Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הדברים האלה מנוטרים מהאוויר ויש אנשים שמקצועם לנתח את התמונות. בהפגנות חש קןשי כי אנשים בתנועה וכנשים באים והולכים, אבל בכל זאת יש אומדנים סבירים. פעם המשטרה היתה מפרסמת אותם, אבל היא לא רןצה להסתבך עם "אני הדרג"

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 37 דקות, SlowRide כתב:

לא ממש ברור למה בגלל כטבם אחד יותר מדי על תימן שיחררו את אש הגיהנום (עד היום בוער שם הנמל) אבל בלבנון על אינספור כטבמים רקטות פצועים והרוגים קוטפים אותם אחד אחד בחיסולים ממוקדים. כאילו, מה ההיגיון?

מה לא ברור פה? ההגיון מאוד פשוט.

החותים לא ממש מרתיעים אותנו כרגע. הם נמצאים אלפיים קילומטר מפה והכטבמים שלהם הם לא יותר ממטרד, כשמסתכלים על זה בקנה מידה של מלחמה. עם כל הכאב על הבחור שנהרג.

החיזבאללה לעומת זאת, מרתיעים לנו את הצורה. אם יש להם יכולות כמו שמעריכים וכמו שהם מאיימים, עימות כולל איתם יכול לגרום נזק אדיר ברכוש, בחיי אדם, בשיתוק כלכלי וכו'.

אפשר להניח שמתישהו ניכנס איתם למלחמה כזו, אבל כדאי שזה יהיה בעיתוי שמתאים לנו.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ניחוש שלי הצבא הבין שהוא לא ערוך למפת האיומים הנוכחיים של חיזבאללה.

לומד,מנטר ומתאים מערכות נשק חדשות ומתאימות.

פורסם שחיה"א רוכש/פורס תותחי וולקן ליירוט.

כנראה שההגנה תהיה במידה מספקת הדרג המדיני ירגיש בנוח יותר להיכנס למערכה.

טיול בפארק זה לא יהיה כנראה. 

בנוסף מלחמה עם חיזבאללה תצריך מאיתנו להסיר את הכפפות לחלוטין. אולי ביבי ממתין לראות את ההתפתחות הפוליטית בארה"ב. 

כי במצב הנוכחי גם נחטוף חזק מאוד. וגם נילחם עם יד קשורה. רק שהפעם המפלצת(ות) גדולות ומאיימות יותר מהחמאס 

פורסם
לפני 5 דקות, yd b-4 כתב:

במצב הנוכחי גם נחטוף חזק מאוד. וגם נילחם עם יד קשורה. רק שהפעם המפלצת(ות) גדולות ומאיימות יותר מהחמאס 

ככל הנראה שכן,

אסור לשכוח שחלק מיכולות הגילוי המוקדם נפגעו במטחים מלבנון. בסיס מירון רחוק מלתפקד ב 100% .

לא מגלים לציבור עד כמה הבסיס פגוע.

גם לא לגבי בסיסים אחרים שאינם של חיל האויר, אבל שימשו לתצפיות שונות. כמו בירנית שקיים היום רק תחת הקרקע. 🙄

מפריע לי שמרחב אווירי כמו של רמת דוד לא מנוטר ומאובטח יותר שמאפשר לכלי טייס לשוטט מעליו/בקירבתו/בגיזרתו מבלי שזה יופל. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 10 דקות, zaf כתב:

לא מגלים לציבור עד כמה הבסיס פגוע.

גם לא לגבי בסיסים אחרים שאינם של חיל האויר, אבל שימשו לתצפיות שונות. כמו בירנית שקיים היום רק תחת הקרקע. 🙄

כול מה שצריך זה לשבת להסתכל על סרטונים של חיזבאללה להבין מה המצב. 

מאוקטובר הם "מטפלים" בנו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לכל העולם יש קושי בהתמודדות עם רחפנים וכלי טייס קטנים, במיוחד כאשר הם טסים כיחידה בודדת ועוד יותר כאשר זה באזור הררי כמו בצפון. אבל, צריך לזכור שכרגע אנחנו לא במצב מלחמה עם חיזבאללה אלא רק בעימות מוגבל, בזמן מלחמה השמיים של לבנון וגבול הצפון יהיו מלאים בכלי טייס 24/7 ואז יכול הפגיעה באותם כלי טייס קטנים תהיה גדולה יותר משמעותית. בתחילת 2025 תיכנס לשימוש גם מערכת הלייזר שתוסיף יכולת משמעותית בתחום הזה, הבדל אדיר בין לשגר טיל לאולי ציפוי אולי כטב"ם לבין מקסימום טיגנו ציפור. 

• אהבתי 2
פורסם

הבעיה שלך היא לא יירוט (עם או בלי ליזר), היא גילוי וזיהוי (גו״ז בשפת חיל האויר) והיא הרבה יותר קריטית כשהשמיים מלאים בכלי טייס.

