תמונה - סביר להניח שחלק ניכר אם לא רוב הפריטים במודעה שלך כבר לא היו רלוונטיים. אין לך מושג כמה שזה יכול לעזור ולענות על כל מיני שאלות - מה הקנ"מ ? מי היצרן ? למה ככה ולמה אחרת).

עדיין לא מאוחר.

alfa 156 2.5.

פורסם

הרשה לי לחלוק על מסקנותיך. לעתים קל יותר לשאול ולתהות למה אין הרבה בארץ ובעולם, למה המשלוח יקר וכדומה במקום פשוט לתאם, לגשת לדגם, לעשות נסיעת מבחן,לבדוק שבולמים לא גמורים, לקחת למכון, מוסך מתמחה, להתמקח, לקחת הלוואה מבנק עם שלושה ערבים ו...לרכוש. מסובך לאללה, אך אפשרי.

• תוכן חדש...