Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 37 דקות, ברווז כתב:

לא נפוח ולא נעליים. 

תקרא שוב מה שאתה כתבת. 

שבא כתגובה למה שאני כתבתי לגבי לענות לגופו של כתב. 

זה אני כתבתי. בגדול. לא כתבתי שאסור, אגב. 

והכוונה היא, פה, בפורום. 

מאד לא מובן ממה שכתבת שאתה התכוונת לדברים שהם מחוץ לפורום. רק אחרי הלינקים שצירפת היה אפשר אולי להבין את זה. 

ומעניין שבחרת לציין רק את התקיפות של כתבי ערוץ תקשורת ספציפי. היו עוד הרבה. 

וזה בלי להכניס גם את הגרפיטי ואת פיצוצי הדלתות במשרדים שהיו לאחרונה. או שזה לא ממש מטריד אותך באותה מידה כי הם לא "במחנה הנכון" מבחינתך? ואז הפוסל במומו פוסל.

לא זכור לי כתבים שהותקפו פיזית , היו צעקות כנגד אברמוביץ, ועמית סגל נחסם ביציאה ממשרדי ערוץ 12 , אבל לא ראיתי אלימות פיזית ישירה כמו שספגו כתבי 14 , כולל תקיפה פיזית של כתבת בהריון .

מענין .. גרפיטי ...

נתנאל סימן טוב, האיש החזק בערוץ המייצג את מירילשוילי, הפך ליעד המרכזי של פעולות מחאה קיצוניות: [1]
  • ריסוס כתובות נאצה: פעילים הגיעו מספר פעמים לביתו של סימן טוב ברמת השרון וריססו כתובות מחאה ונאצה קשות על חומת הבית (ביניהן מילים כמו "הפקרה" ו-"אל-ג'זירה 14"). המקרים חזרו על עצמם ואילצו את העירייה להתערב ולמחוק את הכתובות. [1, 2, 3]
  • ניסיונות הצתה ופגיעה פיזית: הנהלת הערוץ דיווחה בעבר כי גורמי מחאה קיצוניים ("לובשי שחורים") ניסו להצית את ביתו. במקרה אחר, מפגינים התנפלו על רכבו הפרטי בזמן ששהה בו יחד עם אשתו וילדיו הפעוטים, חבטו ברכב באמצעות מוטות ומנעו ממנו להתקדם. [1, 2, 3]

ואתה מדבר על הפוסל במומו ...

• תגובות 86.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7482

• פינדר

6178

• יבגניפ

5967

• Night Driver

5082

פורסם
לפני שעתיים, 3n כתב:

הר סיני זה אחלה , כבר אז הייתם מגישים עתירה לבגץ שמשה איש ימין קיצוני ואסור לתת לו להנהיג את עם ישראל לכיבוש של הפלסטינים המסכנים.

צבוע זה מי שכותב שאסור להגיב לגופו של כתב כאשר הצד השני הפך את זה למקצוע ומוסיף ותוקף באלימות כתבים מערוצים שלא באים להם טוב .

קבל לייק, צחקתי בקול רם מההצעה לבגצ במעמד הר סיני. הדוגמא הטובה יותר אבל זה העמלק. זו כנראה הדוגמא העתיקה ביותר בעולם לניסיון לבצע ג׳נוסייד אמיתי. וכמו כל כשלונות הימין, גם זה לא נכשל בגלל אסמולנים (אלא אם הייתה יועמשית שם באיזור, שמחקו מהסיפור המקראי אחר כך).

אני יודע מה זה צביעות. רק לא מבין מתי זה הפך לחטא הנוראי ביותר ביקום.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 16 דקות, 3n כתב:

לא זכור לי כתבים שהותקפו פיזית

גגל. אולי תופתע. 

"כתבים הותקפו" נותן הרבה מאד תוצאות לצערי. 

לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

אה, זה קורה בדרך כלל כשהגמל לא מצליח לראות את הבוהן של עצמו. או משהו בסגנון. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעה, 3n כתב:

יש את זו עם האופניים שצריכה להיעצר יחד עם הכתבת מהמקלט. זו בגלל שניסתה לדקוס/להפחיד עם האופניים וזו כי היא מצלמת אנשים ללא רשותם וכשהם מעיזים לבקש שתפסיק היא עוד מדביקה להם תקיפה.

לגבי הכתב שכביכול הותקף בסרטון אחד רואים אותו דוחף מפגין לפני שהמפגין דוחף אותו ובסרטון השני כולה הפריעו לו עם דגלים. זה לא שתקפו אותו כמו שתקפו את 12 שסיקר הפגנת ימין וחולץ על ידי משטרה.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אין מה לומר, הנפש העדינה של מצביעי הימין. הבעיה היא שרק בזה ערוץ 14 מתעסק, רק בהסתה נגד הצד השני, אין שם שום דבר חיובי בערוץ הזה. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

זו כנראה הדוגמא העתיקה ביותר בעולם לניסיון לבצע ג׳נוסייד אמיתי.

המתועדת. בנוסף, אישית, אני לא חושב שנכון להשתמש במילים מודרניות עם קונוטציה מודרנית למה שקרה בעולם העתיק. לא אוהב את כל סופרי ההיסטוריה (בכוונה לא כותב היסטוריונים) בימינו שמנתחים את העבר עם משקפיים של המאה ה-21. אבל שאלה יהיו הצרות שלנו…

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 11 דקות, garicho כתב:

בנוסף, אישית, אני לא חושב שנכון להשתמש במילים מודרניות עם קונוטציה מודרנית למה שקרה בעולם העתיק. 

אתה מבין שעבורינו, היהודים, זו בעייה לא פשוטה, כן? 

