Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 דקות, יבגניפ כתב:

בוא נחדד משהו:

להמציא שיהודים מכינים מצות מדם של ילדים קטנים זו עלילת דם אנטישמית. זה גם לא קרה אף פעם, זה גם לא הוצא אף פעם (לפחות לא ברצינות). וזה מופץ ע״י גויים.

לספר שישראל מבצעת טיהור אתני בעזה זו לא עלילת דם אנטישמיות. אני לא יודע אם זה קורה. אבל שופרות של השלטון טוענים שכן. גם אם זה לא קורה, זה מוצא בערך פעמיים ביום על ידי שרים וחברי קואליציה ומנהיגים שונים ומשונים מחוץ לכנסת. 

אתה מסכים שיש הבדל עקרוני בין משהו שאף אחד לעולם לא יעשה ולא חשב לעשות, לבין משהו שחצי מהקואליציה מציעים כתוכנית עבודה, ויש לו גם קונים רבים בציבור (אתה זוכר כמה פעמים רעיון הטרנספר הוצא כאן?)?

שכחתי להוסיף גרשיים, זה אמירה של סגל.

אני רשמתי את הכמה שורות אחריה. אפשר לראות מה שלי מה שלו מהניסוח.

לפני 39 דקות, om2 כתב:

מה הבעיה שלי עם זה?

לפני שבועיים קרוב משפחה התאשפז במחלקה כללית

ארוחת צהריים בשרית. אחד האורחים עשה ג'סטה לאחד המאושפזים והביא לו ארוחה חלבית. המאופז אכל אותם בכלים של בית החולים. 

לא תקין. תאורתית הכלי הוטרף כרגע. 

אבל אפשר לתלות את זה בבטל ב60 וכו'. (גם לא. אבל נגיד...)

בפסח גרגר חמץ מטריף את כל הכלים שבתורם ממטריפים הכל

= דתיים לא יכולים לאכול בפסח בבית חולים

אם אני הייתי מנהל בית חולים.

הייתי מקצה בכל מחלקה חדר שבו יש כלים "טרפים" ורק שם אפשר לאכול אוכל מהבית. פחות חשש מכשרות.

פחות חשש מאלרגיות.

פחות חשש מהכל

רק שמנהלי בתי חולים לא מגדילים ראש (כי אז יגידו שהם נכנעים לדתיים)

מה הבעיה שלי עם זה?

ארוחת צהריים בשרית. אחד האורחים עשה ג'סטה לאחד המאושפזים והביא לו ארוחה חלבית. המאופז אכל אותם בכלים של בית החולים. 

בפסח גרגר חמץ מטריף את כל הכלים שבתורם ממטריפים הכל

= דתיים לא יכולים לאכול בפסח בבית חולים

אם אני הייתי מנהל בית חולים.

הייתי מקצה בכל מחלקה חדר שבו יש כלים "טרפים" ורק שם אפשר לאכול אוכל מהבית. פחות חשש מכשרות.

פחות חשש מאלרגיות.

פחות חשש מהכל

רק שמנהלי בתי חולים לא מגדילים ראש (כי אז יגידו שהם נכנעים לדתיים)

אבל אתה לא מבין שאתה, אשתך והילדות שלך לא מעניינים אותי, פינדר, יבגני או כל אחד פה. כנראה ש"אתה בסדר".

מדברים על כלל המגזר הדתי במדינת ישראל. 

הם הפילו ממשלה על חמץ בבית חולים אבל לא על 1200 נרצחים בשמחת תורה, אז כנראה שלהם זה מאוד מפריע. אז להגיד "כולה. 0.1 אחוז הפרדה מהחופים/קורסים/לא יודע מה" זה בסדר אבל בכיוון השני לא זה ההיפך מ"חיה ותן לחיות". רוצים לקבל משהו תתנו בחזרה.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 שעות, om2 כתב:

מנסים להכניס 0.1% קורסים נפרדים

ואתם בוכים כאילו קשרו אתכם בשלשלאות והכריחו אתכם לשמור שבת.

