Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, - XM - כתב:

אני רק שאלה 

(או או אני יודע, ”זה באשמת המוחים”. אני עושה את זה נכון?)

2023_07_09_22.28.13.jpg

לא הבנתי את מה שאתה מנסה לטעון 

שביג משלמים מחיר כספי על העמדה הפוליטית? בוודאי, נשמע ברור מאליו, אם אני בעל עסק ממש לא ברור לי שיש לי את הביצים לתקשר עמדה. 

מה הקשר בין זה ובין המוחים? 

ומה הקשר בין זה ובין המיצוב של ישראל יחסית לעולם ואובדן הקורלציה בקטע סופר מקרי בדיוק כשכל החרא הזה התחיל? 

ולמה אני בכלל טורח להגיב?! 

לא ברור! 

😅

• רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 9 שעות, יובל .מ. כתב:

הבעיה שכולם היו אנטי בצורה מטורפת.

איזו סיבה יש להם להיות בעדו?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 59 דקות, RK כתב:

איזו סיבה יש להם להיות בעדו?

מה זאת אומרת?

אתה ראית מישהו אחר מחלק ככה פלאפל פעם?

• מצחיק 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, יבגניפ כתב:

מה זאת אומרת?

אתה ראית מישהו אחר מחלק ככה פלאפל פעם?

כמו הסצנה בעולם המים

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 שעות, Gavrik כתב:

רוצים לקחת להם חלק מהעוגה ולחלק לכל העם.

נשמע לי מוכר מאיזה מדינה/תקופה אחרת 😄

בתאריך 8.7.2023 בשעה 23:53, gadik6 כתב:

בישראל יש מידה מסוימת של אי יציבות פוליטית והתקוממות של מיעוט רועש.

לפי הסקרים (אין לי כלי אחר) רוב הוא נגד רפורמה במתכונתה הנוכחית.

בתאריך 8.7.2023 בשעה 19:52, יובל .מ. כתב:

אם הם בגילאים צעירים, הם לא מתנדבים, הם משרתים פעילים.

היום רק 1% מאזרחי המדינה עושים את המילואים. לכן אפשר לקרוא להם מתנדבים. בלי לדבר על אלה שעושים את המילואים מעבר לתקופות וגילאים מוגדרים בחוק.

פורסם
לפני 10 שעות, - XM - כתב:

אני רק שאלה 

(או או אני יודע, ”זה באשמת המוחים”. אני עושה את זה נכון?)

לא מתיימר להיות מבין גדול במניות אבל כל המספרים האלו מתחת לגרף שהבאת? כולם מראים על ירידות. למעשה, המניה של עזריאלי ירדה בדיוק באותם אחוזים באותו חלון זמן. גם מניות חלק מהבנקים ירדו בכ-2%. מאחר ולא שמעתי על הצטרפות של עזריאלי לשביתה וכל הגרפים האחרים בירידה, נראה שלהצהרה לא הייתה השפעה מהותית. צריך להשוות למניות מקבילות כדי להראות מגמה.

כמו למשל בגרף אליו הגבת, בוצעה השוואה בין סל מניות ישראלי לסל מניות זר מקביל, לאורך תקופה. שם ניתן לראות התנהגות מקבילה עד נקודת זמן מסוימת. משם ניתן להסיק שיש אולי בעיה, תאורטית ממשלה שלא מנווטת את הספינה נכון, למשל ישירות לתוך קרחון בשיא המהירות ו"יהיה בסדר".

פורסם
לפני 6 שעות, oryo כתב:

שביג משלמים מחיר כספי על העמדה הפוליטית? בוודאי, נשמע ברור מאליו, אם אני בעל עסק ממש לא ברור לי שיש לי את הביצים לתקשר עמדה. 

ומה הקשר בין זה ובין המיצוב של ישראל יחסית לעולם ואובדן הקורלציה בקטע סופר מקרי בדיוק כשכל החרא הזה התחיל? 

לא ברור! 

😅

מה אתה לא ידעת שביג הפכה ליוניקורן ועכשיו היא מתחרה ישירה ב-TA25 ו S&P500?  😂

מראים לאנשים שמדד החברות הענקיות ביותר בארץ נופל לעומת העולם, הדולר מתייקר, אין השקעות בשיט, והתשובה שלהם זה שמניית ביג ירדה, אהה אז הכל טוב 🤦‍♂️

• מצחיק 1
פורסם

כי מאכילים אותם בשטויות נקודתיות. הקמפיין של ש"ס הזכיר שוב ושוב את המס על השתייה הממותקת של ליברמן. עכשיו כל סל הקניות עולה כל חודש, אבל הממשלה רצה לנסות להוריד את המחיר של הקולה, כי זה מה שימכרו לציבור בבחירות ואולי זה אפילו יעבוד.

