Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרגיש כאילו מדברים כאן בשפות שונות. אני אומר א' ועונים לי 8.

אסכם - מאוד לא מרוצה מהתנהלותו של גלנט כשר בטחון, חושב שמזמן היה צריך להחליף אותו, לצערי כץ הוא לא בחירה מוצלחת בעיני.

מקווה שאתבדה וכץ יצליח אבל לא נראה לי. לזכותו -מדובר בבולדוזר, רק חבל שלא נראה שמבין משהו בבטחון.

מוזמנים להמשיך להתדיין. אני פורש.

• מצחיק 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, taranta כתב:

מישהו פה באמת חושב שהם יתגייסו בשמחה לקרבי? עם מורל?

את הבן שלי גייסו לקרבי בלי מורל ובלי רצון ובלי שמחה.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 12 דקות, taranta כתב:

פיניתי כבר. אני אחרי ימי העיבוד.

לא ברור לי מה לעזאזל קשור עכשיו גיוס חרדים לכאן. מישהו פה באמת חושב שהם יתגייסו בשמחה לקרבי? עם מורל? שיכשירו אותם מספיק מהר? שימלאו 3 אוגדות מילואים (לפחות) שפורקו בחוסר אחריות?

בחייאת תהיו עניניים.

הממ רק אני ראיתי איתי בטירונות קרבית אנשים שלא רצו להגיע לקרבי?

הצבא לא שואל יותר מדיי. 

יש מי שילך עד הסוף (לא מתפנה מהבקום וכו'), ויש עוד הרבה שפשוט עושים מה שמחוייב על פי חוק.

זה קטע כזה, חוק.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 11 דקות, taranta כתב:

לזכותו -מדובר בבולדוזר

שנה כשר החוץ. יש הישגים לבולדוזר? מלבד ג'ינרוט של תמונות קרינג'יות עם AI?

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 15 דקות, taranta כתב:

פיניתי כבר. אני אחרי ימי העיבוד.

לא ברור לי מה לעזאזל קשור עכשיו גיוס חרדים לכאן. מישהו פה באמת חושב שהם יתגייסו בשמחה לקרבי? עם מורל? שיכשירו אותם מספיק מהר? שימלאו 3 אוגדות מילואים (לפחות) שפורקו בחוסר אחריות?

בחייאת תהיו עניניים.

אחרי 1200 נשחטים, 250 חטופים, עוד מעל ל-700 חיילים שנהרגו מתחילת המבצע, מצב כלכלי זוועתי, חיילים במילואים 200 יום בשנה, איראן שמאיימת בהשמדת תל אביב, אז יש גם את המינימום של להפסיק לממן חלאות שאין להם בעיה לשפוך דם של אחרים. זה שאתה אפס שאוהבים שדורכים עליו, זו כבר בעיה שלך. 

• אהבתי 6
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

הכשרת לוחם חי"ר אורכת 8 חודשים, היו יכולים להקים אוגדה ולשים אותם באיזה קו נידח, היה מפנה סד"כ אפילו של ברדלס למקומות אחרים.

עברה יותר משנה.

תירוצים יש המון והם בחינם.

גם זה תירוץ.

היו רוצים (או מוכנים), היו מתגייסים, גם כן, לא חייב חיר, היו הולכים לעשות משהו אחר. חסר תפקידים שצריך בצבא? חסר תפקידים שאפשר לעשות בלי לראות בנות בצבא? לזרוק פה רעיונות או שלא צריך?

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 15 דקות, taranta כתב:

אסכם - מאוד לא מרוצה מהתנהלותו של גלנט כשר בטחון, חושב שמזמן היה צריך להחליף אותו, לצערי כץ הוא לא בחירה מוצלחת בעיני.

אני לא מרוצה מהביצועים של המנייה של אפל, אני חושב שצריך להחליף את סגן נשיא החברה, את זה אמר אף אחד אף פעם, חוץ מביביסטים עלובים. 

• אהבתי 4
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 4
פורסם
לפני 5 דקות, David32 כתב:

גם זה תירוץ.

