Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, יבגניפ כתב:

זו בדיוק הנקודה. בן גביר הוא בינתיים סתם אנקדוטה חצי חולפת, אולי לא, אולי כן.

לפני 44 דקות, פינדר כתב:

חחחח

מי בדיוק ניהל את הממשלות האלו?

חשבתי מדברים על בן גביר לא על ביבי.

לדעתי, בן גביר פועל בכיוון הנכון בנושא.

הבעיה שלבן גביר אולי יש את הרצון, אבל אין לו את היכולות, הקשרים, הניסיון וההשפעה כדי באמת לפתור את זה. מדובר פה בבעיה מערכתית.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון גרוע 1
  • מצחיק 1

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

חחחח

מי בדיוק ניהל את הממשלות האלו?

אתה שוב מפספס את הנקודה, כאילו זאת הכוונה שלך.

ממשלות,חברי כנסת, משטרה, צה"ל, בתי משפט. כולם ביחד שמים עליך פס ומחפשים את הפנסיה שלהם.

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

ממשלות,חברי כנסת, משטרה, צה"ל, בתי משפט. כולם ביחד שמים עליך פס ומחפשים את הפנסיה שלהם.

כשכ-ו-ל-ם אשמים, אף אחד לא אשם.

לפני 23 דקות, gadik6 כתב:

לדעתי, בן גביר פועל בכיוון הנכון בנושא

בן גביר וכיוון נכון באותו המשפט.. 

אני צריך לזכור את זה בכל פעם שאני מתפתה לענות לך.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 31 דקות, madmaxx כתב:

אתמול היה ראיון עם גיורא איילנד כתגובה לקשקושי הביצים של טראמפ על כך שאם לא היה ביבי לא הייתה ישראל. הוא ענה ובצדק מוחלט, בדיוק כפי שטענתי בעבר, שביבי הוא זה שהוביל אותנו למצב של סכנה קיומית, זה שאפשר לאיראן לבנות חגורת אש שאם הייתה פועלת בתיאום ב-7 באוקטובר אכן היינו בסכנה קיומית. לטענת איילנד לא הייתה ישראל, אני חושב שהוא טועה כי הדברים תמיד מורכבים יותר אבל אין ספק שהיינו בצרות גדולות מאוד ואז אולי באמת היה אפשר לקרוא למלחמה הזו מלחמת תקומה, אם היינו מנצחים בסוף. רק על זה, ביב צריך להיכנס לכלא, על כך שהוביל את ישראל לסכנה קיומית של ממש והוא עשה זאת במודעות מלאה ובעיניים פקוחות. 

אני לא יודע לגבי כלא, זכותו להיות אסטרטג גרוע (בגלל זה אני גם לא חושב שועדת חקירה ממלכתית בכלל צריכה להתעסק בשאלה האם נתניהו פעל להפריד בין עזה ליו״ש, כמו שסיפרו לנו שהוא עושה כדי למנוע מומ, בדיוק כמו שאני לא חושב שצריך לחקור את ההתנתקות או אוסלו - יש בחירות לזה).

אבל כן צריך להכיר בעובדה שמדובר באסטרטג הכי גרוע אי פעם. 

לפני 32 דקות, gadik6 כתב:

חשבתי מדברים על בן גביר לא על ביבי.

אפשר לדבר על מה שרוצים. אולי ספציפית פה בן גביר פועל בכיוון הנכון - אני לא מספיק בפרטים. אני העלתי את הנושא רק כדוגמא לעוד כישלון של נתניהו (ועוד אחד קיצוני, לא פחות בהרבה מהכישלון שלו מול החמאס). לגבי זה שכל המערכת כשלה בטיפול בפשיעה - עקרונית כן. פרקטית עדיין למי שמנהיג את המדינה 15-20 שנה יש כוח להשפיע. הוא פשוט בחר שלא.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

צריך לזכור שמי שמינה את בן גביר והעניק לו סמכויות נרחבות זה האדון ביבי.

