Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, asix כתב:

מרגיש לי שהשגעון גדלות של ביבי + חבורת קיצוניים שמפמפת לו כל היום ימין על מלא, הולכת להבעיר פה אש שלא נצליח לכבות בכוחות עצמנו

לביבי אולי יש שיגעון גדלות אבל הוא צריך את הסקרים והפופולריות ולצאת למלחמה עם מדינה אחרת שתביא הרבה נזק והרוגים זה לא פופולרי. עם כמה שזה עצוב, אנשים שוכחים מהר את הילד שנהרג מרסיס של רקטה בממ"ד, או את האישה בת ה80 שלא ירדה למקלט, או את הנכה הבודד שלא היה לו מרחב מוגן קרוב כשהטיל נפל על הכביש מטר מהדירה שלו. אבל אם יש הרבה הרוגים ונזק בכל מקום, את זה אנשים לא שוכחים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

למזלנו ביבי הוא לא פוטין.

במדינה הדמוקרטית שלנו (בינתיים) יש מערך מאזנים ואנשי מפתח בדרג המדיני והצבאי.

אני לא מאמין שראש ממשלה יכול להוריד פקודה כזאת לשטח והיא תתקבל ותבוצע.

אל תשכחו גם שביבי נמצא כבר שנים בפלונטר פוליטי שהיה נפתר על ידי מספר מספר מנדטים בודדים, אם הוא יכל לבצע פעולה שתוציא אותו מהסחרור הזה הוא היה כבר מבצע אותה מזמן.

פורסם
לפני 4 שעות, asix כתב:

יש לי תחושה שהירידה במנדטים מחרפנת את ביבי ומבצע קטן על הגיהד האיסלמי לא סיפק את הסחורה והוא רוצה ללכת על הדבר הגדול.

מקווה שאנו לא הולכים להרפתקה שהמחיר שלה יהיה גדול מדי על הציבור הישראלי. במיוחד אם ארה"ב לא לצידנו.

מרגיש לי שהשגעון גדלות של ביבי + חבורת קיצוניים שמפמפת לו כל היום ימין על מלא, הולכת להבעיר פה אש שלא נצליח לכבות בכוחות עצמנו.

מקווה מאוד שאני טועה והאינטרסים האישיים של המנהיג לא מונחים על הכף.

בגדול, לא חושב שתקיפה כמו שהייתה בעירק וסוריה תעצור את הגרעין האיראני. חושב שיעשה יותר נזק מתועלת. צריך להמשיך בקו שנעשה עד כה אבל......זה לא מביא מנדטים.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

בשלב הבא הוא גם יפציץ את הבית הלבן כי למה לא ואת ארמון בקינגהאם.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

זה פשוט ביבי קלאסי. 

קח מישהו שמתרומם, שים אותו במקום שתוכל להוציא אותו רע, ושלח מלקק תחת תורן לעשות את זה.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זו תמיד הבעיה בשיטה הפוליטית שלנו. זה שהוא העמית שלך לדרך, הוא גם היריב הפוליטי שלך.

אם יש קואליציה בין בנט לרעמ, הם לא מתחרים על אותם בוחרים.

זה עוד יותר בעייתי בתוך מפלגה. אתם באותו בית, אבל גם מתחרים על אותם בוחרים. רגע אחד אתם אחד נגד השני, ואז יש בחירות, ואמורים לשים הכל בצד וללכת ביחד. ואז יש קואליציה ואתם אמורים לעבוד ביחד, אבל יש תמיד את ההתמודדות בתוך המפלגה של מחר...

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 17 שעות, יבגניפ כתב:

אתה יכול לקרוא רק מידה, ולראוץ רק ערוץ 14.

אחלה ערוץ. עכשיו סיפרו שהחיילים בדרום נורו, כי בטח היו עסוקים במה שעסוקים גבר ואישה שנשארים לבד 12 שעות, וזה חלק מאג'נדות השמאל שמשתלטות על הצבא.

בטח מחר המחנה שלך כבר יספר את זה כעובדה גמורה

לא קורא את מידה ובוודאי לא צופה ב 14.

אבל התגובה שלך אופינית לצופה הממוצע בחדשות 12 + 13  , ולאנשים החושבים אשר קוראים הארץ.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

בחיים לא הייתה קואליציה שידעה לדבר אחד עם השני רק בעלבונות דרך התקשורת.

אולי, ואולי אתה פשוט לא זוכר כי ברוב הקואליציות האחרונות ביבי שלט וזה מה שביבי עושה, תמיד מחפש איך לזרוק את ה"גיבור" התורן מתחת לאוטובוס.