אתה היום לא ״רואה״ מטרות קטנות בגובה נמוך. בוודאות לא את כולן. והוכיחו לך את זה כבר כמה פעמים.  וזה כשהשמיים ״נקיים״ 

גם לגבי יירוט. לכל תוקף ניתן לתת ״קונטרה״ (כדיברי הגשש) ואז התוקף נותן  ״רה-קונטרה״.

על הקרקע המחבלים יורים על הכלים הממוגנים שלנו rpg שנחסם על ידי מעיל רוח. אבל הם משתמשים באותה שיטה (אוקראינית) של ירי שתי פצצות עוקבות בהפרש של שניה. והפצצה השניה -פוגעת. 

טובי המוחות, עובדים על מציאת פתרון. 

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 17 דקות, zaf כתב:

אתה היום לא ״רואה״ מטרות קטנות בגובה נמוך. בוודאות לא את כולן. והוכיחו לך את זה כבר כמה פעמים.  וזה כשהשמיים ״נקיים״

שיחזירו את מכם המעופף מהבוידעם.

הוא היחיד שהציח לזהות גלשונים אחרי ליל הגלשונים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ובכלל, על חלק מהתגובות נאמר :😜🤣

פורסם
לפני 11 שעות, Supertigre כתב:

מאז ה-7 באוקטובר אמרתי שהאירוע הנורא הזה כנראה מנע מאיתנו סוג של מלחמת אזרחים שאין לי מושג מה היה האופי או הצורה שלה. לצערי, אפילו ה-7 באוקטובר לא ממש שינה משהו מבחינת הפוליטיקה הישראלית, הממשלה חזרה להיות בדיוק מה שהיא הייתה לפני עם אותן התבטאויות של ממשלת פושעים שלרגע לא חושבים שהם לא בסדר. 

לאחר אירוע טראומטי אנשים לרוב משתנים, כנראה שלממשלה הזו באמת אין כאבי בטן. 

לא מילה במילה אבל די דומה למה שכתבתי כבר בהתחלה על "ביחד ננצח" ועל ה"שינוי" שהיה בזמנו. 

אירוע טראומטי לא באמת משנה אותך (טוב כן משנה אבל זה לא ממש משנה אם אתה לא עובד על עצמך בשביל להשתנות).

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

צפייה בנאום של נתניהו בקונגרס... האיש דג במים. 

פשוט עצוב שזה שמונה למנהל הכללי של המדינה שלנו הוא מקסימום העובד המצטיין ממחלקת המכירות. זה שמצליח בהצטיינות להשתמש בסיפורים ישנים כדי למכור מוצרים ישנים ללקוחות, במקרה הזה גם אותם הלקוחות.

פשוט דברן בלתי נלאה שנמצא בתפקיד שצריך בו דווקא את השילוב שבין איש ביצוע לאסטרטג עם חזון.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 4
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

השיח פה מזכיר לי שיח שהיה לי לפני כמה ימים עם קבלן שעובד על בית שאני דואג לו ועוזר במה שאפשר עבור הבעלים.

עזרתי לו באיזה משהו קטן, אני סיפרתי לו את הסיפור שלי של השביעי והוא סיפר לי שהוא "התנדב" בתשלום (היה איזה פרויקט של משרד החקלאות או העבודה - הולכים לעבוד בדרום ומקבלים תלוש על 8 אלף שקל - כשעוד הכל היה טרי והעובדים הזרים טסו מישראל בחזרה לארצות המקור שלהם). הבנאדם מספר לי שהגיע לעבוד אצל חקלאי מסוים, ראה את החקלאי והבנים שלו מורמים מהעם ומחלקים הוראות לעובדים שהם קיבלו. הבנאדם בא לחקלאי והוא העיר שגם הוא צריך לעבוד ולא רק הוא העובד הפשוט. כעס על החקלאי והלך משם אחרי שהבין שהוא לא יראה את החקלאי עובד רק כי הוא לבן והוא העובד הפשוט השחור, איך הילדים של החקלאי לא עובדים ולמה הם מחלקים הוראות. התבאס מהסיטואציה הלך לשדה קרוב לקטוף לעצמו קצת מעשר ולקח איזה פרי או ירק. עובר שם חקלאי אחר והוא אומר לו לזרוק את הפרי על האדמה. וכמובן שהקבלן הזה גבר גבר שמחלק כאפות לכל אחד, כי מי החקלאי הזה שיגיד לו אם לקחת מעשר או לא, נתן לבחור כאפה והלך, ואז הקבלן הזה שואל אותי אם הוא צודק או טועה ומה אני הייתי עושה. אני זז באי נוחות למה ששמעתי באותו רגע ואומר לו "אני לא מאיים ולא אומר כלום, אם צריך לעשות משהו זה היה פשוט קורה".

