Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, SurfHigh כתב:

חוץ מזה, ותנסה לענות לי ברצינות, אתה לא חושב שזה ילדותי? 

רונן בר אמר פיפי וקקי, אז אנחנו עכשיו דווקא נגיד פיפי וקקי, כי אם לו מותר אז גם לנו. 

אני לא הבאתי את זה כדי "לנגח" או לטעון נגד רונן בר, אלא כדי להראות שעל המשפחה או הסביבה של כל אחד או אחת בעמדת כח או השפעה, ניתן למצוא "חשיפות" או קשרים שעלולים להיות פסולים, לכאורה.

וזה כתגובה לטענות שאח של זיני הוא מקורב לאיזה מיליארדר, שאיכשהו קשור לנתניהו, אז זה איכשהו לא בסדר.

אנשים "מופתעים" שנתניהו חבר של מיליארדרים או אנשים בעלי השפעה.

יותר הגיוני היה אם הוא היה חבר של מובטלים מאור עקיבא השכנה, ויושב איתם בקיוסק שותה בירה בשישי בצהרים, נכון?

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון גרוע 1

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 1 דקה, gadik6 כתב:

מקורב לאיזה מיליארדר, שאיכשהו קשור לנתניהו,

אין מספיק ח׳ במקלדת בשביל להגיב על זה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

אנשים "מופתעים" שנתניהו חבר של מיליארדרים או אנשים בעלי השפעה

יש חבר ויש חבר.

ויש ספונסר. 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 25 דקות, gadik6 כתב:

מישהו בכלל התייחס אליך?   כל פעם אתה צריך להידחף לתגובה שלא מתייחסת אליך, ואז להיעלב או לסובב אותה.

אתה מבין את המשמעות של שימוש ברבים, כן? כשאתה כותב "אתם" ומייחס לא רק דעות אלא פעולות אקטיביות למחנה השמאל או מחנה שמזוהה עם התנגדות לקואליציה שלא הצבעת לה, אך אתה מעריך ותומך בה, אז אתה ובכן... מתייחס למחנה הזה. ונמצאים בו אנשים שונים. כולל אותי. למרות שאני פתית שלג מיוחד - לא הולך להפגין, לא נפגש בלילות עם אהרון או אהוד ברק, לא מממן הפגנות יחד עם ג'ורג' סורוס ולא מנסה להפיל ראש ממשלה חזק מהימין. ולכן, נפלאות השפה, אתה מתייחס גם אלי.

גם מה יש לסובב פה? אתה מהדהד קונספירציות חצי אפויות חצי אסוציאטיביות מבית היוצר של גיבורי התרבות שלך -גדי טאוב ושות'. ומייצר עולם שבו מספיק לזרוק "קרן ווקסנר" וזהו. כבר מגיעים לשלב הבא: מהפכה, בוגדים מאסמול, ניסיון הפיכה, הצילו. ואתה אפילו לא שם לב כמה הן שבורות. ראשי שבכ מזוהים פוליטית? אסור! מפחיד! פויה! אלא אם כן מדובר בזהות הפוליטית שלך או כזו שאתה מתחבר אליה בכל מקרה.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 40 דקות, gadik6 כתב:

יש וידאו של כל מיני יאיר גולנים, אהוד ברקים, ושאר "מובילי מחאה" שקוראים למרי אזרחי, הפסקת התנדבות וכדומה.

אני מבין שבתודעה של הביביסט המצוי אין הבדל בין הפסקת התנדבות לבין נמות ולא נתגייס, אבל הגיע הזמן להבין שזה לא ככה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם

בכלל לגבי הסירוב/הפסקת התנדבות. נזכרתי בפרק הראשון של הסדרה המעולה אחים לנשק. בפרק בעקבות חוסר יכולת ומניאקיות כללית של הקצין שלהם החליטו כל המשק״ים להפסיק להיות משק״ים בפלוגה וביקשו לחזור להיות חיילים רגילים. מפקד הגדוד (או החטיבה, כבר לא זוכר) כעס עליהם אבל לא קיבל את הבקשה. הוא הבין שיש בעיה והחליט להעביר לתפקיד אחר ופחות חשוב את הקצין. כי גם אם הקצין היה 100% צודק, ברגע שהוא איבד ברמה כזאת את אמון המשק״ים שלו היה ברור שיש בעיה. והפלוגה חשובה יותר מקצין כזה או אחר.

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

פעם הבאה אתה לא מוזמן!

ידעתי!!!

