Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אלו אירועים שפתוחים לכולם. אפילו לכאלו שהם לא תושבי העיר.

ומאיפה הכסף???

עיר שאם לא לוקחים את הכסף שלי ושל שאר משלמי המיסים ומעבירים אליה, כולם שם מתים מרעב.

וזה הזמן להזכיר שיש סיבה אחת למה לעיר כל כך קדושה כמו בני ברק היה חשוב להשתלט על איזור תעשייה כל כך ריווחי.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, DareDevil כתב:

אין להם את הסכומים הללו אבל יכלו "להדליף" את המאגר שוב, עם ת.ז. מזויפות

לא מונע מהסוחרים להמשיך לעבוד לפי הראשון וללכת על בטוח.

נראה לי שלמשטרה יותר פשוט, להתחזות לסוחר בטלגרם, לא? לתפוס אזרח ואז להציע לו לצאת מזה אם יקנה בטלגרם עם הפרטים שלו ולתעד את העסקה. 

פורסם
לפני 57 דקות, stx כתב:

לא מונע מהסוחרים להמשיך לעבוד לפי הראשון וללכת על בטוח.

נראה לי שלמשטרה יותר פשוט, להתחזות לסוחר בטלגרם, לא? לתפוס אזרח ואז להציע לו לצאת מזה אם יקנה בטלגרם עם הפרטים שלו ולתעד את העסקה. 

הטלגראס היכה גלים בגלל שהוא היווה מנוע כלכלי עצום (וגם היה הראשון בתפוצה גדולה עקב פעילותו הציבורית של עמוס), מאמין שזה שעומד בראשו - מר. עמוס סילבר יש לו כמה מיליונים שכנראה מוחבאים בכל מיני מקומות. למרות שעמוס טוען שהכל היה לשם שמיים. עוד משהו חשוב, אם תבדוק בערוץ הטלגרם של המשטרה, תוכל לראות לפעמים את העילגות של המשטרה בכך שהיא מכנה את האפליקציה עצמה בתור "טלגראס".

כובד המשקל של המשטרה עכשיו נוטה לכיוון הפשע אצל הערבים, מעט יחסית יש התייחסות לעבירות סמים, עדיין נעצרים על החזקה אבל זה לא בכמויות שהיו פעם.

אתה צודק שעדיף להם להשתמש בישן אבל שים לב, פעם הפיצו אפליקציה שהיא היתה אפליקציה כמו טלגרם/וואצפ אבל יותר מוצפנת והרבה סוחרים השתמשו בה.

מה שקרה זה שאם אני לא טועה, הFBI בעצם הקים את האפליקציה הזו ושיווק אותה בתור מוצפנת לחלוטין והסוחרים פשוט עבורו אליה והתחילו לדבר דרך האפליציה הזו.

בסוף תפסו אותם כי היה צריך מתישהו לעצור אותם, לא? 

כאמור לדעתי האישית, ליגליזציה של קנאביס צריכה להתבצע, לכל הפחות אי הפללה על גידול עציץ קנאביס אחד.

אי הפללה על גידול, יאפשר לאורך זמן למשטרה להוריד הילוך בגבולות המדינה לצורך הגנה מפני הברחות לתוך הארץ.

יוריד את הכמויות שארגוני הטרור מכניסים ארצה ובהמשך יוריד את ההכנסות שלהם שלא יובילו בסופו להרג אזרחים.

לגבי ארגוני הפשע, גם להם ירד הנפח אז כאמור זה יקל למשטרה להתעסק יותר בחומרים משני תודעה יותר קשים או נפח עבודה בסקייל גבוה - כמו דירות גידול/חממה וכו' ולא כמה עציצים (למרות שלא שמעתי שעצרו מישהו על עציץ, עם המזל שלי זה יקרה מחר, חחח...).

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 24 דקות, Michazzz כתב:

מעניין אם זה נכון

קפוץ כמה דפים אחורה ותראה את הקבלות (ציוצים של עיתונאים מהעיתונות החרדית).

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

"זה לא קורה ביום, זה תהליך. והוא כבר החל. אפשר לראות את זה בנתונים שביטוח לאומי מפרסם אחת לרבעון, ויצאו בחודש שעבר. כיוון שזה הגוף שיודע לאיזו קופת חולים כל אזרח שייך (כדי לדעת כמה כסף להעביר לכל קופה), הוא גם יודע כמה אזרחים כבר לא חיים פה שנתיים או יותר, ולכן אינם זכאים לכיסוי של קופת חולים. נתון טכני שנדרש לענייני תקצוב, אבל מגלה את עומק השבר של החברה שלנו.

