Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמוני כמוך, כבר הרבה זמן שאף אחד לא הסביר איך נוהגים במעגל תנועה או התווכח בפורום בזמן שהקוד שלו "התקמפל"..😢

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

רוב החבובים והחבובות לא מאמינים שהשיט הזה שוב על הפרק, אחרי כמה עשורים של שקט בלי זה. 

רק שקומוניזם לא באמת על הפרק.

לא לשכוח שהעברת תקציבים לחרדים מנורמלת לחלוטין. זאת המציאות כרגע. פשוט עכשיו זה בא בפנים, אז פתאום קשה להתעלם, אבל זה היה שם גם לפני שנתיים.

מה שכן על הפרק, זה נירמול הגנבות סטייל רוסיה/אוקראינה/בלרוס וזה שזה נעשה בפנים שלך.

וזאת הבעיה עם הגישה של סלואורייד, שאומר "בסדר אני מצפה מהפוליטיקאים לשקר" וזהו, השקר הוא הנורמה, עכשיו הגנבה היא הנורמה. ומהר מאוד אדון סלואי יגיד "בסדר, אני מצפה שהפוליטיקאים יגנבו". זה יהיה ברור שהם גונבים (גם עכשיו הם גונבים, אבל עד עכשיו זה היה הרבה יותר lowkey) ולכן מה יש לעשות. כמו ברוסיה, ברור, גונבים.

ואז אני אומר את זה לאבא שלי, שעוברים לסטייל רוסיה. "אבא, תראה את הצד החיובי - יש לך שנים של ניסיון במערכת". ובתגובה אני מקבל את:

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעתיים, Potato כתב:

אתה יודע...אפשר גם להגיד אותו דבר לכיוון ההפוך,זה לא הופך את זה לנכון

נכון גם לגביך :)

לא, זה לא אפשרי. אני זה לא שטוף המח שצורח "אזרח סוג ב' " או קורא לאנשים אחרים "פריבלגים" בגלל המוצא שלהם.

מה נכון לגבי בדיוק?

אני לא צורח שאני אזרח סוג ב', כיוון שאני אזרח סוג מ'.

• רעיון גרוע 1
פורסם

מומלץ לקרוא בקול, רק להכין ממחטות לפני

FB_IMG_1685899195488.thumb.jpg.6661ffc5f31f19798e4ed7f64c479ee4.jpg

• אהבתי 1
  • מצחיק 6
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני כשעה, David32 כתב:

מה שכן על הפרק, זה נירמול הגנבות סטייל רוסיה/אוקראינה/בלרוס וזה שזה נעשה בפנים שלך.

וזאת הבעיה עם הגישה של סלואורייד, שאומר "בסדר אני מצפה מהפוליטיקאים לשקר" וזהו, השקר הוא הנורמה, עכשיו הגנבה היא הנורמה. ומהר מאוד אדון סלואי יגיד "בסדר, אני מצפה שהפוליטיקאים יגנבו". זה יהיה ברור שהם גונבים (גם עכשיו הם גונבים, אבל עד עכשיו זה היה הרבה יותר lowkey) ולכן מה יש לעשות. כמו ברוסיה, ברור, גונבים

אל תגיד "מצפה מהם שיגנבו וישקרו" כאילו זה מה שאני רוצה שיהיה...

המצב הוא שהם יכולים לעשות את זה ולא אתה ולא אני נמנע מהם. אי אפשר. מה זה נותן לך להיכנס כל שעה לאתר של 12 ולהתעצבן על שקרים וגניבות? בבחירות תצביע ותתפלל שמספיק אנשים יצביעו כמוך. מעבר לזה אתה סתם מתיש את עצמך ומשתתף במשחקי המחנאות של הפוליטיקאים.

אני מנסה למזער את החשיפה שלי לשיט הזה ככל הניתן כי אין לי שליטה עליו ולהתמקד במה שכן אפשר לעשות כדי להעביר בקלות יחסית את התקופה הקשה שאולי בדרך.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 41 דקות, arturkopit כתב:

לא, זה לא אפשרי. אני זה לא שטוף המח שצורח "אזרח סוג ב' " או קורא לאנשים אחרים "פריבלגים" בגלל המוצא שלהם.

מה נכון לגבי בדיוק?

אני לא צורח שאני אזרח סוג ב', כיוון שאני אזרח סוג מ'.

הטענות שלך הן ברמה של ילד בן 4 שנשכב על הרצפה בקניון וצועק "ככה".

