Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בוא...

שופר של נאצים?

הבן אדם היה חרא שקרן, אבל היה לו כישרון לקולנוע ומשחק (נגיד, אף פעם לא צפיתי). אסור להגיד את זה?

סופרת כושלת כותבת שטויות לcnn, כנראה צריכה כסף. לא מוסרי? כנראה. אסור? חופש הביטוי.

משרתים של הרוע, אדיוטים שימושיים, הכל נכון.

עדיין אנחנו לא רוצים לחיות במקום שמכניס אידיוטים שימושיים לכלא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

הבן אדם הפך למהנדס תודעה במשרה מלאה

always has been...

לפני 36 דקות, SlowRide כתב:

סופרת כושלת כותבת שטויות לcnn, כנראה צריכה כסף. לא מוסרי? כנראה. אסור? חופש הביטוי.

איך אתה שופט אם לא קראת? 

יובל ברור לי שהוא לא קרא. איך אתה? ראיתי את הציוץ של אלה, צריך לקרוא מה ההיא רשמה בכתבה כדי להחליט מי מו מה - אותי אישית זה לא מעניין.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קראתי את הפוסט שלה (של הכתבת) שאומר שישראל אחרי סעודיה ורוסיה במדד, והכותרת של הכתבה שלה שאומרת שזכויות הנשים בישראל בירידה חדה. 

מחקר מאוניברסיטה שמקבלת "תרומות" מקטאר זה מספיק בשבילי כדי להבין במה מדובר.

לפני 13 דקות, David32 כתב:

always has been

במלחמה הוא היה מסקר חלק ממה שכותבים העזתים ובעיקר מדווח על דברים שקורים בסביבה. פחות דעות ופוליטיקה. בשנה האחרונה זה נהיה כבר בלתי נסבל.

• רעיון טוב! 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מערכת המשפט זה לא משהו חדש, לפני יומיים שמעתי שהם התחילו להאשים את האזרחים, הטבח קרה בגלל שהאזרחים היו שאננים.

• אהבתי 1
  • מבאס 1

פורסם

שיר של שלום חנוך. נראה שמתאים למצב של היום.

• אהבתי 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

מפלגת השלטון, איזה פח אשפה:

"

בניגוד לטענות השקריות, פלדשטיין מעולם לא שימש כדובר ראש הממשלה ולא הועסק בלשכת ראש הממשלה. ראש הממשלה כמעט שלא היה עמו במגע, לא שיתף אותו בדיונים, ובוודאי שלא הכניס אותו לישיבות או דיונים מסווגים. פלדשטיין הועסק על ידי מנכ"ל משרד רה"מ, ולאחר שהעסקתו שם הסתיימה הוא עבד כיועץ חיצוני עבור מערך ההסברה הלאומי.
‏מתחילת המלחמה ראש הממשלה פרסם הצהרות ותדרוכים חריפים נגד קטאר למרות ביקורת של גורמים במערכת הביטחון ועיתונאים בשמאל שטענו שהוא “מסכן את החטופים”. בכירים במערכות הבטחון ניסו מעת לעת להכניס דברי שבח לקטאר בנאומי ראש הממשלה וראש הממשלה סירב בתוקף. בנוסף, ראש הממשלה גם הורה על תקיפה מבצעית בקטאר. 
‏במקביל, ממשלת קטאר תקפה פעם אחר פעם את ראש הממשלה בהודעות רשמיות. 
‏לעומת זאת, קצינים בכירים לשעבר, בכירים בשמאל, אנשי מטה החטופים ואנשי עסקים מהשמאל מצויים בקשרים ענפים עם קטאר. ממשלת בנט אף אפשרה לראש השב"כ דאז רונן בר, לטוס לקטאר כאורח כבוד של אמיר קטאר. הצביעות זועקת לשמיים.
‏בעניין יונתן אוריך בית המשפט כבר אמר את דברו בבירור: שאין עבירה, ואין פרשה. כלומר, לא "קטארגייט" – אלא "קטארפייק".
‏איננו מופתעים שהפקת התקשורת הנוכחית צצה בדיוק בעת שמתפוצצות פרשיות חמורות באמת: פרשת החדירה האיראנית לטלפון של נפתלי בנט, פרשת הפצ"רית, ועלילות דם על חיילי צה"ל שגרמו לנזק בל ישוער למדינת ישראל. במקום לעסוק בפרשיות אלה, מייצרים הסחות דעת מתוזמנות היטב.
‏ראש הממשלה דוחה בשאט נפש את כל הניסיונות לייחס לו מניעים זרים או פעולות בלתי חוקיות והוא ימשיך לפעול בנחישות למען ביטחונה ושגשוגה של מדינת ישראל.

"

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
  • מצחיק 2
  • מבאס 1
פורסם

מעניין, שמתי לב למשהו מוזר אתמול- עלתה ידיעה על "הפגנת פעילי ימין" באיזור ירושליים. 

