Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הופך מכונית למשעממת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי קנה בזמנו פולו קלאסיק חדשה(99), 1600, 100 כ"ס, ידנית, על פניו, יופי של אוטו.

לאחר 3 שנים ו 12K ק"מ הוא החליט למכור, אני רכשתי.

אלוהים אדירים, איזה שעמום!

תוך שבועיים נפטרתי מהאוטו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי התשובה לשאלה המקורית היא בעיקר חוסר כוח.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

עקומת מומנט מחורבנת, האצות ביניים שנמשכות סופ"שים שלמים/כל נגזרת אחרת של חוסר כח, פנים אפרורי, דשבורד עם תאורה כתומה/אדומה שרלוונטית לשנות ה 80.

דווקא אין כל פסול בהגה חשמלי "לא מתקשר" - זה דבר נהדר להכנס לבור של 50 ס"מ וההגה נשאר ישר, בעוד מהג'נט ככל הנראה שכבר לא נשאר שום דבר.

פורסם
אבא שלי קנה בזמנו פולו קלאסיק חדשה(99), 1600, 100 כ"ס, ידנית, על פניו, יופי של אוטו.

לאחר 3 שנים ו 12K ק"מ הוא החליט למכור, אני רכשתי.

אלוהים אדירים, איזה שעמום!

תוך שבועיים נפטרתי מהאוטו.

אכן רכב זוועה!

היו לי כמה שיעורי נהיגה על זה וזה היה ממש מזעזע (הוא היה דיזל).

עוד רכב זוועה הוא סיטרואן סקסו 1.1 דיזל. נהגתי על אחד כמה פעמים כשגרתי בקיבוץ. זה היה כמו לשבת באוטובוס, רק יותר גרוע.

פורסם

רכב שמנסה להרוג אותך.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

אני מסכים עם פותח השרשור. אני זוכר שכולם אמרו לי שדהייטסו שרייד זה הרכב הכי אפור ומשעמם על ידי האדמות. לא מזמן חבר טוב רכש את הרכב, נהגתי בו, ואם תשאלו אותי דווקא נחמד מאוד. ברור שרכבים חדשים הרבה יותר מאובזרים ונוחים וכו', אבל אני מתלהב גם מI30 אז.. :roll:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

האצה לינארית וקבועה, לא משנה כמה הרכב מהיר.

יצא לי לנהוג במרצדס כלשהי של בן משפחה, דיי ישנה אבל חזקה שהאיצה לא משהו בכלל והמחוג היה מטפס מעלה מ 30-40 קמ"ש לאיזור ה 100 במהירות קבועה בלי הרגשת כוח ה G אפילו במעט, כאילו הרכב עושה טובה שהוא דוחף אותך קדימה.

Opel Adam S 2017

פורסם

המונח "רכב משעמם" הוא חמקמק. הייתה ברשותי קורולה 98 אוטומטית. לכאורה האבטיפוס של רכב משמים. אולם הרכב היה יותר כיף לנהיגה מהגולף המקבילה אליה שיצא לי לנהוג עליה (דור IV עם 1.6 אוטומטי ואבזור צ'ימפיון טיפוסי) - הקורולה הייתה עם צבעים נעימים יותר בפנים, זריזה (הרבה) יותר והתנהגות הכביש שלה לא רעה בכלל.

גיר ידני לא מהווה נוגדן אוניברסלי לשעמום, אבל יש מספר מקרים שגיר אוטומטי הופך מכונית לא-משעממת לכדור שינה.

הדוגמא העצובה ביותר שנתקלתי בה היא הקליאו דור ראשון. מכונית מרווחת ונוחה שגם ידעה לתת לנהג הגה ושלדה שקשה למצוא היום. הייתה ברשותי אחת ידנית שלמרות שלא שיעממה אותי גם במוסך - אני מאוד מתגעגע אליה.

לעומת זאת, יצא לי לנהוג מספר פעמים על הגרסה האוטומטית - זה הרגיש כאילו עקרו את הלב של הרכב.

הרכב הנוכחי שלי הוא גם אוטומטי (רובוטי), גם עם הגה חשמלי בקושי מתקשר ועדיין זה הרכב הכי לא משעמם שהיה לי אי פעם.

פורסם
יכול להסכים אבל רק כאשר מדובר ברכב ידני.

