Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישה - רנו 5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי שמחפש רכב ראשון, מצא רנו 5 שנת 90, 1250 סמ"ק דגם TL.

הרכב הוא יד ראשונה עם 65,000 ק"מ. נראה פשוט חדש, גם מבפנים וגם מבחוץ.

בכל לחיצת גז חזקה הרכב נחנק, זה סימן שיש צורך לנקות את הקרברטור ?

הברקסים מרגישים מאוד חלשים, והוא גם לא זוכר מתי החליף אותם פעם אחרונה.

המחירון בסביבות 9 אלף, המוכר מבקש 7.

האם כדאי ? איזה בעיות מיוחדות יש לרכב ? מה לבדוק ? אמינות ? עלות חלפים ?

פורסם

מכונית חביבה וטובה.המחנק שאותו הרגשתם הוא תוצאה של קרבורטור סתום,ןמןמלץ לבצע בו שיפוץ יסודי,שיוריד גם את צריכת הדלק.לגבי הבלמים,בכל מקרה מומלץ להוריד גלגלים ובדוק אותם לעומק.נקודות רגישות?לבדוק שהמנוע לא עבר טראומת התחממות,לבדוק שאין רקבונות משמעותיים מתחת לשמשה הקדמית ושאר הדברים שבודקים בכל קנייה של מכונית.בהצלחה!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
חבר שלי שמחפש רכב ראשון, מצא רנו 5 שנת 90, 1250 סמ"ק דגם TL.

הרכב הוא יד ראשונה עם 65,000 ק"מ. נראה פשוט חדש, גם מבפנים וגם מבחוץ.

בכל לחיצת גז חזקה הרכב נחנק, זה סימן שיש צורך לנקות את הקרברטור ?

הברקסים מרגישים מאוד חלשים, והוא גם לא זוכר מתי החליף אותם פעם אחרונה.

המחירון בסביבות 9 אלף, המוכר מבקש 7.

האם כדאי ? איזה בעיות מיוחדות יש לרכב ? מה לבדוק ? אמינות ? עלות חלפים ?

65K קילומטרים משנת 90, ועוד הברקסים בקושי עוצרים, והרכב נחנק?

כדאי לבדוק טוב טוב שלא מדובר בסיבוב השני של מד האוץ, או שלא זויף כאן הקילומטראז'. והעובדה שהמוכר מוכן להוריד במחיר על רכב כזה נשמעת לי מוזרה מאוד (לא מכיר את הרכב, יכול להיות שהמחירון בפועל נמוך מהמחירון בספר).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
65K קילומטרים משנת 90, ועוד הברקסים בקושי עוצרים, והרכב נחנק?

כדאי לבדוק טוב טוב שלא מדובר בסיבוב השני של מד האוץ, או שלא זויף כאן הקילומטראז'. והעובדה שהמוכר מוכן להוריד במחיר על רכב כזה נשמעת לי מוזרה מאוד (לא מכיר את הרכב, יכול להיות שהמחירון בפועל נמוך מהמחירון בספר).

ברכב יש 6 ספרות בקילומטראז'.

המוכר הוא אבא של אחד שעובד איתי, הוא די זקן, ומסר את רשיונו, הרכב נקי מתאונות, והקילומטראז לא זוייף, אין לו אפילו מושג מה המחירון, פשוט זה נראה לו המחיר הסביר בשבילה.

אני מאמין לו, ולכן גם אנחנו חושבים לא לעשות בדיקה.

• תוכן חדש...