Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחר שרכשתי את הרכב החדש הגיעה היום דרישת המיגון של "כלל" בדרישות הזויות להוספת איתוראן לרכב :shock:.

כל העסק נהפך לדיל לא שווה במיוחד ולכן החלטתי לעבור לחברה הבאה שנתנה מחיר הגיוני,והיא הכשרת היישוב.

מעולם לא בוטחתי אצלהם ולא מכיר אנשים שכן,

מחיפוש קטן בגוגל עלו המון תביעות ומקרים של חוסר כיסוי.

ופה אני פונה אליכם,מישהו מבוטח? איך היה הטיפול במקרי תאונה? הקטינו ראש? נפנפו?

או שאני סתם פרנואיד?:oops:

תודה רבה.:-D

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

פעם יצא לי להיות בדיון של בחור שתבע את חברת הביטוח הזאת. לא מכיר אותו, פשוט חיכיתי לדיון שהיה צריך להתקיים אח"כ.

בצד התובע ישב הבחור הצעיר. בצד הנתבע היה נציג מטעם הכשרת היישוב והנהג המבוטח שלהם.

הדיון התחיל בזה שהשופט שאל את נציג חברת הביטוח "אז כמה אתם משלמים"

והנציג העלה שם כל מיני קונספירציות הזויות שגרמו לתובע לגחך לא מעט, הוא ממש תיאר לפרטי פרטים איך התרחשה התאונה (שהוא לא נכח בה)

ההתנהלות של הנציג באמת הייתה משעשעת. עשה רושם של משהו לא רציני.

גם השופט היה קצת עצבני ושלח אותם להמציא עוד כמה מסמכים ולהגיע איתם לדיון הבא.

האמת היא שלא שמעתי עליהם אף פעם עד לאותו דיון בביה"מ.

ועכשיו שאתה מתאר את מה שמצאת בגוגל, זה מתיישב לי עם מה שראיתי בביה"מ.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...