למרות שכולם (כל מי שהוא לא חבר כת) ידעו בדיוק למה זה יוביל והמצב הנוכחי היה לגמרי צפוי.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

המדינה מוכיחה לנו שהיא לא רוצה, או גרוע יותר - לא יכולה לשמור על האזרחים שלה והרכוש שלהם.

כן או לא רוצה, כן או לא יכולה- 

היא פשוט לא מנסה. זה הכל. 

אפשר לעשות חיפוש פה בפורום, ולהיתקל בפוסטים של אנשים שהתלוננו במשטרה על הכל מהכל (תאונות דרכים של פגע וברח, פשעים כמו גניבה, כולל תיעוד, תמונות של העבריין וכדומה) והתיק נסגר "מחוסר עניין לציבור", וזה בהנחה (מסתבר שזה לא מובן מאליו) שמשהו בכלל קרה ונפתח תיק.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

יש פה שילוב של בתי משפט שלא מחוברים למציאות, וגוזרים עונשים מגוחכים, מסכים. בשילוב עם פרקליטות צולעת, אין לי מידע- לא יכול להגיב. משטרה שהקצונה הבכירה בה מעדיפה להתעסק בפוליטיקה, לכלוכים ומשכורות במקום לדאוג לבטחון לחלוטין מסכים.

כן. 

המערכת לא מושלמת. רחוק מזה. 

אבל משום מה אתה תומך בהרס המוחלט שלה במקום בתיקונים היכן שצריך ורצוי. 

אם כבר צריך להרוס מערכת כלשהי, זו לא מערכת המשפט אלא כל המשטרה. המשטרה הוכיחו לא מעט פעמים, שכשהם רוצים הם לגמרי יכולים לפתור גם פשיעה. 

זכור לי מאד מקרה (היה בעיתונות) של עולים חדשים מצרפת, אב המשפחה הניח לפטופ על גג הרכב, עבר מישהו עם אופניים וגנב אותו. שוטר שהיה בסביבה החליט "לקחת את המקרה באופן אישי", בין היתר אם אני זוכר נכון הרימו גם משהו לאוויר. תוך כמה שעות המחשב הוחזר לבעליו. 

לא מצאתי את הכתבה, אז החלטתי לשאול איזה AI (הראשון שראיתי) אם הוא יכול לעזור לי. תיארתי לו את השיטואציה, הנה התשובה שלו:

image.thumb.png.38da53620b55c7133d878d5705c5f84c.png

מפה אני מבין שהמשטרה לגמרי וחצי יכולה, הם פשוט לא ממש מעוניינים אשכרה לעבוד. 

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, פינדר כתב:

בן גביר וכיוון נכון באותו המשפט.. 

אני צריך לזכור את זה בכל פעם שאני מתפתה לענות לך.

זה כנראה ההבדל בינינו - אני שופט לגופו של עניין, אתה שופט לגופו של אדם.

אם מבחינתך כל מה שבן גביר עושה זה אוטומטית לא טוב, אז באמת אין טעם לדון בזה.

זאת אגב אחת הבעיות העיקריות שבגללה השמאל לא מצליח לנצח לאחרונה (מאז רבין למעשה) - המסר המרכזי כיום הוא שאפריורית, כל מה שביבי עושה זה לא טוב, רק לא ביבי וכדומה.

עם מסר כזה לא מנצחים בחירות.

• רעיון גרוע 1

פורסם
לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא יודע לגבי כלא, זכותו להיות אסטרטג גרוע

יש להיות אסטרטג גרוע ויש להפקיר את ביטחון המדינה באופן מודע לחלוטין לטובת צרכים אישיים והטבות אישיות. זה תקף  גם לכל חברי הקבינט שברור לכולם שהם פשוט בובות על חוט. 