היו רוצים (או מוכנים), היו מתגייסים, גם כן, לא חייב חיר, היו הולכים לעשות משהו אחר. חסר תפקידים שצריך בצבא? חסר תפקידים שאפשר לעשות בלי לראות בנות בצבא? לזרוק פה רעיונות או שלא צריך?

צהל לא צריך תפקידים אחרים, צהל צריך לוחמים. תפקידים אחרים יש לו יותר מדי אפילו, בגלל זה כשיש בלאגן הוא אומר לחיילים האלה שיישארו בבית.

המגזר החרדי הוא מגזר עם אלפי צעירים בכושר שיא שיטיילו בנחלים בקצב שאני ואתה לא נגיע אליו, אבל להחזיק נשק זה טרייפה.

אני מכבד את זה שהם חרדים, וצה"ל הוא צבא שמגייס בכפייה. אם יש אפשרות לשים אותם בנקודה מסוימת, לתת להם לנהל אורח חיים כמו שהם רוצים וככה ישתתפו במאמץ, זורם. אני לא נגדם ברמה האישית. 

כמו שצה"ל צריך לארגן נעליים לא מעור לחייל טבעוני או אוכל מסוים, שיקים להם ישיבה באיזה גבול וביי. ישחרר לנו סדכ קריטי.

באמאשכםםםם

אם יש פה מישהו שקורא את הפסקה השנייה, מבין אותה ומוצא בה היגיון ברמה שהוא יכול להסביר אותה, הוא מקבל מה שהוא רוצה.

Screenshot_2024-11-05-21-12-03-886_com.android.chrome-edit.jpg

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

גלנט נותן הוראות לביבי?

רגע, גלנט היה זה שעצר את מתקפת המנע בלבנון בימים שאחרי 7.10? אתה יכול לרענן לי את הזכרון על זה?

עריכה:

בוא נעשה עסק, ונודה בכך שיש 2 אפשרויות:

1. אתה הולך על סיום המלחמה ומחזיר את החטופים.

2. אתה אומר שאתה מוותר על החטופים וכובש את כל הרצועה.

שאלה נוספת - מי הקוקסינל שלא מודיע על איזה אפשרות הוא רוצה ללכת ודופק לנו את המדינה/כלכלה/בריאות נפשית של אזרחי המדינה כבר במשך שנה+?

אתה פוגע באוכלוסיה תמימה. נא להחליף את המילה קוקסינל במילה אפס.

כל קוקסינל היה עושה עבודה יותר טובה מביבי. לא בציניות.

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

יכול

בשמחה:

רוצה לנחש מי האדם החכם שלימד אותו את זה?

וזה, על רגל אחת, תכלית הכל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

@יובל .מ. התפקששה המילה ״אי״ 3 מילים לפני סוף הפסקה. קורה. ביבי לא ידע.

התנהלות החרדים מחליאה אותי לא רק בענייני הגיוס. ועוד יש להם החוצפה להתנשא בטענה שהמוסר שלהם גבוה. עזוב נשיאה בנטל הביטחוני והכלכלי. היחס שלהם לנשים גורם לי להקיא. הנייתוק שלהם מהמציאות מסכן אותם ואותי. ההתבדלות שלהם בלתי אפשרית. טוב, לפחות היום רובם דוברי עברית. דור אחורה דיברו אידיש.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

אני מכבד את זה שהם חרדים, וצה"ל הוא צבא שמגייס בכפייה. אם יש אפשרות לשים אותם בנקודה מסוימת, לתת להם לנהל אורח חיים כמו שהם רוצים וככה ישתתפו במאמץ, זורם. אני לא נגדם ברמה האישית. 

אותי אף אחד לא שואל איפה ומתי לשרת.

שולחים צו וזהו.

למה יש אוכלוסיה שצריך ללקק לה כדי שתואיל בטובה להתגייס ולי אומרים צו או כלא.

אין לי אורח חיים שהצבא לא מפריע לו?

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...