Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
בתאריך 4.6.2023 בשעה 23:36, yd b-4 כתב:

הימין על ההגה 40 שנה. אבל המנוע והגלגלים עושים מה שבא להם.....

קלאסיקה של פופוליסטיים.

רואים את זה יופי בפולין ובהונגריה.

השלטון מעולה אבל תמיד יש מישהו שמפריע לו.

פעם זה השופטים. פעם זה השמאלנים.

האליטות. האשכנזים. היהודים.

• אהבתי 4
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

לפיד על חשיפת וואלה!: "כל צעד של ח"כ דוידסון מלווה בייעוץ משפטי של הכנסת" (msn.com)

מת על תירוצים זה.

"מוקדם יותר אמרו בייעוץ המשפטי בתגובה כי "לפני יותר משנה, במסגרת שחרורו מעיסוקו הנוסף של ח"כ דוידסון, בהתאם לעמדת הייעוץ המשפטי של הכנסת, הופנתה תשומת ליבו לאפשרות של חשש מניגוד עניינים במקרים מסוימים. לא מוכרת לנו פניה מאז"."

עריכה:

בנוסף:

האירוע החמור בכלא רימונים - שטויח: "אסירים החזיקו סוהרים כבני ערובה" (ynet.co.il)

שב"ס ארגון כושל.

ולפני שיאשימו את בן גביר:

"גורם בכיר בשב"ס, שמעורה היטב בפרטי הפרשה, סיפר כי בוצע תחקיר על האירוע, אך הוא טויח כדי למנוע הסתבכות מהמעורבים. לדבריו, המשרד לביטחון לאומי לא עודכן שהמקרה התרחש. כבר לפני מספר חודשים פנינו לשירות בתי הסוהר ושאלנו אודות המקרה; בשב"ס טענו אז שאירוע כזה כלל לא התרחש. אלא שבחודשים האחרונים ביצענו תחקיר והשגנו מספר עדויות ממקורות המעורים בפרטים, וממנו עולה כי בשב"ס לא אמרו את האמת והדברים אכן קרו."

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 11 שעות, פינדר כתב:

קלאסיקה של פופוליסטיים.

רואים את זה יופי בפולין ובהונגריה.

השלטון מעולה אבל תמיד יש מישהו שמפריע לו.

פעם זה השופטים. פעם זה השמאלנים.

האליטות. האשכנזים. היהודים.

ממש לא נכון עובדתית.

קח 2 אירועים מטלטלים משני הקצוות הפוליטיות ותראה את יכולת השלטון לשלוט.

1- התנתקות- הימין נעמד על רגליו שרון לחץ עוד קצת על הגז והופ המהלך הושלם.

2- רפורמה משפטית- השמאל/מרכז נעמד על רגליו, ביבי לחץ עוד קצת על הגז, מוסדות המדינה התחילו להיסדק- רפורמה מתה!

אני מזרחי שחושב שהחיבור עם ה"אשכזנים" במדינה עשה לנו רק טוב. מה לעשות צריך להודות ביושר שרוב המזרחיים הגיעו ממדינות מפותחות הרבה פחות. אבל זה גם אומר שברוב המוסדות במדינה רוב בעלי הכח הם מצבע אחד ודעה אחת. 

להחליף שלטון זה הכי קל, בחירות וסיימנו. להחליף אליטה קשה מאוד וזה לוקח הרבה יותר זמן. 

אין לביבי באמת יכולת לעמוד מול כל הגופים החזקים בישראל גם אם הוא מאוד רוצה. 

לשמאל לעומ זאת יש אפשרות לרמוס את הימין אם הוא יהיה מעוניין בכך.  שקט אולי לא יהיה אבל שיתוק למדינה גם כנראה לא יהיה. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הטעות הגדולה פה זה ששמאל=אליטה.

זה מה שהליצנים של ביבי מפמפמים לציבור שלהם וזה מה שיוצר את כל המחלוקות.

אליטה יש בכל חברה, מה זה אומר להחליף אליטה? להלאים לעשירים את הרכוש? לשלוח לגולאג מי שהצליח יותר מדי? זה לא נתפס השטויות האלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 19 דקות, yd b-4 כתב:

אני מזרחי שחושב שהחיבור עם ה"אשכזנים" במדינה עשה לנו רק טוב. מה לעשות צריך להודות ביושר שרוב המזרחיים הגיעו ממדינות מפותחות הרבה פחות. אבל זה גם אומר שברוב המוסדות במדינה רוב בעלי הכח הם מצבע אחד ודעה אחת. 

לשמאל לעומ זאת יש אפשרות לרמוס את הימין אם הוא יהיה מעוניין בכך.  שקט אולי לא יהיה אבל שיתוק למדינה גם כנראה לא יהיה. 

בוא נתחיל מזה - מי נחשב אליטה מבחינתך?