• מצחיק 1
פורסם
לפני 7 שעות, oryo כתב:

לא ברור! 

😅

ביג הם עסק גדול למדי, חברה ציבורית, עם דירקטוריון.
שווי שוק נכון לעכשיו כ-8 מיליארד ש״ח. הכנסות שנתיות של כ-2 מיליאד ש״ח, ורווחים של 1.4 מיליארד.
זה לא בעל קיוסק שקיבל החלטה לבדו רק לעצמו. זו לא היתה החלטה של מנכ״ל לבדו(*); מן הסתם, הדירקטוריון היה צריך לאשר והמחלקה המשפטית, כי ייתכן שיהיו עסקים שחוכרים מהם שטח שיתבעו אותם על הפסד הכנסות  (לא יודע איך כתובים החוזים שלהם מול החנויות, אבל מניח שאין שם סעיף שנכתב מראש לגבי השבתה מסיבות פוליטיות. לא בדיוק נושא שחושבים עליו במו״מ מסחרי, אז לשופט תהיה עבודה להחליט, אם תהיה תביעה/ות).
הם גם מחוייבים בנאמנות מול בעלי המניות, ומן הסתם גם זה נלקח בחשבון.

אבל אם לדעתם ההפיכה וספציפית ביטול עילת הסבירות תזיק להם מסחרית לטווח רחוק, וכך זה מוצג במכתב שהם הוציאו, בהחלט יש (מבחינתם) הצדקה.

(*) אם כי ברגע זה יש הפגנה מול ביתו של המנכ״ל של כ-4-5 תומכי הפיכה, שלא מבינים אפילו שיותר הגיוני להפגין מול משרדי ההנהלה.

• אהבתי 2
פורסם

זה נגיד ממש מטומטם:

בכנסת ידונו ב"זכות להפרדה מגדרית", ארגוני נשים מודרו (ynet.co.il)

אני לא נגד הרעיון כי כמו שדורשים היום שירותים ל-6 סוגים של מגדרים אפשר לדרוש הפרדה אם זה מה שמתאים להם כל עוד אין כפייה, אבל מי שהחליט על הכנס הזה ומסרב להכניס נשים פשוט שכח את השכל שלו בשירותים בבוקר.

לפני 1 דקה, falou כתב:

אף אחד לא יישב עם מי ששיקר לו בפרצוף בעזות מצח. 

הבעיה הפרסונלית עם ביבי היא לא האישומים, הבעיה היא שאף אחד שעבד איתו לא סובל אותו. שלושה ראשי לשכה שלו לשעבר הם השונאים הכי גדולים שלו

אפילו אדם כוחני כמו שרון ידע להתנהל מול שותפים מתוך ומחוץ לליכוד, וידע להזיז דברים, מקליטת עלייה ועד ההתנתקות. 

ביבי זה חור שחור של הבטחות בעלמא ואי קבלת החלטות. הוא הבוס הזה שלא מקבל החלטה ועסוק בלשים עובדים בתפקיד שלא יצליחו, כדי שלא יוכלו להתקדם, ובלגלגל אשמה. 

המודוס אופרנדי שלו הוא - שב בשקט ותערבב את כולם במילים. 

האיש לא מתפקד שנים ולא פלא שמה שצומח תחתיו זה אנרכיסטים כמו רוטמן, לוויין, ואמסלם, שרק באים לעשות בלאגן, ולקקני תחת. 

זה מזכיר את הבכי של ביבי על מערכת המשפט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הם צריכים לשתף בכל דיון כל מי שבא לו להשתתף?

אם יש דיון במשרד התחבורה על חידוש רשיונות נהיגה, אני יכול להשתתף כי יש לי רשיון?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

זה מזכיר את הבכי של ביבי על מערכת המשפט.

אני מדבר בעובדות, לא בסיפורים.

הסיפור של רוטמן את לוין התבהר עם עילת הסבירות. לא הייתה שום בעיה להעביר חוק שמגביל ומגדיר את עילת הסבירות והיה תואם קונצנזוס, כולל אהרון ברק, כולל כולם. יש כמעט הסכמה מקיר לקיר שכמו שדברים עומדים, זה לא הגיוני.

מה עשו המחבלים האלו?!

הביאו חקיקה שלא נועדה לפתור את הבעיה, רק להדליק את המדורה. אחרת אין דרך לסביר את החוק העקום והעילג שהביאו לאישור.

image.thumb.png.78b07120fcef16fd0930a6f174b746cb.png

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

זה נגיד ממש מטומטם:

ברוסית אומרים עוד לא הערב 😂

ח"כ כהן על בעלי "ביג" באר שבע שהחליטו לשבות: "חזירים שניזונים מתושבי הדרום"

וגם:

ציטוט

סגירת מרכזי הקניות הם "מעשה לא דמוקרטי כפי שקורה ברוסיה או צפון קוריאה"

ציטוט