אפילו אין רצון לענות,כי אחריה יבוא עוד טיעון ברמת גנון.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

רק שקומוניזם לא באמת על הפרק.

לא לשכוח שהעברת תקציבים לחרדים מנורמלת לחלוטין. זאת המציאות כרגע. פשוט עכשיו זה בא בפנים, אז פתאום קשה להתעלם, אבל זה היה שם גם לפני שנתיים.

מה שכן על הפרק, זה נירמול הגנבות סטייל רוסיה/אוקראינה/בלרוס וזה שזה נעשה בפנים שלך

קומוניזם במימוש הברית המועצותי(?) שלו, אני מסכים. אבל חלק מהמאפיינים שלו כנראה הולכים לעשות עלייה.

מעבר לגניבה שציינת, אפשר להוסיף מינוי שופטים ופקידים מטעם, פגיעה באמינות המוסדות (ע"ע ניסיון המינוי של ביבס של מקורב ללמ"ס) והשמיים הם הגבול..

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, Potato כתב:

הטענות שלך הן ברמה של ילד בן 4 שנשכב על הרצפה בקניון וצועק "ככה".

אפילו אין רצון לענות,כי אחריה יבוא עוד טיעון ברמת גנון.

אהבתי את ההשלכה שעשית פה, כל הכבוד.

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

כאילו זה מה שאני רוצה שיהיה...

המצב הוא שהם יכולים לעשות את זה ולא אתה ולא אני נמנע מהם. אי אפשר.

כמובן שאני לא אומר שזה מה שאתה היית רוצה.

גם אתה לא הבודד עם הגישה הזאת. אבל מה לעשות, לשם זה מוביל.

אפשר לדון אם זה הכיוון של כול מערכת פוליטית. לא יודע.

לפני 46 דקות, Gosser1860 כתב:

מעבר לגניבה שציינת, אפשר להוסיף מינוי שופטים ופקידים מטעם, פגיעה באמינות המוסדות (ע"ע ניסיון המינוי של ביבס של מקורב ללמ"ס) והשמיים הם הגבול..

ברור, רק שזה הכול נעשה כדי להכניס עוד כמה שקלים לכיס.

הרי ברור לכול בן אדם בר דעת שזה לא נעשה למען האזרחים נכון?

צריך להסניף הרבה דבק כדי להאמין בזה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

ואחשב ההתנצלות.

אחרי החרם, ירון אנג'ל ועמר בר-לב התנצלו בפני משפחת הרב אדלשטיין: "טעינו ששתקנו" (ynet.co.il)

כחודש לאחר שחלק מהציבור החרדי החרים את המאפייה בעקבות השתתפותו של יו"ר החברה בר-לב בהפגנה סמוך לביתו של הרב המנוח, ירון אנג'ל ובר-לב הגיעו לניחום אבלים, בתיאום נשיא המדינה, והגישו שני מכתבי התנצלות. בר-לב: "לא התכוונתי לפגוע או להתריס נגד גדול הדור. לו הייתי מודע מראש לסיטואציה, בוודאי שהייתי נמנע מכך". אנג'ל על השתיקה עד כה: "חשבנו שתגובה תכניס את החברה לעניינים פוליטיים".

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, yor2 כתב:

ואחשב ההתנצלות.

אחרי החרם, ירון אנג'ל ועמר בר-לב התנצלו בפני משפחת הרב אדלשטיין: "טעינו ששתקנו" (ynet.co.il)

כחודש לאחר שחלק מהציבור החרדי החרים את המאפייה בעקבות השתתפותו של יו"ר החברה בר-לב בהפגנה סמוך לביתו של הרב המנוח, ירון אנג'ל ובר-לב הגיעו לניחום אבלים, בתיאום נשיא המדינה, והגישו שני מכתבי התנצלות. בר-לב: "לא התכוונתי לפגוע או להתריס נגד גדול הדור. לו הייתי מודע מראש לסיטואציה, בוודאי שהייתי נמנע מכך". אנג'ל על השתיקה עד כה: "חשבנו שתגובה תכניס את החברה לעניינים פוליטיים".

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, לא צחקתי ככה שנים. בתאכלס זאת התנצלות ריקה מתוכן שהתרחשה אחרי שכולם שכחו מזה והבחור הקשיש נפטר.