אשמח באמת לדעת מה המאפיינים שלהם:

האם זה צבע עור?

האם זה מיקום גיאוגרפי?

מי שנולד בארץ לפני קום המדינה?

מי שהתקדם לתפקידים בכירים בחברות ציבוריות ופרטיות?

מי שנוסע במרצדס?

כל פעם זורקים את המילה הזאת ואני לא מבין על מי מדברים. אני אליטה? אני סוג ב'? איפה המסווג?

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 27 דקות, yd b-4 כתב:

מה הקשר?!

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 29 דקות, yd b-4 כתב:

מה לעשות צריך להודות ביושר שרוב המזרחיים הגיעו ממדינות מפותחות הרבה פחות.

רוב האירופאים הגיעו ממדינות הרוסות וחרבות.

המזרחים הגיעו מכל מיני מדינו ובכל מיני רמות. במרוקו היו את הכפריים, היו את אלה שעבדו אצל המלך והיו סוחרים ואנשי עסקים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 34 דקות, yd b-4 כתב:

ממש לא נכון עובדתית.

קח 2 אירועים מטלטלים משני הקצוות הפוליטיות ותראה את יכולת השלטון לשלוט.

1- התנתקות- הימין נעמד על רגליו שרון לחץ עוד קצת על הגז והופ המהלך הושלם.

2- רפורמה משפטית- השמאל/מרכז נעמד על רגליו, ביבי לחץ עוד קצת על הגז, מוסדות המדינה התחילו להיסדק- רפורמה מתה!

להחליף שלטון זה הכי קל, בחירות וסיימנו. להחליף אליטה קשה מאוד וזה לוקח הרבה יותר זמן. 

יש לי 2 נקודות בנושא, שבערך קשורות אחת לשנייה:

1. אי אפשר להגיד שהימין נעמד על 2 רגלים אחוריות, ובסוף הפוליטיקאים שלו לא יצאו מופסדים. כל מי שחושב שההתנתקות הייתה אסון צריך להפסיק לתמוך במי שהצביע בעדה (בנימין נתניהו), כדי שפוליטיקאים מהימין ילמדו שלא לעשות מעשים שהציבור שלהם לא תומך בו. אם מישהו מהשמאל יאפשר להפיכה המשפטית לקרות, תהיה בטוח שהוא לא יקבל קולות בסיבוב הבא. היחיד שאני זוכר שחטף מהימין זה בנט, וזה אחלה בעיניי. הוא פוליטיקאי ואם הבוסים שלו שהם אנחנו לא מרוצים, אז תודה רבה ושלום.

אבל ביבי שהצביע בעד ההתנתקות ומאז עושה רק יותר נזק, דרעי הגנב ועוד ממשיכים להיבחר שוב ושוב. בזמן הזה מרץ נעלמו, אבי גבאי וניצן הורוביץ נשלחו הביתה ומרב מיכאלי היא הבאה בתור, ומגנץ ולפיד נראה שמרוצים. וזה אחרי ממשלה מהטובות שהיו ל''שמאל'' בערך 2 עשורים.

2. אם בעוד 4 שנים תוקם ממשלה של גנץ, לפיד, מרץ העבודה והערבים, תהיה בטוח שהיא לא תצליח לצאת מאיו''ש, למרות שלדעתי צריך. זה אומר שהאליטה הימנית שולטת בדיפ סטייט?

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 54 דקות, yd b-4 כתב:

התנתקות- הימין נעמד על רגליו

איזה ימין?

מי שביצע את ההתנתקות היה שרון, כראש ממשלה מטעם הליכוד.

הימין שנעמד על הרגליו, זה רק המתנחלים והציונות הדתית. חלקם באוכלוסיה אז, היה קטן מהיום.

ובכלל ההשוואה הזו היא כוזבת. ה״שמאל״ שמתנגד ל״רפורמה״  כולל המוני אנשים שמגדירים את עצמם כימין (חלקם כותבים פה בפורום).

רק שהם לא ביביסטים, אז מהנדסי התודעה מסווגים אותם כשמאל.

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 56 דקות, Night Driver כתב:

רוב האירופאים הגיעו ממדינות הרוסות וחרבות.

המזרחים הגיעו מכל מיני מדינו ובכל מיני רמות. במרוקו היו את הכפריים, היו את אלה שעבדו אצל המלך והיו סוחרים ואנשי עסקים.

אתה מאוד מאוד אוהב להכנס למקרים קצה ולהכליל.

העליה מברית המועצות הייתה משכילה יותר מהעלייה מעיראק.

והעליה מאירופה הייתה משכילה יותר המעליה ממדינות אפריקה.

בכל מקום יש חכמים ויש אהבלים,מסתכלים על קבוצות.

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 32 דקות, פינדר כתב:

איזה ימין?

