Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 50 דקות, David32 כתב:

ולגבי הלינק ששיתפת מהאינסטא, שיתפת עם אקסטרא בלינק עצמו מה שמשתף גם את הפרופיל שלך, שהוא עוד פרופיל פתוח.... שתדע.

טוב אתה

ננעל

ולגבי הלינק ששיתפת מהאינסטא, שיתפת עם אקסטרא בלינק עצמו מה שמשתף גם את הפרופיל שלך, שהוא עוד פרופיל פתוח.... שתדע.

טוב אתה

ננעל

אמממ, המוסלמים הם גג איזה 8% בצרפת. איך זה עובד עם זה שהצרפתים לא רוצים מוסלמים אנסים בארצם?

92% לא גדול מ 8?

תהליכים לוקחים זמן.. הם לא ממהרים לשום מקום.

הצרפתי (או ההולנדי, הספרדי והבריטי) מחפש לגדל ילד וכלב, לפעמים רק כלב, המוסלמי מחפש 6-7.

כמו החרדים אצלנו.

טוב אתה

ננעל

אמממ, המוסלמים הם גג איזה 8% בצרפת. איך זה עובד עם זה שהצרפתים לא רוצים מוסלמים אנסים בארצם?

92% לא גדול מ 8?

תהליכים לוקחים זמן.. הם לא ממהרים לשום מקום.

הצרפתי (או ההולנדי, הספרדי והבריטי) מחפש לגדל ילד וכלב, לפעמים רק כלב, המוסלמי מחפש 6-7.

כמו החרדים אצלנו.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)

עריכה:

לא משנה אין לי כוח לזה שוב.

רק שתדעו חרא על כל החברי כנסת שלנו. אחד אחד.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 8 שעות, Renaultrap כתב:

לא פופוליזם, ביביזם או סאונדבייט. אולי תשתכנע שהשופטים לא משאירים את האג׳נדות שלהם בבית כשהם הולכים לעבודה.

https://www.maariv.co.il/journalists/Article-556706

זה לגמרי נראה כמו בזיון. 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

זה נראה כמו כתבה מלפני 8 שנים, שלא בכדי מובאת בלי מספרי תיקים או קישורים לטקסטים של פסקי דין, שחו"ח לא יהיה אפשרי לבדוק האם יש קשר בין מה שכתוב בה, למה שכתוב בהם.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כאלה, שלא אכפת להן שאפשר יהיה לאמת את האמור בהן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני שעתיים, oryo כתב:

זה לגמרי נראה כמו בזיון. 

לא אחפור בארכיונים, אבל קלמן ליבסקינד הוא אחד העיתונאים הרציניים האחרונים כאן. אין צורך להסכים עם דעותיו כדי להבחין בעבודה היסודית שלו.

לאורך שנים הוא מפרסם עבודות עיתונאיות רציניות שחושפות פער עצום בין בית המשפט שלנו לבין מה שהיינו רוצים שיהיה. עצוב בעיני שמי שזה מתאים לאג'נדה שלו מנפנף את החשיפות האלה בגלגול עיניים. סיפורים כגון זה שבקישור נכנסים בנוחות תחת הכותרת ווטאבאוטיזם.

אנשים לא משנים את משנתם הפוליטית-מדינית באינטרנט. אני ואתה נמשיך להיות חלוקים פחות או יותר על כל דבר. מה שאני מקווה שיכול לקרות זה הבנה לכך שאיבוד האמון במערכת המשפט הוא לא ביביזם ולא שאיפות לדיקטטורה. בית המשפט זכה לחוסר האמון הזה בעבודה רצופה ועקבית.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 13 דקות, Renaultrap כתב:

קלמן ליבסקינד הוא אחד העיתונאים הרציניים האחרונים כאן. אין צורך להסכים עם דעותיו כדי להבחין בעבודה היסודית שלו.

חשבתי ככה פעם.

בשנים האחרונות הוא בעיקר עוסק במאמרי דיעה מוטים בשלל הטעיות וכשלים.

לא יודע לגבי המאמר הספציפי שהבאת. אין לי מספיק ידע בנושא. אבל ממש לא הייתי מתייחס אליו כאמת צרופה בלי לשמוע עוד צדדים של הסיפור.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, RK כתב:

כאלה, שלא אכפת להן שאפשר יהיה לאמת את האמור בהן.