ניראה לי גם קן בלוק לא יצליח להוציא סוג של כיף מיונדאי אטוס אוטומטית :)

ומבחינתי כול רכב אוטומטי שהוא לא חזק הוא מבחינתי משעמם. הרבה יותר נהנתי לנהוג בסיטרואן סקסו 1.1 ידנית, מאשר בכול המשפחתיות האוטומטיות 1.6 שאי פעם נסעתי עליהם

עד שאתה נכנס לפקק ארוך ואז אתה מקלל את כל העולם ואחותו ומתחילה להתעייף הרגל של הקלץ' אני אישית מכיר את זה אחרי נסיון אוטומוט וידנית אגיד לך את האמת אם אתה שואל אותי עכשיו אז אני עונה לך אוטומט..פחות כאב ראש נסיעה יותר חלקה לא אומר שאין לו חסרונות אבל בכל מקרה על טעם וריח אין להתווכח:-D

פורסם

זה תלוי מאוד מה אתה רוצה מהרכב ובמה אתה אוהב להתעסק..למשל יש כאלה שמטורפים על סאונד ומבזבזים כסף וזמן על זה לאומת זאת מישהו אחר יגיד זה משעמם סאונד אני מעדיף לשמוע את הטורבו שורקת והשלישי יגיד לא אכפת לי ממהירות שיפורים סאונד וכו אני רוצה את הרכב שלי יפה מבחוץ ומבפנים.

כשאתה משיג מהרכב את מה שאתה צריך/אוהב הוא לא יהיה משעמם כמובן שיש רכבים כאלה גם מהיצרן שלא מפסיקים להפתיעה בביצועים בנוחות באיבזור וכו

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שבטוח, לנסות קרוא הודעות בלי סימני פיסוק זה לא משעמם.:roll:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רכב משעמם ,זה רכב שמפחיד לשחק איתו ,כי אתה לא יודע אם הרכב יכנס לunder-steer או over-steer וגם אם נכנסת למצב הזה ,אתה לא תצליח לצאת בלחיצת גז ,זה משעמם ומפחיד באותה מידה ,בגלל זה אתה מנסה לא לשחק איתו אלא רק לנהוג בשיעמום ,כל רכב אוטומט בפוטנציה להיות משעמם ,כי חסר לך הריגוש של האם תצליח להכנס לסיבוב ולצאת ממנו בצורה מושלמת או בצורה שתיהיה מרוצה ממנה ,תוך כדי הורדת הילוך ולחיצה על הגז .

פולקסוולגן ג'טה רכב משעמם ,פורד פוקוס משעמם ,במיוחד הסטיישן ,רכבי ליסינג אוטומטיים משעממים ,טויוטה קורולה משעממת האמת רוב הרכבים המודרניים משעממים ,יותר מדי משקל על מאט מדי כ"ס בשילוב עם גיר אוטומט .

אבל גם מרכב ליסינג ניתן לעשות רכב מעניין ,רק למצוא איזה שלולית גדולה ,בוץ ומעצור יד :twisted: אבל לא זאת כוונת פותח השרשור .

פורסם

אני קורא כאן את השרשור ומגיע לכמה תובנות:

1.חצי מהכותבים כאן ממש חיים מאייפקס לאייפקס ובטח כתבו כאן את ההודעות תו״כ היגוי יתר חריף נס הרים.

2.אם לרכב יש פחות מ-250 כ״ס ואיזה 35 קג״מ- הוא משעמם.

3.אם זה אוטומט זה משעמם.

4.יאשה יבוא לכולכם מהשוליים (וזה תובנה כללית, בלי קשר לשרשור הזה).

נראה לי שיש קצת יציאה מפרופורציות, רכב לא חייב להיות מפלצת תאוצה או קארטינג כדי להיות מעניין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רכב שלא מציע איבזור מעבר לדברים הבסיסיים, רכב שמאיץ לאט(ואני לא משווה לרכבים עם 250 סוסים ו35 קג"מ אלא אפילו למנוע TSI 1.2), רכב שאין בו עניין מלבד לנסוע ממקום למקום ולהגיע לשם. למשל קאיה ריו(מדובר על הדור הקודם, בנוכחית לא יצא לי לשבת אפילו), רכב משעמם מכל הבחינות. מאזדה לאנטיס, סובארו B3, גם סובארו B4 ואפילו הפורסטר משעממות אותי בטירוף. כמובן שיש עוד המון כאלו אבל כעקרון זה רכב שלא מציע שום דבר מעבר למה שאתה כבר רואה. (זו כמובן דעתי ויש כאלו שיחלקו עליה)

• תוכן חדש...