מי שביצע את ההתנתקות היה שרון, כראש ממשלה מטעם הליכוד.

הימין שנעמד על הרגליו, זה רק המתנחלים והציונות הדתית. חלקם באוכלוסיה אז, היה קטן מהיום.

ובכלל ההשוואה הזו היא כוזבת. ה״שמאל״ שמתנגד ל״רפורמה״  כולל המוני אנשים שמגדירים את עצמם כימין (חלקם כותבים פה בפורום).

רק שהם לא ביביסטים, אז מהנדסי התודעה מסווגים אותם כשמאל.

העובדות הם ששרון הביא את התנתקות להכרעת מרכז הליכוד , הפסיד בהצבעה ולמרות זאת ביצע את הפינוי.

נדרש להזכיר שבתעמולת הבחירות מול מצנע הוא הדגיש שלא יהיה פינוי - דין נצרים כדין תל אביב....

בבחירות הבאות הוא פיצל את הליכוד ורץ תחת קדימה.

תוכנית ההתנתקות – ויקיפדיה (wikipedia.org)

• אהבתי 2
  • מצחיק 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 19 דקות, CX25GTI כתב:

העובדות הם ששרון הביא את התנתקות להכרעת מרכז הליכוד , הפסיד בהצבעה ולמרות זאת ביצע את הפינוי.

נדרש להזכיר שבתעמולת הבחירות מול מצנע הוא הדגיש שלא יהיה פינוי - דין נצרים כדין תל אביב....

בבחירות הבאות הוא פיצל את הליכוד ורץ תחת קדימה.

תוכנית ההתנתקות – ויקיפדיה (wikipedia.org)

מי שנבחר להנהיג זה לא מרכז הליכוד אלא חברי הכנסת.

לפני 30 דקות, Potato כתב:

אתה מאוד מאוד אוהב להכנס למקרים קצה ולהכליל.

העליה מברית המועצות הייתה משכילה יותר מהעלייה מעיראק.

והעליה מאירופה הייתה משכילה יותר המעליה ממדינות אפריקה.

בכל מקום יש חכמים ויש אהבלים,מסתכלים על קבוצות.

את העליה מבריה"מ שים בצד כי אני מדבר על העליות של שנות החמישים שאז הגיעו עדות המזרח.

בתקופה ההיא הגיעו פליטים מאירופה החרבה שהיו צל אדם אחרי השואה. רוב האנשים מתחת לגיל 27 לא ידעו מה זה לימודים מעבר לבית ספר ואלה שהספיקו ללמוד לפני המלחמה הגיעו מצולקים קשות בנפשם.

פורסם (נערך)

הבעיה היא שאחרי 75 שנה של חרא משותף, עדיין מנסים להתחרות במי אכל יותר חרא בארץ המקור שלו, במקום להבין שכולם מאז ומתמיד אכלו חרא כי הם יהודים ולאף אחד לא היה כיף.

*זה לא בא להגיד שלא היו טעויות בתהליך הקליטה בארץ, מעברות חטיפות ילדים וזה, אבל זה נושא שאמור להיעלם כבר.

עריכה:

וכדי להתעצבן קצת:

11 שנות מאסר לתושב ר"ג שהזמין נשים למסיבה, סיפק להן סמים ואנס אותן (ynet.co.il)

עורכת הדין טלי גוטליב ניהלה את התיק עד לשלב הכרעת הדין, אך בשלב הטיעונים לעונש היא נבחרה לחברת כנסת והתיק עבר לעו"ד שי שורר ועו"ד איתי כהן. משורר נמסר כי "אנחנו לומדים את הכרעת הדין וחומר הראיות בתיק, זאת מאחר ונכנסו לייצוג בשלב הטיעונים לעונש. קיימים פערים בין הקביעות שבמסגרת הכרעת הדין לבין חומר הראיות. העונש מחמיר יתר על המידה, מבלי שניתן משקל לנסיבותיו האישיות של הנאשם. אנו מלאי אמונה כי במסגרת הערעור שיוגש לבית המשפט העליון התוצאה תשתנה".

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

הבעיה היא שאחרי 75 שנה של חרא משותף, עדיין מנסים להתחרות במי אכל יותר חרא בארץ המקור שלו, במקום להבין שכולם מאז ומתמיד אכלו חרא כי הם יהודים ולאף אחד לא היה כיף.

*זה לא בא להגיד שלא היו טעויות בתהליך הקליטה בארץ, מעברות חטיפות ילדים וזה, אבל זה נושא שאמור להיעלם כבר.

ברור שהיו טעויות אבל אני לא מזרחי אךלא ישראלי צבר שנולד וגדל כאן. אין הבדל ביני לבין אשכנזי שנולד וגדל כאן בדיוק כמוני מבחינת הזדמנויות.

• תוכן חדש...