Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כעקרון רוצה לשמוע שירים דרך כניסת aux או usb שיראו תיקיות ושירים על המסך. השאלה שלי מה האופציות שעומדות לפני?

1) החלפת הפנל .ראיתי באיביי ב 30$ בערך.

2) קניית מולטימדיה 2din שיהיה בא gps,dvd,דיבורית,יציאה למסכים אחוריים,כניסת usb. השאלה אם חברה מוכרת כמו פיוניר או שניתן לקנות חברות קצת פחות מוכרות כמו פרמייר וכו".

3) ראיתי שיש פיוניר ב 1800שח בערך ללא GPS אבל אפשר לקנות אנטנה באיביי ולהוסיף.

תודה מראש לעונים.

פורסם

בזמנו היה לי 2din פרמייר האיכות סאונד לא איתה משהו.

החלפתי לפיוניר והיה הבדל עצום .

אם את מחבר, מגבר- סט קדמי- וסאב - כדי לקחת חברה טובה

אם לא אז לפי דעתי גם מוצר סיני יספיק .

זה מעוד תלוי מה את מחפש

אם זה איכות אז תמיד עדיף חברה ידוע.

251731_1571718911831_2670359_n.jpg

פורסם

לא נראה לי שאני יוסיף מגבר. חשבתי אבל בכיוון של קנווד או פיוניר . מאיפה קנית את הפנל לרכב?

האם יש אפשרות להוסיף לקנווד DDX4028BT אנטנה ותוכנה ל GPS?

האם יש אפשרות להוסיף לפיוניר AVHP4050DVD אנטנה ותוכנה ל GPS?

פורסם

הפנל עולה 30 דולר לא כולל משלוח שזה עוד 35 דולר, לגבי ה GPS אתה צריך לקנות יחידה GPS שכוללת תוכנה דבר לכ זול בכלל

פורסם

אולי מישהו מכיר דרך לחבר את גלקסי S2 ל DVD כך שאם אני מפעיל את ה GPS בפלא אני יראה את זה על המסך?

• תוכן חדש...