ככה סה כל השמאלנים הבוגדים האלה.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, garicho כתב:

הוא הבין שיש בעיה והחליט להעביר לתפקיד אחר ופחות חשוב את הקצין. כי גם אם הקצין היה 100% צודק, ברגע שהוא איבד ברמה כזאת את אמון המשק״ים שלו היה ברור שיש בעיה. 

לשם הדיוק - התפקיד לא היה פחות חשוב אלא פשוט עורפי, וזה קרה לאחר שאותו קצין שהטיל את אימתו על הפלוגה והראה ביצועים מעולים בטירונות כשל קטסטרופלית ביציאה הראשונה לשטח. במקרה בדיוק צפיתי לראשונה בסדרה הזאת לפני כמה חודשים, אז הזכרון עוד טרי יחסית. 

פגשתי מספיק סיטואציות דומות בקריירה התאגידית שלי, וגם טרנספרים כאלה צריך לדעת איך לעשות. לזרוק בן אדם סתם באיזה מחלקה נידחת זה לא חוכמה. 'לקדם' אותו לתפקיד יותר בכיר במקום אחר זה שיפור. למצוא את הנישה שבה הוא באמת יכול להיות שימושי ולהביא יותר תועלת מנזק למוטיבציה - זו כבר אמנות!

ולעניין השרשור - אני לא עוקב אחרי העלילה, אבל נדמה לי שבעיות המוטיבציה של המתנדבים ושל חיילי המילואים מתחילות מהממשלה עצמה, לא? אם כך, את מי בדיוק אפשר לפטר כדי להחזיר אותם?

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אתה מבין את המשמעות של שימוש ברבים, כן?

אני לא מבין מה אתה רוצה. אתה רוצה שאתחיל להוסיף רשימה שמית בכל פעם, למי אני מתכוון?

אהוד ברק, מובילי אחים לנשק, נדב ארגמן, רביב דרוקר, אורי משגב - איך אפשר לקרוא להם בתור קבוצה, כדי שחלילה לא תיפגע?

יודע מה, יש לי רעיון - במקום השמאל, אשתמש מעתה ב-"גברים, אך לא רק, עם לוק אירופאי, בגילאי 30-80, המשתייכים למחנה השמאל-שמאל קיצוני, עם שנאה לנתניהו, עם תחושת מרמור קשה, והיעדר כל חוש אופנה". יותר טוב?

לפני כשעה, mikyl כתב:

אני מבין שבתודעה של הביביסט המצוי אין הבדל בין הפסקת התנדבות לבין נמות ולא נתגייס, אבל הגיע הזמן להבין שזה לא ככה.

אני מבין שאין לך הרבה מה לתרום לדיון אינטלקטואלי, חוץ מדברים כמו "ביביסט" וכדומה, פשוט כי אתה בעצמך ביביסט, אבל אסביר לך בכל זאת - זאת הייתה רק דוגמה אחת. היו קריאות חד משמעיות לסרב פקודה, למשל מר אהוד ברק באיזו ועידה של הארץ.

• רעיון גרוע 1

פורסם
לפני 14 דקות, gadik6 כתב:

אני לא מבין מה אתה רוצה. אתה רוצה שאתחיל להוסיף רשימה שמית בכל פעם, למי אני מתכוון?

אהוד ברק, מובילי אחים לנשק, נדב ארגמן, רביב דרוקר, אורי משגב - איך אפשר לקרוא להם בתור קבוצה, כדי שחלילה לא תיפגע?

יודע מה, יש לי רעיון - במקום השמאל, אשתמש מעתה ב-"גברים, אך לא רק, עם לוק אירופאי, בגילאי 30-80, המשתייכים למחנה השמאל-שמאל קיצוני, עם שנאה לנתניהו, עם תחושת מרמור קשה, והיעדר כל חוש אופנה". יותר טוב?

חשבתי שהייתי ברור. מצטער אם לא. 

אתה לא צריך להוסיף רשימת שמות, למרות שאתה יכול - זה עוזר. אבל כשאתה כותב משהו כמו:

ציטוט

אחרי שגם זה לא הצליח, עכשיו אתם מנסים להפיל אותו דרך משפחתו.

אתה גם משקר, וגם מהדהד תאוריית קונספירציה. 

תאוריות קונספירציה הן דבר דפוק בפני עצמו. והמצד הזה די עצוב לראות איך אצל אנשים מבוגרים ובוגרים נבנה גרף לוגי אסוציאטיבי בראש של קשרים בין כל הרעים - כל הברקים, קרן וקסנר, סורוס, אילומינטי וכל מיני שיט אחר, ומספיק לזרוק מושג אחד או שם אחד, כדי שכל הגרף יתחבר לו, והופ - מצאנו את הבעיה.