לא דובר על מה הם מפגינים. 

בכנות לא דובר על כלום כמעט. 

עד עכשיו אין לי מושג, מי הפגין, על מה ולמה. 

image.thumb.png.9853475eb4b4a1ce38d79c607ed5e058.png

בהודעת המשך היה כתוב שוב על פעילי ימין, שגם דירדרו פחים. 

גם באתרים אחרים שבדקתי (כמו וואלה למשל), דווח על "פעילי ימין" שהפגינו על כלום ושום דבר. 

מדוע אתרי החדשות המיינסטרים התחילו לקרוא לחרדים המשתוללים "פעילי ימין"? 

תראו, בא לי להקיא כבר ממזמן מהחדשות המיינסטרים. יש להם אג'נדה, ואני אומר את זה כבר שנים רבות. 

עכשיו, מה? כאילו, הגיע איזה חיקוי פלדשטיין או יועץ אחר ונתן להם מונח חדש להשתמש בו? ומדוע הזהירות הכל כך רבה הזו בדיווח? מה קרה פה מאחורי הקלעים? מי ייעץ להם לשנות את התיאור?

קודם לכן, התיאור היה בעייתי במקרה הטוב ביותר, גם כן- כל! פעם דובר על "קומץ" ו"קיצוניים". 

זה לא קומץ, ולא קיצוניים. זה המיינסטרים. זו הבעייה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הודעות לשכת ראש הממשלה:

"איש מלשכת ראש הממשלה לא נחקר ולא נעצר."

"בניגוד לטענות השקריות, פלדשטיין מעולם לא שימש כדובר ראש הממשלה ולא הועסק בלשכת ראש הממשלה."

ביבי:
"אני מכיר את אלי פלדשטיין, הוא ציוני נלהב ופטריוט."

"פשוט כואב הלב... הורסים חיים של אנשים צעירים."

"זה מסע ציד שנועד לפגוע בי ובליכוד."

"קטר היא מדינה מורכבת ולא פשוטה, אבל לא מדינת אויב ורבים משבחים אותה."

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

השיא שהאיראנים עכשיו הפכו לפרו ישראלים והם מאיימים להפיץ חומר על הקשר של ביבי לקטאר.

פורסם
לפני 3 שעות, ברווז כתב:

מעניין, שמתי לב למשהו מוזר אתמול- עלתה ידיעה על "הפגנת פעילי ימין" באיזור ירושליים. 

לא דובר על מה הם מפגינים. 

בכנות לא דובר על כלום כמעט. 

עד עכשיו אין לי מושג, מי הפגין, על מה ולמה. 

image.thumb.png.9853475eb4b4a1ce38d79c607ed5e058.png

בהודעת המשך היה כתוב שוב על פעילי ימין, שגם דירדרו פחים. 

גם באתרים אחרים שבדקתי (כמו וואלה למשל), דווח על "פעילי ימין" שהפגינו על כלום ושום דבר. 

מדוע אתרי החדשות המיינסטרים התחילו לקרוא לחרדים המשתוללים "פעילי ימין"? 

תראו, בא לי להקיא כבר ממזמן מהחדשות המיינסטרים. יש להם אג'נדה, ואני אומר את זה כבר שנים רבות. 

עכשיו, מה? כאילו, הגיע איזה חיקוי פלדשטיין או יועץ אחר ונתן להם מונח חדש להשתמש בו? ומדוע הזהירות הכל כך רבה הזו בדיווח? מה קרה פה מאחורי הקלעים? מי ייעץ להם לשנות את התיאור?

קודם לכן, התיאור היה בעייתי במקרה הטוב ביותר, גם כן- כל! פעם דובר על "קומץ" ו"קיצוניים". 

זה לא קומץ, ולא קיצוניים. זה המיינסטרים. זו הבעייה.

דווקא אמרו הכל.

5 שנים למותו של סנדק (הנער שנהרג אחרי שברח עם חברים שלו מהמשטרה שרדפה אחריהם בעקבות פעילות טרור. הוא נהרג בתאונת דרכים במהלך ההימלטות מזירת הפשע).

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

דווקא אמרו הכל.

איפה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נעמה לזימי ביקשה שראש השבכ הנכנס יחקור את נתניהו על קטרגייט.

לפי התשובה, מבחינת ראש הממשלה המטרה של המינוי הושגה.

image.thumb.png.a105642963fdf65c7afc465dde41b1e2.png

• אהבתי 1
  • מבאס 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

דוגמא לשר מקצועי שעובד עבור האזרחים שלו.

סה"כ הגיוני. אם לא תהיה פה תיירות יהיה לו זמן להתחנף לבוס.

Screenshot_20251228_160221_ynet.jpg

• מבאס 1
  • תוכן חדש...