בנושא הפרוטקשן וחוסר המשילות, זה שילוב של הכל אבל בעיקר של הכנסת והממשלות השונות שמעולם לא התייחסו לתופעה הזו כאל טרור כלכלי. כן, זה דורש לא מעט עבודה ושילוב של כל המשרדים הנוגעים בדבר, אבל זה אפשרי. גניבות של שבטים בדוואים זו תופעה שקיימת כבר מאות בשנים ופרוטקשן קיים כבר כמה עשורים טובים וכיום זה כבר בכלל משהו מאוד מאורגן. כוח לא יפתור את הבעיה, גם לא עונשים, אלא טיפול מערכתי כולל בסוגיית הנגב שהמדינה מתחמקת ממנו כבר עשורים. אמנם היו ניסיונות משמעותיים פה ושם, אבל בסופו של דבר זה לא היה מספיק מערכתי ולכן כלום לא השתנה בסוף ובכלל, כנראה שמדובר במשהו עמוק יותר של ערבים, הם אויב או שותף?

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 13 דקות, gadik6 כתב:

אתה מוכן למנות את אחמד טיבי לשר המשטרה?

לפני 14 דקות, gadik6 כתב:

אם מבחינתך כל מה שבן גביר עושה זה אוטומטית לא טוב, אז באמת אין טעם לדון בזה

שעון מקולקל יכול להראות פעמיים ביום את השעה הנכונה. זה עדיין לא אומר שהוא לא מקולקל.

• מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, gadik6 כתב:

גם שעון מקולקל צודק פעמיים ביום (בהנחה שהוא אנאלוגי ולא דיגיטלי). 

אם מבחינתך כל מה שבן גביר עושה זה אוטומטית לא טוב, אז באמת אין טעם לדון בזה.

בכנות? פה ושם, במקרה, בטעות ובלי כוונה, אני חושב שהוא אומר או אולי אפילו עושה משהו טוב. 

זה נדיר. אבל זה קורה. 

מה לעשות שרוב מה שהוא עושה (יותר כמו לא עושה אלא רק אומר ואומר ואומר) זה גרוע, ועם השלכות נוראיות. 

זאת אגב אחת הבעיות העיקריות שבגללה השמאל לא מצליח לנצח לאחרונה

לא, זו לא. לזכותו של ביבי ייאמר שהוא שולט במשחק בצורה טובה. הכל מחושב ומשוקלל לשרידותו. ברזולוציות שקשה לתפוס.

וזה לא רק ה"שמאל". אגב. 

זה גם המרכז וגם הימין השפוי. עם אתנחתה קלה של שנה וקצת, שבה הימין השפוי כן הצליח לנצח את ביבי במשחק של ביבי עצמו.

לפני 23 דקות, פינדר כתב:

שעון מקולקל יכול להראות פעמיים ביום את השעה הנכונה. זה עדיין לא אומר שהוא לא מקולקל.

LOL, הקדמת אותי בפרסום הפוסט - פורסם כשאני עוד כתבתי :lol:

עריכה. 

אם אי פעם יהיה צורך בתמונה להמחשה של עץ בניצב, אז הנה.

image.thumb.png.cc25bfa37ae6f3c04190114d06a2b976.png

עריכה אחרונה על ידי ברווז

פורסם

הבעיה עם בן גביר שאי אפשר לדעת באמת אם מה שעושה המשטרה  זה רק רוח וצלצולים או באמת עשיה אמיתית.

לפני 45 דקות, פינדר כתב:

צריך לזכור שמי שמינה את בן גביר והעניק לו סמכויות נרחבות זה האדון ביבי.

למרות שכולם (כל מי שהוא לא חבר כת) ידעו בדיוק למה זה יוביל והמצב הנוכחי היה לגמרי צפוי.

חייב לזכור שכבר שנים המשטרה היא פח אשפה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, פינדר כתב:

אתה מוכן למנות את אחמד טיבי לשר המשטרה?

אתה מערבב פה נושאים. אני לא הייתי ממנה גם את בן גביר לתפקיד, פשוט כי לדעתי אין לו את היכולות הדרושות לכך.

אבל הדיון הוא לא על מי הייתי ממנה, אלא על כך שאתם אוטומטית נגד. אני טוען שבן גביר כן עושה דברים נכונים, ולא מעט לדעתי.

לגבי טיבי - לא, פשוט כי הוא מייצג ימין פלשתיני, והוא חותר תחת הרעיון של מדינה יהודית. רק שטיבי זה לא המקבילה של בן גביר.