ולזה כמובן אפשר לחבר את חוסר הקוהרנטיות שלך. וזה הכי עצוב שאתה מסוגל להוציא מעצמך "אתה לא רוצה ראש משטרה חשאית שכל הסביבה שלו מאוד מוטה פוליטית.", ובמקום להגיע למסקנה שאולי יכולה להיות הגיונית, נניח, שבר היה צריך ללכת הביתה עוד בתחילת המחאה נגד הרפורמה אבל גם זיני לא צריך להיות ראש שב"כ - אתה מחבר את הראשון אל תוך הגרף הקונספירטיבי שלך, ואילו על השני מסביר בסתירה לוגית מופלאה שמנסים להפיל אותו דרך משפחתו.

ברור עכשיו?

• רעיון טוב! 1
פורסם

אהוד ברק זה מישהו שאף אחד לא באמת סופר כבר מזמן, פרט אולי מכל מיני שמאלנים זקנים קשים.

רוב המחנה המרכז ליברלי חושב שהוא אדיוט זקן.

אח של זיני, ממש לא סתם יועץ כלכלי.

למעשה, כנראה שגם אם היית מחפש, לא יכולת למצוא בן אדם שלכאורה לא קשור למשפחת נתניהו ישירות, שיש לו כל כך הרבה מניעות לעסוק בהן כראש ארגון רזה ועם ניהול מרכזי כארגון השבכ.

כאילו היתה פה קונפירציה להביא מישהו שלא יתעסק עם טרור יהודי ולא יתעסק עם משפחת ביבי. 

לא יכול להיות. קונספירציות זה רק אצל הסמולנים. ראיון לא  מתועד עם נתינהו?

קטן על מי שמעורב ברצח חרדים במירון, ובפרדת הצוללות, לא זה מר ביטחון.  אה, ואולי גם מעורב באיזה טבח קטן בעוטף.

לעובדות  - לנתניהו אין דוח מיסים שהוגש לפי הידוע. גם לא אחד סודי וממודר. עכשיו בוא תסביר לי איך עובד מדינה, שכמעט כל חייו עבד בשירות הציבורי, הופך לאיש כזה עשיר מופלג. מאיפה ההון שלו הגיע??

מפה יוצא שלאף אחד אין ידע מסודר מי יכול לסחוט את ראש הממשלה שלך, שכידוע מעסיק אנשים הגונים וישרים בלבד.

מה הסיכויים שנתניהו לא חשוף לסחיטה? או לא נסחט בעבר? עי מעצמה זרה? עי סתם איש עסקים.

סטטיסטית - קח תכניס את הסיטואציה הזאת לאיזה מחשבון AI - סיכוי נמוך !!!!

כאשר הפטרון הנוכחי שלך זה סיימון פאליק - מתישהוא הוא ירצה תמורה. מה תהיה התמורה?

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

לפני 18 דקות, יבגניפ כתב:

אבל כשאתה כותב משהו כמו:

אתה גם משקר, וגם מהדהד תאוריית קונספירציה. 

אין פה שום תיאוריית קונספירציה. צריך רק לפתוח את העיניים. בטח גם החקירה של מני בנימין, ראש להב 433, נפתחה במקרה אחרי שהוא סירב ליישר קו עם היועצת המשפטית, נכון?

יהיה ממש מפתיע אם גם שם יגלו שזה כלום ושום דבר.

לעניין זיני - לא ניסו לסכל את המינוי שלו בדרכים לא כשרות (ע"ע מכתב ראשי השב"כ החסוי שהתגלה כרכילות), או הפרסום על המעשה של סגן ראש השב"כ?   היה או לא היה?   וזה לא הדוגמאות היחידות.

וכשלא מצאו כלום, אז פתאום התחילו לחפש מה אבא שלו או אשתו אמרו פעם. גם זה היה, וגם על זה ניסו לפסול את המינוי שלו (עתירות וכדומה).

אז עד כאן שקר זה כבר בטוח לא.

ועכשיו לגבי האח - חכה, ימים יגידו מה תוליד "הפרשה בטחונית החמורה" מבחינת אחיו.

ואם בתיאוריות קונספירציה עסקינן - אם לפני שנה הייתי אומר לך שהפרקליטה הצבאית הראשית הדליפה את הסרטון משדה תימן, שכל הפצ"ריה מעורבת בזה, ושהם זייפו וטייחו את החקירה, בטח גם היית צועק קונספירציה, נכון?

