Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה הגולף דור 7 בגרסת 1.4 עם 122 כוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו החלטה של היבואן.

כל דגם מצריך תקינה ורישוי ועוד כל מיני פרוצדורות.

הדגם הזה, בתמחור של הארץ אמור להיות יקר, וכנראה שהיבואן עושה את החשבון שבשביל כמה לקוחות בודדים שירכשו את הדגם הזה, הוא לא מוכן להשקיע בכל הפרוצדורה שכרוכה בכך.

פורסם
למה גולף החדשה דור 7 שיצאה מגיע לארץ עם 122 כוח סוס בגרסת 1.4 ליטר ועוד בחול זה 140 כוח סוס ?

זה לא אותו מנוע.

לא הלכו לאיבוד סוסים בדרך.

ה 122 נמכר גם בחו"ל.

ה 140 הוא מנוע חדש אשר נהנה מטכנולוגיה המאפשרת ל 2 צלינדרים לא לקבל דלק כאשר אין מאמץ ובכך להציג פוטנציאל חסכון גדול בדלק. למנוע ה 122 אין טכנולוגיה כזו.

מן הסתם ה 140 יקר יותר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
זה לא אותו מנוע.

לא הלכו לאיבוד סוסים בדרך.

ה 122 נמכר גם בחו"ל.

ה 140 הוא מנוע חדש אשר נהנה מטכנולוגיה המאפשרת ל 2 צלינדרים לא לקבל דלק כאשר אין מאמץ ובכך להציג פוטנציאל חסכון גדול בדלק. למנוע ה 122 אין טכנולוגיה כזו.

מן הסתם ה 140 יקר יותר.

אז בפועל בשיוט על 100 קמש ה 140 כ״ח יהיה יותר חסכוני ?

אוטו-מאניה :-)

פורסם
זה לא אותו מנוע.

ה 140 הוא מנוע חדש אשר נהנה מטכנולוגיה המאפשרת ל 2 צלינדרים לא לקבל דלק כאשר אין מאמץ ובכך להציג פוטנציאל חסכון

רגע שי,

ה-122 זה בדיוק אותו המנוע שהיה ב-MK6? או שלא? לא הבנתי...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
רגע שי,

ה-122 זה בדיוק אותו המנוע שהיה ב-MK6? או שלא? לא הבנתי...

כן המנוע של ה 122 ב 6 וב 7 הם אותם מנועים. יתכן שיש כיוונונים שונים. אבל עד כמה שידוע לי, הבסיס זהה.

כמובן שאני לא מתייחס לתוספת של עצור/סע. ובכיוונונים אני מתכוון למקבילה לעדכוני תוכנה שהחברה בוחרת לעדכן מעת לעת.

מנוע ה 140 שונה לחלוטין.

פורסם
אז בפועל בשיוט על 100 קמש ה 140 כ״ח יהיה יותר חסכוני ?

סיכוי מצויין שכן.

פורסם

קצת סדר בדברים.

כל המנועים בגולף החדשה, חדשים לחלוטין. נכון, אותם נפחים ואותם הספקים אך מדובר בסדרת מנועים חדשה לחלוטין EA211 המחליפה את EA111 של הדגם הקודם. למעט מהלך וקדח זהים אלו מנועים פשוט חדשים לחלוטין עם בלוק מנוע חדש (אלומיניום במקום פלדה) ראש מנוע חדש, מערכת פליטה חדשה וכו' וכו'. ישנה גם רצועת תזמון במקום שרשרת, אך לפי פולקסווגן לא צריך להחליף אותה בכל חיי הרכב (בטח הכוונה ל-200,000 ק"מ או משהו כזה, צריך שאחד הרוכשים יסתכל בספר הרכב).

לגבי מנוע ה-1.4 140 כ"ס החדש, הוא מוצע בשתי גרסאות: רגילה או עם מערכת ACT כפי ששי כתב. צריכת הדלק של מנוע 140 הרגיל ו-122 זהה. דגם ACT חסכוני בכ-6.5%.

גם מנוע ה-1.2TSI חדש לחלוטין באותה הצורה בדיוק. בקרוב יהיה בן נוסף למשפחה-1.0TSI עם 110 כ"ס עם שלושה צילינדרים, אך הוא לא צפוי לשרת את הגולף אלא את הפולו (אולי אני לא בטוח) ואת הקרוסאובר העירוני הבא של פולקסווגן וכן גרסה חמה של ה-UP.

פורסם

תודה על ההבהרה והפירוט.

מעניין שיש כתבים שדיווחו שמדובר באותו מנוע. (ה122)

פורסם

ממה שראיתי מנוע ה1.4 החזק מוצע בחו״ל בגרסאות אבזור של highline , הוא כולל המון מערכות בטיחות חדשות כמו בקרת שיוט אדפטיבית, מערכת למניעת תאונות בעיר , חיישן שמזהה עייפות ועוד , אם צ׳מפיון היו מביאים אותו ארצה הם היו צריכים לתמחר אותו ברמה שלא הייתה מאפשרת להם למכור , וכנראה שהפעם היצרן לא הסכים לתפור להם גרסה ישראלית דלה שהפשיטה את הרכב מכל התופינים..... לכן נמנעו , גם בדור 6 מכירות דגם הhighline לא הרקיעו שחקים... עד כדי כך שבשנה האחרונה לשווק הדגם כבר לא מכרו אותו בארץ.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

תודה על התשובות חברים.

הכתבות בארץ הרבה פעמים לא מדייקות, אין להם מושג מה הם רושמים העיקר להוציא עוד כתבה.

מעניין ממה הרצועה של הטיימינג עשויה ואיך היא בנויה שהיא מחזיקה כל כך הרבה :shock:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
תודה על התשובות חברים.

הכתבות בארץ הרבה פעמים לא מדייקות, אין להם מושג מה הם רושמים העיקר להוציא עוד כתבה.

מעניין ממה הרצועה של הטיימינג עשויה ואיך היא בנויה שהיא מחזיקה כל כך הרבה :shock:

אני אבדוק בספר הטיפולים אם בכלל מצויין שם באיזה קילומטראז׳ צריך להחליף טיימינג.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

כאן ניתן ללמוד על השינויים במנוע החדש EA211 שמהותם חיסכון של 22 ק"ג !

http://www.cargroup.org/assets/speakers/presentations/40/schmidt_oliver.pdf

מגוחך שכפי שכתבת גם גאוני הדור שיורדים על חוסר מקצועיות של הקולגות שלהם דיווחוו על מנוע זהה.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
ממה שראיתי מנוע ה1.4 החזק מוצע בחו״ל בגרסאות אבזור של highline , הוא כולל המון מערכות בטיחות חדשות כמו בקרת שיוט אדפטיבית, מערכת למניעת תאונות בעיר , חיישן שמזהה עייפות ועוד , אם צ׳מפיון היו מביאים אותו ארצה הם היו צריכים לתמחר אותו ברמה שלא הייתה מאפשרת להם למכור , וכנראה שהפעם היצרן לא הסכים לתפור להם גרסה ישראלית דלה שהפשיטה את הרכב מכל התופינים..... לכן נמנעו , גם בדור 6 מכירות דגם הhighline לא הרקיעו שחקים... עד כדי כך שבשנה האחרונה לשווק הדגם כבר לא מכרו אותו בארץ.

האוקטביה החדשה נמכרת רק עם 1.4 140 כ"ס עם אבזור דל ולא יותר מדי מערכות בטיחות כמו שצ'מפיון אוהבים, ניתן לראות כאן:

http://www.skoda.co.il/sites/default/files/NewOctavia_price_list.pdf

• תוכן חדש...