בסדר, נציגים מהמחנה שלך התייחסו לזה שלא נתנו להם להפוך את כיכר דיזנגוף לבית כנסת בכיפור כמינימום שואה שניה, וכל אחד ואחת טרחו לספר איך זה מזכיר להם את שנות ה-30 בגרמניה וכו׳.

בכל מקרה, הבעיה האמיתית היא חוסר אמון. אני בטח לא מאמין למישהי כמו הר מלך. אבל ברמה הכללית יותר, אני לא מאמין לציונות הדתית כקבוצה פוליטית. אני חושב שלחלוטין, אם היה להם את הכוח, זה לחלוטין היה מגיע לשלשלאות ושמירת שבת בכוח. ואני משוכנע שככל שיתאפשר, יקחו אותנו בדיוק לשם. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

ממש לא. יש יותר מדי מקרים כאלה ואני חושב שזה מטומטם ברמה המקצועית וגם מעיד על מפקד שלא הייתי רוצה ללכת אחריו לקרב.

לא הבנתי איך זה קשור לעניין של בוגי..

זה קשור כי אני בטוח שכאיש ציבור ואיש צבא לשעבר הוא שומע מאנשי צבא על הדברים האלה.

התרופפות המשמעת והדה לגיטימציה שעושים לפיקוד הבכיר הרסו את הצבא ואם לא יתעוררו מהר עם יד קשה על הרופפים אנחנו עלולים לאחר את הרכבת.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 13 דקות, om2 כתב:

מה אתה מצפה שאני אתן לך בתמורה לזה שאקבל פיסת חוף?

תהיה חיים שלך ולא תתערב בשלי. כמו בכל מדינה מודרנית ולא כמו במאה 17/18 או באירן וערב הסעודית.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 20 דקות, om2 כתב:

קיבלתם לא מעט פיסות חוף ובצדק.

גם לגבי חמץ (או כל אוכל חיצוני) בבית חולים לא צריך לאפשר שום שימוש בכלים של בית החולים אבל לא לאסור אכילה. הרי אם אוכל לחם בתל אביב לא כל תל אביב פתאום תהפוך לטרפה וזה שאני אוכל פיתה בפסח בבית לא הופך את כל הבניין שלי ללא כשר.

ועדיין לא הבנתי מה זה עניינך שאני אתחתן בנישואים אזרחיים, שאני אסע ברכבת בשבת, שאני אקנה סופגנייה בפסח או שאני אלך למכולת בשבת. איך זה משפיע עליך?

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

הדתיים מגבילים את עצמם מרצונם. למי אכפת? 

זו בדיוק הבעייה שלנו כחילונים. פה היא מתחילה, פה היא ממשיכה, ופה אורח החיים שלנו ייגמר בשלב כלשהו.

לפני 22 דקות, om2 כתב:

את האפשרות להגיע לפיסת חוף שנשארה שלי, בשבת, באוטובוס.  למשל.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 32 דקות, om2 כתב:

להקים לידו חוף נודיסטים.

או, סתם, בסגנון צרפצי . לא להעניש על טופלס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

הדתיים מגבילים את עצמם מרצונם. למי אכפת

איך פספסתי את זה.

הם לא מגבילים את עצמם,הם מנסים להקל על הקפדה לכללים שהם מאמינים בהם בעזרת הגבלת היכולת.

אם תאסור מכירת חטיפים וקינוחים בכול הולנד, יהיה לי קל לאכול פחות מהם.

אם אין בחורות שהולכות חשוף, ויש רק תיבות דואר, אז הרבה יותר קל לי לא להתגרות ולהטריד ולאנוס, או משהו כזה.