יש פה דפוס חוזר של התנהלות עבריינית, סלקטיבית, ולא כשרה, של גופים שאמורים להיות אמונים על ה"חוק", שלא לומר התנהלות של מאפיה.

• רעיון גרוע 1

פורסם
לפני 4 דקות, gadik6 כתב:

אין פה שום תיאוריית קונספירציה.

אני חושש שנתקשה למצוא מאמינים בתאוריות קונספירציה שיודו שהם מפמפים תאוריות קונספירציה - לא משנה אם מדובר בחובבי הפרוטוקולים של זקני ציון, או במה שאתה מפמפם בחסות טאובים שונים.

לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

אז עד כאן שקר זה כבר בטוח לא.

השקר הוא לא כי אתה מאמין שמנסים להפיל את זיני דרך משפחתו. נראה ששוב לא הייתי ברור מספיק. השקר הוא ב"אתם". זה קצת כמו שאני אכתוב לך ש"אתם זורקים אבנים על חיילי צהל", כי אני חושב שיש לך דעות ימניות קיצוניות ויודע שיש נערי גבעות שזורקים אבנים על חיילי צהל. 

לפני 7 דקות, gadik6 כתב:

יש פה דפוס חוזר של התנהלות עבריינית, סלקטיבית, ולא כשרה, של גופים שאמורים להיות אמונים על ה"חוק", שלא לומר התנהלות של מאפיה.

אתה בפעם המאה לא מצליח לחבר את זה למשהו בעל הגיון פנימי סדור. כבר היינו בשיחה הזו. נעשה לסדר לעצמך את הגרף הקונפסירטיבי בראש, במקום לנסות לחבר חתיכות של מה שנראה לך כמו פאזל, אבל הלכה למעשה אתה (כמו שאר האנשים שמהדהדים את אותן התאוריות הקונספירטיביות) אתה לא מסוגל לחבר תמונה שלמה. נסה לסדר את זה לסיבות, מעשים, תוצאות. "אליטה שמנסה לשמר את הכוח שלה" ו"אנשים בעלי מראה אירופאי" זו לא סיבה. אם אתה לא מבין למה - אתה יכול לקרוא קצת ווקיסטים אמריקאים או אירופאים מתארים אותנו כקולוניאליסטים לבנים שמנסים לשמר את הכוח שלנו ורוצים לשלוט בעולם. ואולי מתישהו תצליח לראות שאתה משתמש בדיוק באותה הרטוריקה, אותם המונחים, אותה הגישה. רק על קבוהצ אחרת שנראית לך כאליטה סודית ששולטת או מנסה לשלוט בסדר היום סביבך.

עכשיו עזוב את זה רגע. נניח שאתה צודק בזה. נניח. אני חוזר אחורה שוב. אתה כתבת "אתה לא רוצה ראש משטרה חשאית שכל הסביבה שלו מאוד מוטה פוליטית.". אז אתה רוצה או לא רוצה? או רוצה אם זה מישהו מהצד הנכון?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

אני לא אומר שיש פה באמת "קייס", אלא רק מראה איך אפשר למצוא נושא לתחקיר, לכאורה, או לבנות תיאוריית קונספירציה, כמו כל ה"תחקירים" והפרשות שאוהבים אצלכם "לחשוף".

מדליית פילדס בדרך אליך.

פורסם (נערך)
לפני שעה, gadik6 כתב:

אני מבין שאין לך הרבה מה לתרום לדיון אינטלקטואלי, חוץ מדברים כמו "ביביסט" וכדומה, פשוט כי אתה בעצמך ביביסט, אבל אסביר לך בכל זאת - זאת הייתה רק דוגמה אחת.

דיון אינטלקטואלי? ולמה אתה נעלב שקוראים לך ביביסט? הרי אתה נשכב על הגדר בשבילו בכל הזדמנות. 🤣

לפני שעה, gadik6 כתב:

היו קריאות חד משמעיות לסרב פקודה, למשל מר אהוד ברק באיזו ועידה של הארץ.

שליפת אהוד ברק היא ההוכחה שנגמרו לך הטיעונים. אף אחד לא סופר אותו, אבל אפילו ה"לא רלוונטי" הזה עדיף על השרים שיושבים בממשלה וקוראים בגלוי להשתמטות או מכריזים שישראל היא מדינת אויב.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
  • תוכן חדש...