תיזכר בממשלה הקודמת...

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 16 שעות, RK כתב:

תתפלא, יש כאלה, שרק רוצים את הדוצ'ה שלהם חזק ומז**ן אויבים, והם פול ריטארד בעד מה שקורה. נשגב מבינתי איך זה ייתכן, איך אפשר לזכור מה היה שם ואיך זה נגמר, ולהיות בעד חזרה לפול טיים קומוניזם, כולל כלכלה, כולל הלשנות וכולל מינוי פקידים על בסיס נאמנות ואג'נדה.

לא מתפלא , זה מה שקורה בדיוק היום בעליון ששופטת מרשה לעצמה לשבת בדין במשפט  בנוגע לחברה שבעלה עובד שם.

הגיוני סה"כ...

ואו שופט עליון לשעבר אשר מקבל בימים אילו פרס אביר איכות השילטון..., הפח הזה לא פסל את עצמו מלדון בנוגע לחברת הביטוח (המשפט האחרון לכהונתו) אליהו , שבה הוא מכהן היום ....

המליץ על יועצת משפטית מבלי שהכיר אותה ושיקר ללא משוא פנים...

משך משפטים לשנים ארוכות, הוא הוא אביר איכות השלטון , ככה זה שהחונטה השלטת מתגמלת את הקרובים לה.

עצם העניין | 04.06.23 (kan.org.il) - החל מהדקה ה 16.

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, CX25GTI כתב:

לא קורא את מידה ובוודאי לא צופה ב 14.

אבל התגובה שלך אופינית לצופה הממוצע בחדשות 12 + 13  , ולאנשים החושבים אשר קוראים הארץ.

האם אתה בעצם טוען שהנדסת תודעה עובדת גם לכיוון השני? שוקינג!

אני בכללי לא קונה את זה שאפשר להיות בעמדת כוח ולא להיות מושחת אפילו קצת,זה טבע האדם אין מה לעשות עם זה.

לפחות אם הם מעורבים הפרשות שיהיו גלויות.

עריכה אחרונה על ידי Potato
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 9 דקות, Potato כתב:

האם אתה בעצם טוען שהנדסת תודעה עובדת גם לכיוון השני? שוקינג!

אני בכללי לא קונה את זה שאפשר להיות בעמדת כוח ולא להיות מושחת אפילו קצת,זה טבע האדם אין מה לעשות עם זה.

לפחות אם הם מעורבים הפרשות שיהיו גלויות.

אכן , יש פה לא מעט שחושבים שהנדסת תודעה היא מצד אחד בלבד.

פורסם
לפני 14 שעות, Gosser1860 כתב:

קומוניזם במימוש הברית המועצותי(?) שלו, אני מסכים. אבל חלק מהמאפיינים שלו כנראה הולכים לעשות עלייה.

מעבר לגניבה שציינת, אפשר להוסיף מינוי שופטים ופקידים מטעם, פגיעה באמינות המוסדות (ע"ע ניסיון המינוי של ביבס של מקורב ללמ"ס) והשמיים הם הגבול..

קומוניזם מהסוג הזה?

image.thumb.png.68c7ef542cd69f6c2fbc47f47bf71dcc.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, CX25GTI כתב:

אכן , יש פה לא מעט שחושבים שהנדסת תודעה היא מצד אחד בלבד.

עצם המשפט הזה הוא תוצאה של הנדסת תודעה.

ברור לכל בר דעת שכל פרשן וכל עורך מחזיק בדעות הפרטיות שלו ואין לו שום יכולת לנטרל אותן גם אם ישתדל.

תקרא לזה הנדסת תודעה, תקרא לזה אג'נדה או תקרא לזה באיזה שם שתרצה. כל איש תקשורת מכניס למה שהוא אומר את דעתו האישית ואתה כצרכן חייב להיות מודע לזה, להצליב מידה ולחשוב עצמאית כדי לגבש את העמדה שלך.

וזה נכון לימין ולשמאל כאחד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אבל ברגע שאתה צורך חדשות רק ממקור אחד.

תוסיף לזה את אינפלציית הטייטלים של המתראיינים בשני הכיוונים.

אני עושה דוקטורט בפיזיקה אז יראיינו אותי וירשמו שאני דוקטור,הדעה הפוליטית שלי רלוונטית כמו הדעה של המנקה מאופקים.

אותו דבר עם דרגות צבאיות...

אנשים לא מצליחים לעשות הפרדה.

• תוכן חדש...