כרגיל השחור והלבן, הגזענות העדינה הזו שהם אלו שעובדים קשה והם צריכים לא לשלם על כלום, לא לעבוד, צריכים להגיש להם על מגש של כסף את הכל.

נו שויין. רק אוסיף משהו קטן רוב החקלאים בעוטף בכלל מזרחים ומי אני שצריך לחנך אנשים מהמרכז שהתרגלו לשמוע שהעוטף שורץ באשכנזים מהאליטות..

כשאין לך מושג מה נדרש בשביל להשיג אותו, אתה גם לא יודע להעריך אותו. נוח לקחת בעלות על האסי, נוח מאוד לקחת בעלות על השלטון, נוח לקחת בעלות על הבטחון ועוד כמה נושאים שאנשים נוטים לשכוח מה אנשים אחרים עמלו עליו בשביל להשיג אותו.

או בנושא ההודעה - הזורעים בדמעה ברינה יקצורו.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 30 דקות, DareDevil כתב:

השיח פה מזכיר לי שיח שהיה לי לפני כמה ימים עם קבלן שעובד על בית שאני דואג לו ועוזר במה שאפשר עבור הבעלים.

עזרתי לו באיזה משהו קטן, אני סיפרתי לו את הסיפור שלי של השביעי והוא סיפר לי שהוא "התנדב" בתשלום (היה איזה פרויקט של משרד החקלאות או העבודה - הולכים לעבוד בדרום ומקבלים תלוש על 8 אלף שקל - כשעוד הכל היה טרי והעובדים הזרים טסו מישראל בחזרה לארצות המקור שלהם). הבנאדם מספר לי שהגיע לעבוד אצל חקלאי מסוים, ראה את החקלאי והבנים שלו מורמים מהעם ומחלקים הוראות לעובדים שהם קיבלו. הבנאדם בא לחקלאי והוא העיר שגם הוא צריך לעבוד ולא רק הוא העובד הפשוט. כעס על החקלאי והלך משם אחרי שהבין שהוא לא יראה את החקלאי עובד רק כי הוא לבן והוא העובד הפשוט השחור, איך הילדים של החקלאי לא עובדים ולמה הם מחלקים הוראות. התבאס מהסיטואציה הלך לשדה קרוב לקטוף לעצמו קצת מעשר ולקח איזה פרי או ירק. עובר שם חקלאי אחר והוא אומר לו לזרוק את הפרי על האדמה. וכמובן שהקבלן הזה גבר גבר שמחלק כאפות לכל אחד, כי מי החקלאי הזה שיגיד לו אם לקחת מעשר או לא, נתן לבחור כאפה והלך, ואז הקבלן הזה שואל אותי אם הוא צודק או טועה ומה אני הייתי עושה. אני זז באי נוחות למה ששמעתי באותו רגע ואומר לו "אני לא מאיים ולא אומר כלום, אם צריך לעשות משהו זה היה פשוט קורה".

כרגיל השחור והלבן, הגזענות העדינה הזו שהם אלו שעובדים קשה והם צריכים לא לשלם על כלום, לא לעבוד, צריכים להגיש להם על מגש של כסף את הכל.

את האמת, גם אני הרגשתי את זה כשהתנדבתי במטעים. הרגשתי שיש מישהו שמנצל אותי. במקום שבעל המטע וילדיו יפשילו שרוולים, הם הסתובבו עם הסילברדואים והטרקטורונים בזמן שאנשים עושים להם את העבודה. לא אשכח שבאחד מהפעמים אפילו שמעתי שהם מתלוננים שזאת לא אותה עבודה כמו שעושים התאילנדים.

מבין שחקלאות זה חשוב, אבל זה הרגיש שהם לא היו מסוגלים לעבוד במקום התאילנדים במטעים שלהם והתאהבו בקטע של הניהול ולא בקטע של החקלאות.

פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

נו שויין. רק אוסיף משהו קטן רוב החקלאים בעוטף בכלל מזרחים ומי אני שצריך לחנך אנשים מהמרכז שהתרגלו לשמוע שהעוטף שורץ באשכנזים מהאליטות..

כשאין לך מושג מה נדרש בשביל להשיג אותו, אתה גם לא יודע להעריך אותו. נוח לקחת בעלות על האסי, נוח מאוד לקחת בעלות על השלטון, נוח לקחת בעלות על הבטחון ועוד כמה נושאים שאנשים נוטים לשכוח מה אנשים אחרים עמלו עליו בשביל להשיג אותו.

או בנושא ההודעה - הזורעים בדמעה ברינה יקצורו.

חייב להגיד שלא הבנתי מי לבן מי שחור מי מנצל ומה אתה היית עושה.

• מצחיק 2
  • תוכן חדש...