ואלה הנתונים: במרץ 2023 מספר הישראלים שחיים בחו"ל לפחות שנתיים היה כ־48 אלף. נכון לסוף מרץ השנה הוא עומד על כמעט 60 אלף. זה זינוק אדיר, של 24%.
מי עוזב? בעיקר צעירים. מחצית מהחיים בחו"ל בני פחות מ־35. ואגב, בעיקר מבוטחי קופת חולים מכבי (43% מהחיים בחו"ל), באופן לא פרופורציונלי לחלקה באוכלוסייה. מבוטחי מכבי מגיעים בעיקר משני העשירונים העליונים. אלה מי שעוזבים. המשכילים, היצרנים, אלה שמשלמים יותר מסים. זה מחיר הארדואניזציה (בדיוק כמו הפוטיניזציה). אנחנו כבר עמוק בתוכה. חייבים למשוך בכל בלמי החירום. "

לבנון זה כאן.
https://www.calcalist.co.il/magazine/article/byrojim1ex
  • אהבתי 1
  • מבאס 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 53 דקות, farkash7 כתב:

ואלה הנתונים: במרץ 2023 מספר הישראלים שחיים בחו"ל לפחות שנתיים היה כ־48 אלף. נכון לסוף מרץ השנה הוא עומד על כמעט 60 אלף. זה זינוק אדיר, של 24%.

מאחר ומדובר על "לפחות שנתיים" אז רוב הישראלים האלו עזבו לפני אוקטובר 23

פורסם

הרבה יותר מאוקטובר 23, הנסיונות של הממשלה להפוך את ישראל לדיקטטורה הבריחו הרבה אנשים. קבוצות הרילוקיישן התחילו להתפוצץ הרבה לפני ה 7 לאוקטובר.

פורסם

כבר בזמן ההפיכה המשפטית שלפני אוקטובר 23 אנשים אנשים התחילו לצאת מפה.

במקביל אנשים שהיו צריכים לחזור מלימודים, רילוקיישן וכו׳ דחו את החזרה שלהם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 17 שעות, יובל .מ. כתב:

וזה הזמן להזכיר שיש סיבה אחת למה לעיר כל כך קדושה כמו בני ברק היה חשוב להשתלט על איזור תעשייה כל כך ריווחי.

למה זה להשתלט? זה לא שטח שלהם?

פורסם
לפני 11 שעות, Rשף כתב:

מאחר ומדובר על "לפחות שנתיים" אז רוב הישראלים האלו עזבו לפני אוקטובר 23

וכמה מהם היו אמורים לחזור ולא חזרו עקב המצב ?

• מעניין 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 4 שעות, רוןS כתב:

וכמה מהם היו אמורים לחזור ולא חזרו עקב המצב ?

קשה לי להאמין שיש מידע על כך. כי אין רובריקה שאתה צריך למלא כשאתה יוצא מהמדינה. אולי בבידוק הביטחוני אבל גם זה בע"פ וקשה לי להאמין שמישהו שומר מידע על כך..

כבר יצא לי לשוחח שיחה רנדומלית עם מישהו בעניין של ביקור בחו"ל כי הבת גרה בגלפגוס או מדינת אי כלשהי. מישהו שאני לא מכיר בכלל ויצא לי לשוחח איתו בתור לקופה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

צדק תחבורתי הגיע אלינו.

מעכשיו הצעיר הבטלן שגר בכפר חב״ד, ישוב של צמודי קרקע במרכז הארץ ועולה בבוקר לרכבת, בשביל להציע לאנשים להניח תפילין, זכאי ל50% הנחה.

גם אלו שגרים כמה רחובות מהבית שלי, ברחוב הולנדי של קוטג׳ים מרווחים, שהוא חלק משכונה של סרוגים וחרדים, זכאים ל50% הנחה.

ימין על מלא.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התכנית הזאת מאד מטומטמת, אבל למה לנצל את הטימטום של שרת התחבורה בשביל הפצת אנטי נגד דתיים, כאילו זה נעשה במיוחד בשבילם? כי זה לא, וזה לא באמת תורם למשהו.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם זה לא נעשה בשבילם איך 97% מחהרדים, 90% מהערבים (שיש להם הנחות אבל אין להם תח"ץ) ורק 30% מהלא חרדים נהנים ממנה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...