ציטוט

נשיא המדינה, יצחק (בוז'י) הרצוג, הוא זה שתיאם את הפגישה בין משפחת אדלשטיין לירון אנג'ל ועמר בר-לב. ביום רביעי שעבר הנשיא ניחם אבלים בבית הרב ולפני כן שוחח עם עמר בר-לב. בניחום האבלים דיברו על סוגיית אנג'ל ודיברו על הפילוג בעם. הנשיא שאל את בני הרב האם היו רוצים לשים סוף לדבר הזה (החרם על אנג'ל), הם השיבו בחיוב והנשיא הוא זה שעשה את החיבור, כחלק מתפיסתו שמטרתה "להרגיע את הרוחות" ולעודד שיח בין הצדדים השונים.

זה מה שחשוב בכל הכתבה הזאת, החרדים התקפלו וחיפשו מתווך.

תאכלס? זה שחר של יום חדש, זה הוכיח לכולם שחרם חרדי זה לא נורא אלא אפילו די טוב.

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 8 שעות, Coro כתב:

בשום מדינה לא אמור להיות חוקי להצמד לאדם, ולצרוח לאוזנו עם מגפון.

אבל לח'ברה עלה השתן לראש. הם יכולים לאיים לרצוח ר"מ ולא יקרה להם כלום, אז מה זה בשבילם תקיפה?

תרשמו את דברי, תוך 20 שנים תהיה פה דיקטטורה של השמאל הקיצוני.

כמה נהי נשפך כאן על הימין החוליגני וחסר הטעם שרדף חכי"ם ממשלת השינוי. 

והופ נהיה לגיטימי להטריד בן אדם ברחוב. איפה כל השרשורים כאן על רעש מטריד  של רמקולים של שירי שבת:) 

והתקיפה ואוו כולה לקח לה את הצפצפה לדקה וחצי.

לפני 5 שעות, Gosser1860 כתב:

ה"ימין" בשלטון סד"ג של 40 שנה, עם הפסקות קלות של מרכז-שמאל. על איזה עמדות מפתח אתה מדבר? 

הימין על ההגה 40 שנה. אבל המנוע והגלגלים עושים מה שבא להם.....

לפני 5 שעות, oryo כתב:

כל זה טוב ויפה אבל מעבר לכסיף אני לא מצליח לחשוב על הקבלה למישהו שהפעיל אלימות ממש באופן אישי ובתמורה קיבל הר של מחיאות כפיים מהבייס. אין שום תרחיש ריאלי במסגרתו יאיר לפיד תוקף מפגינה ימנית וכל הפיד שלי כזה ״וואו כל הכבוד  ,הראית לה מה זה ! !! כל האמת בפרצוף חחnnחnחחחnnחחח״

אבל תפו״א והסיטרואן סבורים אחרת, אז תהיתי האם יש להם סימוכין או שזו בסה״כ תחושת בטן חמימה בשביל לסייע להם להצדיק תקיפת מפגינות קרציות?

**

ישבתי אתמול לדרינק עם חבר שעובר לכאן בקרוב ואביו שמלווה לביקור המקדים. האחד בעשירון העליון השני לפחות במאיון.

מתישהו דיברנו על 5 השלבים של יגון (תכל׳ס 4):

1. הכחשה: זה לא באמת קורה, הכל בסדר, הכל יהיה בסדר.

2. כעס: למה זה קורה!? זה חייב להפסיק!

3. מיקוח: חרא של שלב בואו נתעלם ממנו

4. עצב: עצוב לי מאוד שזה קורה :(

5. קבלה: הפנמתי שזה קורה, it is what it is.

החבר נמצא כבר ב5, האב נראה כאילו הוא במעבר 4-->5. האב יודע שהנכדים עפים מעבר לאוקיינוס אבל לרגע לא מנסה לשכנע לעשות אחרת, אדרבא, טוען שזה מה שצריך לקרות.

החבר מספר שמהרגע ששמעו שהם עוזבים, הוא מקבל שצף של פניות. שנינו יודעים שהרוב נמצאים בשלבים 1-2, ושהאנרציה חזקה יותר מכל דבר אחר + ממש קשה לבצע את הפעולה, אבל עצם זה שכ״כ הרבה מחפשים דרכי מילוט מבאס לגמרי.

אתם יודעים מה משותף לכל השיחות האלו?

אין שמחה לאיד.

אנחנו לא יושבים מסביב לשולחן בקטע כזה של ״טוב, אנחנו נעזוב, אבל לפחות הxxx האלו יאכלו את הדייסה שבישלו לעצמם!!״

להיפך, יושבים כולנו יחד ומקווים שכל נבואות הזעם יתבדו. הלוואי. 