לפני 23 דקות, ברווז כתב:

לא, זו לא. לזכותו של ביבי ייאמר שהוא שולט במשחק בצורה טובה. הכל מחושב ומשוקלל לשרידותו. ברזולוציות שקשה לתפוס.

אני רואה לפעמים פוסטים של "עיתונאים" כמו משגב או רביד, או של מובילי מחאה כמו עמי דרור, שזה בחור שהיה בשב"כ, לא איזה תמהוני מהרחוב. 

אני משפשף את העיניים כדי לוודא שקראתי נכון - עמי דרור מתעסק בפרצוף של שרה ובאיפור שלה, משגב ורביד מספרים כל הזמן סיפורים על איך נתניהו וטראמפ בדרך לפיצוץ, או איך לא תהיה פגישה עם טראמפ, כשיומיים אחרי זה טראמפ נותן כבוד מלכים לנתניהו.

היה לא מזמן קטע שרביד סיפר איך טראמפ כעס או נזף בנתניהו על חיסול בעזה - טראמפ נשאל על כך במסיבת עיתונאים, וענה בדיוק את ההיפך, שהיחסים עם נתניהו מצוינים. 

ברק רביד עלה לאחר מכן לשידור ונשאל על ה"סתירה" - מה הייתה התשובה שלו?   "תבחרו למי אתם מאמינים". כלומר אם אתם רוצים להאמין למה שטראמפ אשכרה אומר ולא למה שאני (ברק רביד) כותב שהוא אומר/חושב אז בעיה שלכם ואתם מטומטמים.

עד כדי כך גדול הניתוק בין חלקים של השמאל למציאות.

אני כבר לא מדבר על כל מיני "משפיענים" שמספרים שנתניהו למעשה טס לארה"ב עכשיו כדי לברוח מהארץ.

וזאת בדיוק בפואנטה - במקום אשכרה להציע פתרונות, רעיונות וכדומה, חלק גדול מהשמאל, ואפילו מהמרכז, פשוט מתעסק כל היום בביבי ושרה, ועסוק בלהיות אוטומטית נגד כל מה שביבי אומר או עושה. 

אז עם כל הכבוד לנתניהו, מהצד נראה שהוא לא צריך להתאמץ בכלל כדי למשוך מצביעים, השמאל עושה את זה בשבילו.

• אהבתי 2
  • מעניין 1

פורסם
לפני 39 דקות, madmaxx כתב:

כנראה שמדובר במשהו עמוק יותר של ערבים, הם אויב או שותף?

מדובר על אזרחי מדינת ישראל, גם מהצד העברייני וגם מהנפגע. לכן זה לא משנה. נקסט.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 48 דקות, gadik6 כתב:

אבל הדיון הוא לא על מי הייתי ממנה, אלא על כך שאתם אוטומטית נגד. 

לרוב, זה פשוט לא נכון. רוב הטיעונים פה נכונים ולגופו של עניין. 

מה לעשות שיש אנשים שבעיקר עושים רע, לכן שומעים עליהם הרבה יותר. 

רק שטיבי זה לא המקבילה של בן גביר.

נכון, למיטב ידיעתי טיבי לא ישב בכלא על השתייכות לארגון טרור. 

אני משפשף את העיניים כדי לוודא שקראתי נכון - עמי דרור מתעסק בפרצוף של שרה ובאיפור שלה,

אכן לא לעניין. רייטינג זה לא הכל בחיים.

משגב ורביד מספרים כל הזמן סיפורים על איך נתניהו וטראמפ בדרך לפיצוץ, או איך לא תהיה פגישה עם טראמפ, כשיומיים אחרי זה טראמפ נותן כבוד מלכים לנתניהו.

SHOW. מכיר את המונח? "זה הכל שואו אחד גדול". זה ואינטרסים משותפים. 

היה לא מזמן קטע שרביד סיפר איך טראמפ כעס או נזף בנתניהו על חיסול בעזה - טראמפ נשאל על כך במסיבת עיתונאים, וענה בדיוק את ההיפך, שהיחסים עם נתניהו מצוינים. 

טראמפ ידוע בארה"ב כאחד ש, איך נגיד את זה בעדינות, לא ממש תמיד בדיוק בהכרח דובר אמת. 

