Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת גז בניוטרל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1

...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מעבר למה שנאמר לעיל יש בהחלט מצב בו נסיעה בניוטראל תחסוך דלק באופן משמעותי למדי.

אם נוהגים , בד"כ בבינעירוני, בתוואי ארוך מאוד של ירידה מתונה הרי רק בעזיבת מצערת אמנם הרכב יצרוך 0 או כמעט 0 דלק , אבל

בגלל החיבור של המנוע לגלגלים והירידה המתונה הרכב יאט די מהר ונאלץ לתת גז ולבזבז דלק כדי לשמור על המהירות.

אם במצב כזה נעביר לניוטראל הירידה תשמור על המהירות לאורך זמן , וגם אם הזרקת הדלק תצרוך 0.6-0.8 ליטר לשעה

עדיין נרוויח לא מעט. ודרך אגב, אין שום הוכחה שיש נזק לגיר במצב כזה.

למשל, כשאני נוסע מירושלים לשפלה אני מעביר לניוטראל בישורת אבו גוש וגולש באינרציה עד כמעט מחלף לטרון - מרחק של 10 ק"מ. פה ושם אם המהירות עוברת את ה 100 אני שם קצת ברקס , לא נורא.

פורסם

בהנחה שהרכב אוטומטי, גם מעבר מN ל D במהירות גבוהה לא גורם נזק לגיר? בכל הגירים? בדקת את זה?

ההצעה שלך גורמת נזק כפול: רכב בהילוך חמישי או רכב אוטומטי בהילוך הגבוה ביותר כמעט ולא מאט את הרכב ואם מאט אז כל הירידה הרכב בשליטה טובה יותר, גם לא מתחממים הברקסים (וגם לא נשחקת המערכת, שזה שולי יותר)

פורסם
מעבר למה שנאמר לעיל יש בהחלט מצב בו נסיעה בניוטראל תחסוך דלק באופן משמעותי למדי.

אם נוהגים , בד"כ בבינעירוני, בתוואי ארוך מאוד של ירידה מתונה הרי רק בעזיבת מצערת אמנם הרכב יצרוך 0 או כמעט 0 דלק , אבל

בגלל החיבור של המנוע לגלגלים והירידה המתונה הרכב יאט די מהר ונאלץ לתת גז ולבזבז דלק כדי לשמור על המהירות.

אם במצב כזה נעביר לניוטראל הירידה תשמור על המהירות לאורך זמן , וגם אם הזרקת הדלק תצרוך 0.6-0.8 ליטר לשעה

עדיין נרוויח לא מעט. ודרך אגב, אין שום הוכחה שיש נזק לגיר במצב כזה.

למשל, כשאני נוסע מירושלים לשפלה אני מעביר לניוטראל בישורת אבו גוש וגולש באינרציה עד כמעט מחלף לטרון - מרחק של 10 ק"מ. פה ושם אם המהירות עוברת את ה 100 אני שם קצת ברקס , לא נורא.

אתה משחק משחקים מסוכנים !

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...