ניסו לעשות לנו ג'נוסייד (והצליחו ברמה מסויימת, מחקו 6 מליון איש), ועכשיו טוענים שאנחנו עושים את זה לאחרים. 

ולא ניתן אפילו להשתמש בהגנה הבסיסית שבתורה- מה ששנוא עליך, אל תעשה לאחרים, כי הדתיים לא ממש חיים לפי הדת אלא לפי מה שטוב להם, ועושים מה שבא להם ומה שטוב להם ושהאחרים ייעלמו מבחינתם (רק שישאירו כמה זוזים מאחוריהם). 

על "לא תרצח" וכדומה אני לא מדבר. 

ואין פה ממש "קונוטציה" מודרנית. 

יש חוקים. או שמה שאתה עושה עובר על החוק או שלא. 

או שיבדקו אותך (אם אתה ישראלי) או שלא (אם אתה אמריקאי\איראני\טורקי\כל מי שאיננו ישראל). 

קטונתי מלהבין מה החוקים אומרים. אני גם לא במעמד שבו אני צריך להכיר אותם כדי לא לעבור עליהם בעצמי. 

ואגב, החוקים הללו הפציעו בעקבות אותו הניסיון ג'נוסייד שהיהודים עברו בשואה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 54 דקות, garicho כתב:

המתועדת. בנוסף, אישית, אני לא חושב שנכון להשתמש במילים מודרניות עם קונוטציה מודרנית למה שקרה בעולם העתיק. לא אוהב את כל סופרי ההיסטוריה (בכוונה לא כותב היסטוריונים) בימינו שמנתחים את העבר עם משקפיים של המאה ה-21. אבל שאלה יהיו הצרות שלנו…

אלה כמו החרטטנים שמנסים להחזיר אנשים בתשובה.

כמו שאיזה אמנון יצחק אחד ימצא לך מילה או משפט בגמרא, יחרטט חצי שעה שזה בעצם משהו שגם המדע הגיע אליו, ויצא במסקנות שהכל כתוב בתורה ולא צריך ללמוד כלום חוץ מהתורה, כי הנה ראינו שהתורה דיברה על הדבר הזה עוד מלפני שהמדענים גילו אותו.

בעולם העתיק זכויות אדם לא באמת היו, החיים היו קצרים, בני אדם היו רכוש ועבדות היתה דבר שבנורמה. אז מה זה כבר לעשות "ג'נוסייד" לשבט היריב שלך? עוד יום עבודה...

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תגידו. 

כל הספקולציות על מצבו של חמינאי ג'וניור. 

רק אני חושב שזה לא יותר מאשר "מוג'תא-בוט"? ש"חי" אי-שם על שרתים מרוחקים? במקרה הטוב...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ו? זה באמת משנה משהו?

זה ממש האיי(ח)תולה של שרדינגר

• מצחיק 1
פורסם

^שרדר, אם כבר :lol:.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל עוד השלטון הזה מתפקד, שולט בצבא שלו ומצליח להרוג חיילים אמריקאים במדינות הסמוכות, זה לא באמת משנה כמו שזה לא משנה אם סנטה קלאוס אמיתי או לא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נראה לי שכצל'ה התבלבל קצת. 

בואו נעזור לו להבין על מה הוא מדבר.

image.thumb.png.7eb45e2b0dd0945dd6e7e60e3d8ca1d5.png

• אהבתי 2

פורסם

עכשיו אני אשב בפינה חשוכה ואמתין בשקט למשחק הבא ישראל-איראן

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 21 שעות, יבגניפ כתב:

קבל לייק, צחקתי בקול רם מההצעה לבגצ במעמד הר סיני. הדוגמא הטובה יותר אבל זה העמלק. זו כנראה הדוגמא העתיקה ביותר בעולם לניסיון לבצע ג׳נוסייד אמיתי. וכמו כל כשלונות הימין, גם זה לא נכשל בגלל אסמולנים (אלא אם הייתה יועמשית שם באיזור, שמחקו מהסיפור המקראי אחר כך).

אם כבר קראת תנך אז רגע לפני הציווי למחות את עמלק היתה יציאת מצרים ששם היה ג׳נוסייד יותר אמיתי 

לפני 19 שעות, ברווז כתב:

אתה מבין שעבורינו, היהודים, זו בעייה לא פשוטה, כן? 

ניסו לעשות לנו ג'נוסייד (והצליחו ברמה מסויימת, מחקו 6 מליון איש), ועכשיו טוענים שאנחנו עושים את זה לאחרים. 

ולא ניתן אפילו להשתמש בהגנה הבסיסית שבתורה- מה ששנוא עליך, אל תעשה לאחרים, כי הדתיים לא ממש חיים לפי הדת אלא לפי מה שטוב להם, ועושים מה שבא להם ומה שטוב להם ושהאחרים ייעלמו מבחינתם (רק שישאירו כמה זוזים מאחוריהם). 

על "לא תרצח" וכדומה אני לא מדבר. 

ואין פה ממש "קונוטציה" מודרנית. 

יש חוקים. או שמה שאתה עושה עובר על החוק או שלא. 

או שיבדקו אותך (אם אתה ישראלי) או שלא (אם אתה אמריקאי\איראני\טורקי\כל מי שאיננו ישראל). 

קטונתי מלהבין מה החוקים אומרים. אני גם לא במעמד שבו אני צריך להכיר אותם כדי לא לעבור עליהם בעצמי. 

ואגב, החוקים הללו הפציעו בעקבות אותו הניסיון ג'נוסייד שהיהודים עברו בשואה.

האם מותר להשמיד עם שרוצה להשמיד את העם שלך?

האם מותר למנוע זכות דמוקרטית ממישהו שלא תומך בשיטה הדמוקרטית ורוצה להרוס אותה?

• תוכן חדש...