גם נתניהו לא. רק פחות בעדינות. נתניהו הוא שקרן ידוע ומוכח (אם תרצו, "שקרן בן שקרן" כמו שאמר עליו סמוטריץ' בזמנו). 

ברק רביד עלה לאחר מכן לשידור ונשאל על ה"סתירה" - מה הייתה התשובה שלו?   "תבחרו למי אתם מאמינים". כלומר אם אתם רוצים להאמין למה שטראמפ אשכרה אומר ולא למה שאני (ברק רביד) כותב שהוא אומר/חושב אז בעיה שלכם ואתם מטומטמים.

למי להאמין, למי להאמין, בוא ונראה רגע, למי להאמין. לאחד שהוכח שהוא משקר, פעמים רבות, וכל אמירה שלו נבחנת ביסודיות ולרוב מוצאים בה שקרים, טעויות, אי דיוקים וכדומה- או לעיתונאי עם רקורד טוב ואמין?

שאלה טובה. 

אה, רגע, הנה משהו מעניין- טראמפ אמר רק אתמול שהוא דיבר עם הרצוג לגבי החנינה.

image.thumb.png.4c409136be38b2726aa2448bba8d47a5.png

עכשיו, נחש מה?

ספויילר!!! לא, הוא לא דיבר עם הרצוג. כפי הנראה. [אני בעצמי לא ממש יודע למי להאמין, תאכל'ס]

image.thumb.png.366161f23c28d5d90ab7e128ede86f68.png

אז, יש לנו פה אחד ששקרנותו הוכחה מול עיתונאי שיש לו רקורד אמין- אני בחרתי למי אני אאמין ולמי לא. 

עד כדי כך גדול הניתוק בין חלקים של השמאל למציאות.

שוב. "שמאל". בוא, תתקדם. 

וזאת בדיוק בפואנטה - במקום אשכרה להציע פתרונות, רעיונות וכדומה, חלק גדול מהשמאל, ואפילו מהמרכז, פשוט מתעסק כל היום בביבי ושרה, ועסוק בלהיות אוטומטית נגד כל מה שביבי אומר או עושה. 

את אותו! המשפט!! בדיוק!!!! אפשר לומר על תקופת הכהונה של בנט. 

כל! הזמן! בנט (ורעייתו) היו בכותרות. כל הזמן. כל הזמן הותקפו, ע"י נתניהו ומכונת הרעל שלו, מכל כיוון אפשרי. 

כל שר שהתראיין דאג לומר את מילות המפתח שהוכתבו לו בדף המסרים "הממשלה הרעה הזו". כן, ראינו איזו ממשלה היא הרעה, נמשיך הלאה. 

ולא. זה לא אוטומטית נגד ביבי. 

זה מתוך הבנה לאן הדברים זזים. ומה לעשות, הלז פועל בצורה שקופה, ועושה דברים שמנוגדים לתפקידו ואת זה אני אומר בצורה העדינה ביותר שאני יכול. 

אז עם כל הכבוד לנתניהו, מהצד נראה שהוא לא צריך להתאמץ בכלל כדי למשוך מצביעים, השמאל עושה את זה בשבילו.

שוב. "שמאל".

תמשיך, תמשיך לעזור לבוס עם החלוקה המלאכותית הזו. למה לא. 

מעניין, אף אחד לא מדבר על "ימין שפוי" אלא קורא לזה "שמאל". 

אף אחד לא מדבר על "מרכז", אלא קורא לזה "שמאל". 

כאילו ימין זה רק ביבי.  ויש או ביבי או רק לא ביבי ואין באמצע אנשים ערכיים, טובים וראויים, עם ובלי שום השוואה. 

תתעורר מהשטיפת מח שלך חבר. 

אתה מעלה פה נקודות, כן, אבל רובן שטחיות בלבד. וכולן מריחות כמו השטיפת מח היעילה מאד לצערי שמנסים לעשות לנו וכל מי שרואה שהמלך ערום ישר צועקים עליו שהוא שמאלני כאילו שזה בכלל גנאי, או משהו.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...