לא משנה כמה משטמה דחפו למח של פלוני (או כמה הוא מייצר בעצמו), החבר׳ה שנוטשים הם אובייקטיבית השכבה שמייצרת הכי הרבה כסף (==תקבולי מס) - אחרת, לא היו יכולים לנטוש. החלשים (כלכלית) לא מסוגלים לנטוש, ומעלימי המס לא מעוניינים לנטוש. ברור שההשפעה היא net loss וכל שנשאר לשאול זה ״עד כמה״, האם זה בטל בשישים או בכיה לדורות?

כסאעומו אני כותב את השיט הזה ואני קולט שלמרות שאני מספר לעצמי שאני בשלב 5 כנראה שאני עדיין קצת תקוע ב4, אפסיק כאן ואמשיך לעבוד על עצמי 😅

מעטים הדברים שאנ ימוכן לשים כסף בהתערבות עליהם. אחד מהם זה זה.... 

ככה נראה שכנוע עצמי עמוק, הרוב המוחלט ישאר כאן גם אם אתה מדמיין מאוד מאוד חזק שכוווולם נמצאים בין 1-5 במדרג אור. 

ואם ישראל כל כך מעניינת אותך אתה מוזמן לחזור. 

לפני 44 דקות, arturkopit כתב:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, לא צחקתי ככה שנים. בתאכלס זאת התנצלות ריקה מתוכן שהתרחשה אחרי שכולם שכחו מזה והבחור הקשיש נפטר.

זה מה שחשוב בכל הכתבה הזאת, החרדים התקפלו וחיפשו מתווך.

תאכלס? זה שחר של יום חדש, זה הוכיח לכולם שחרם חרדי זה לא נורא אלא אפילו די טוב.

שמע אתה תהיה מבוקש בצוות איפכא מסתברא, זה על גבול הגאונות.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 51 דקות, yd b-4 כתב:

הימין על ההגה 40 שנה. אבל המנוע והגלגלים עושים מה שבא להם

אם אחרי 40 שנה הנהג לא מצליח להגיע לפנצ'ריה ומוסך, זה בעיקר מעיד עליו..

--

בגדול, בעיניי זו התקרבנות מגוחכת של מי שנמצא בשלטון בערך מחצית זמן החיים של המדינה. 

לדעתי ביבס עשה טעות אחת יותר מידי והלך עם כל הקיצוניים שהיה אפשר לאסוף פלוס החרדים. 

אבל את זה נגלה, אולי, רק בדיעבד..

• אהבתי 5

לפני 5 שעות, falou כתב:

פורסם

יש לי תחושה שהירידה במנדטים מחרפנת את ביבי ומבצע קטן על הגיהד האיסלמי לא סיפק את הסחורה והוא רוצה ללכת על הדבר הגדול.

מקווה שאנו לא הולכים להרפתקה שהמחיר שלה יהיה גדול מדי על הציבור הישראלי. במיוחד אם ארה"ב לא לצידנו.

מרגיש לי שהשגעון גדלות של ביבי + חבורת קיצוניים שמפמפת לו כל היום ימין על מלא, הולכת להבעיר פה אש שלא נצליח לכבות בכוחות עצמנו.

מקווה מאוד שאני טועה והאינטרסים האישיים של המנהיג לא מונחים על הכף.

בגדול, לא חושב שתקיפה כמו שהייתה בעירק וסוריה תעצור את הגרעין האיראני. חושב שיעשה יותר נזק מתועלת. צריך להמשיך בקו שנעשה עד כה אבל......זה לא מביא מנדטים.

• רעיון גרוע 1
פורסם

בא נחשוב ביחד למרות שקו המחשבה הזה נראה לי הזוי מיסודו. 

תקיפה באיראן למטרת מנדטים זו פעולה עם סיכון אדיר. נניח והשמדנו את תכנית הגרעין וצבאית הכרענו את הכף לטובתינו. 

איראן זה לא חמאס או חיזבאללה. ויכולת ההחזר שלהם גבוהה בכמה וכמה סדרי גודל. לוואי ונתבדה אבל כל תרחיש כזה מוערך בנפגעים רבים מאוד בצד שלנו. זה לא מתכון מוכח לעלייה במנדטים. אפילו להפך....

שוב לדעתי שיקולים כאלו לא נמצאים. במיוחד שקבינט המוסמך לכך הוא מגוון. אבל למטרת שאיבת מנדטים תמיד עדיף לתקוף מטרה חלשה משמעותית כמו חמאס כי שם תמיד נצא מנצחים.

ובפעם השלישית ידידי נסחפת רחוק מדאי....

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...