אם לא מוכרים חמץ,הרבה יותר קל לי לשמור. וכו' וכו'.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

עשיתי פעם מילואים בלשכת הגיוס בחיפה. אתה מבין, חודש יוני בשנה שהיתה בצורת בשדות הכותנה, והמלש״ביות באו בתלבושות חסכוניות, כאלה שהקלו עלי מאוד להניח עליהן את הסתטוסקופ בלי לחכות יותר מידי.

אבל הגיעו גם בנים בתלבושות מהסוג שמתאים לארצות הבלטיות ביום חורף קר במיוחד הגיעו כדינלנסות לקבל פטור רפואי. והם חששו מאוד. הרי מראה רגליים חטובות עלול להכות אותם בסנוורים. אז הם כיסו את עיניהם היטב בידיהם. אבל, אל תחשוב שבאמת. תמיד נשארו בין האצבעות רווחים קטנים, שאפשרו לקבל הצצה לאנטומיה של האישה.

חוץ זה, אני ממש, אבל, ממש, לא מבין את הפחד של החרדים מנשים. הדבר היחיד שאני יכול להבין הוא שעם הטלת האימה הזו הרבנים מסלקים מדרכם 50% מהמתחרים על ההנהגה, ובמיוחד מהנאותיה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, garicho כתב:

חיסול של אוכלוסיה זה לא ההגדרה לטיהור אתני. טיהור אתני הוא גם העברה של אוכלוסיה כנגד רצונה לאזור אחר. 

בידיוק.

ולאן ישראל העבירה את העם היושב בעזה ואיו"ש? 

לפני שעה, mikyl כתב:

לא נכון. סובייטים עשו בקלינינגרד (קניגסברג) טיהור אתני כאשר שלחו את הגרמנים לגרמניה בלי לבצע רצח עם. זה קרה גם במקומות אחרים באירופה אחרי WWII. 

ולאן ישראל שלחה עזתים? 

אגב כתבתי "לא היה נשאר פלשתיני אחד חי" וזה לא בהכרח אומר שרוצחים אותם. זה גם גירוש. אבל זה מחייב שלא יישארו שם פלשתינים חיים. הם יהיו או מתים, או חיים במקום אחר. כמו בקלינגרד שגם הרגו שם גרמנים ולא רק שלחו אותם. 

וכמובן שצהל לא עושה שום דבר כזה או קרוב לכך, וכמובן שכשאין מה להגיד על העיקר הדיון הופך על סמנטיקה והגדרה. 

בקיצור חוזר לטענה המרכזית. כל בר דעת מבין שאין שום טיהור אתני ברצועה. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
לפני שעה, David32 כתב:

לא נכון, כול אחד יכול להרגיש איך שהוא רוצה עם גופו. אפשר להתבייש, אפשר להתלהב. יש איזה ספקטרום נורמות חברתיות המוסכמות על כולם, במיוחד בחברה ה"מערבית". 

מה הקשר בין מחט לתחת? 

לפני שעה, om2 כתב:

מה הבעיה שלי עם זה?

קוראים לזה מחלת נפש, התאשפזתם במחלקה הלא נכונה. 

עריכה אחרונה על ידי ch28566
פורסם
לפני 34 דקות, sperial כתב:

חוץ זה, אני ממש, אבל, ממש, לא מבין את הפחד של החרדים מנשים.

אתה נשוי מספיק שנים כדי לדעת לבד מה מפחיד בנשים.

אם היית לומד כל כך הרבה כמוהם גם אתה היית יודע את זה בגיל 18

• מצחיק 6

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

איך פספסתי את זה.

הם לא מגבילים את עצמם,הם מנסים להקל על הקפדה לכללים שהם מאמינים בהם בעזרת הגבלת היכולת

סתם הוצאת את המשפט מההקשר, זה נאמר על לימודים בהפרדה. אין חוק שמחייב לימודים בהפרדה ומגביל את כולם. יש הבדל ענק בין 

אם מישהו לא ילך ללמוד בגלל שאין מסלול נפרד, זאת בעיקר בעיה שלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, om2 כתב:

גבול והבנה שהמרחב הציבורי חייב להיות חילוני.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...