נראה לי שאם ליבסקינד היה בודה את הסיפור מרחשי ליבו לא היו בכתבה קישורים לתגובות במערכת הפוליטית לפסקי הדין. אגב, פסקי דין כאלה אמורים להיות חשופים לציבור אז אתה מוזמן לחפש אותם באתר ביהמ"ש העליון. קלמן ליבסקינד לא שלח את המוסד להוציא משם קלסרים.

עוד סיפורים לאמת, כולל תגובות של בית המשפט לטענות של ליבסקינד ניתן למצוא כאן:

https://m.maariv.co.il/journalists/Article-779647

פורסם

"כמשפטנים, איננו מוגבלים לפירושו ולהפעלתו של הדין הקיים. אנחנו חוד החנית של השאיפה לדין רצוי יותר וטוב יותר [...] אנחנו הארכיטקטים של השינוי החברתי. לנו הכישורים לבנות שיטה משפטית טובה יותר, צודקת יותר. אנחנו איננו רואים את תפקידנו כמוגבל לטכנאות המשפטית; אנחנו רואים את תפקידנו ככולל את המדינאות המשפטית" - אהרון ברק

"... כך נוצר מצב שבית המשפט העליון יכול לדון ולהכריע בכל נושא אפשרי. בנוסף לכך חוסר הסבירות של המעשה המנהל יהיה עילה להתערבות משפטית. זו הייתה מהפכה טוטאלית בחשיבה השיפוטית שאפיינה את בית המשפט העליון של הדורות הקודמים והיא שהוציאה לו שם של בית המשפט האקטיביסטי ביותר בעולם ועוררה גם הערצה וגם ביקורת. למעשה, בהרבה מובנים הפך בית המשפט העליון בהנהגת ברק לממשלה אלטרנטיבית." ~ פרופ' אמנון רובינשטיין, "מהפכן, נעים לשון אבל מהפכן", בגיליון המיוחד של ביטאון לשכת עורכי-הדין לכבוד פרישת ברק.

"ברק התנגד בתוקף להקמת מוסד כזה ושופטים בעליון פנו לחברי־כנסת ולתקשורת בניסיון למנוע את קידום החוק" ~ על נסיונות הקמת נציבות תלונות הציבור על שופטים, פרופ׳ דניאל פרידמן, 'הארנק והחרב'.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 20 שעות, farkash7 כתב:

אני לא סומך על שום דבר שקשור לביבי, הוא מבחינתי גרוע יותר מכל אויבי ישראל.

בתור מי שלא רוחש אהבה יתרה לביבי, בזיון שיש לך בכלל אומץ להגיד דבר כזה אחרי 7.10, ולא משנה מה ביבי עשה או לא עשה.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא זה (יחד עם הרבה שותפים לדרך) שהכין את הקרקע לאסון הזה. 

לא רוצה להאמין בזה? זכותך. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 59 דקות, MostlyWicked כתב:

בתור מי שלא רוחש אהבה יתרה לביבי, בזיון שיש לך בכלל אומץ להגיד דבר כזה אחרי 7.10, ולא משנה מה ביבי עשה או לא עשה.

למה בזיון? מה אתה רוצה שנעצום עיניים? 
הוא בנה את חמאס במו ידיו כולל העברות כסף.
הוא אפשר לומר בנה את חיזבאללה במו ידיו כי הוא לא עשה כלום כדי למנוע את ההתעצמות שלו, אפילו הייתה לו הזדמנות פז לעשות שם מתקפת פתע כשחיזבאללה היה עמוק בחרא במלחמה בסוריה והוא לא עשה את זה.
הוא פירק את החברה פה, הוא פירק את המשטרה הוא מנסה עכשיו לפרק את בתי המשפט והפרקליטות.
הוא הכשיר שרצים פוליטיים.
הוא מינה אנשים לא ראויים.
הוא הביא את ישראל לאסון 7 לאוקטובר.

אתה מכיר אוייב שעשה יותר נזק ממנו? אני לא.
האיראנים, הלבנונים, חמאס כולם קמים בכל בוקר ומתפללים שנתניהו עוד חי ואוחז בהגה, מה עוד יש לומר?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 8

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

רק שמור אותי מאוהבי ומשונאי אשמר בעצמי.

החמאס וחיזבאלה ואירן פחות מפחידים אותי מישראלים טובים שמובילים אותנו לאבדון.

דיברתי היום בארוחת צהריים עם שני חברים לעבודה. מהנדסים מצוינים, חכמים, אנשים טובים, ימנים ביביסטים. השיחה איתם יותר מייאשת אותי מכל איום של נסראללה. מרגיש שאין עם מי לדבר.

• מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...