Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

אחד השלבים במימוש של הנדסת תודעה הוא דריסת השפה, כך מפגינה עם מגהפון במרחק שלושה אנשים מאחור היא "תוקפת", ח"כ מוקף מאבטחים שמפעיל על אישה כח הוא "קורבן", והאנשים שאחראיים על 92% מתקבולי המסים הם "פריבילגים". 

למילים אין משמעות יותר ושקר הוא אמת אם חוזרים עליו מספיק פעמים, וזו - ליטרלי - ההנדסה של התודעה. 

יש שיאמרו האבאבא של הנדסת התודעה! 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 7
  • רעיון גרוע 6
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 5

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אם הייתי יכול לקפוץ באייסי טאוור כמו שאתם קופצים למסקנות הייתי אלוף העולם במשחק הזה.

• רעיון גרוע 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 33 דקות, SlowRide כתב:

אבל מה נכון?

שיש אזרחים סוג ב'? יש מצב, רק שזה עניין של השקפה. אן מישהו מגדיר את עצמו נחות, ככה גם יתייחסו אליו.

השמאל שולט במדינה? אחרי כל המהלכים האחרונים של הממשלה, יש מצב שזה נכון.

השמאל בהחלט שולט במדינה עם הממון הרב שהוא צבר והתפיסה הבלתי מתפשרת של עמדות המפתח שהוא מחזיק בהם.

לפני 3 דקות, oryo כתב:

אחד השלבים במימוש של הנדסת תודעה הוא דריסת השפה, כך מפגינה עם מגהפון במרחק שלושה אנשים מאחור היא "תוקפת", ח"כ מוקף מאבטחים שמפעיל על אישה כח הוא "קורבן", והאנשים שאחראיים על 92% מתקבולי המסים הם "פריבילגים". 

למילים אין משמעות יותר ושקר הוא אמת אם חוזרים עליו מספיק פעמים, וזו - ליטרלי - ההנדסה של התודעה. 

יש שיאמרו האבאבא של הנדסת התודעה! 

אני מניח מה היו הכותרות הבוקר אם היה מדובר על איש ימין בבון אשר היה עושה את אותו מעשה למשל לגלעד קריב , אני מניח שהכותרות הבוקר היו זועקות על הפשיזים וסתימת הפיות.

ואו אם מירב מיכאלי הייתה מותקפת בכניסה לאוניברסיטת בר אילן ולא הייתה ניתנת לה זכות הדיבור כלל.

לעובדות בהחלט אין משמעות , השתקת האקדמיה והניגון החד גוני שרק דעה אחת נכונה והשאר מושתקים באגרסיביות רבה , סיקור חד צדדי של ההפגנות והסלחנות המרובה להפרות הסדר והתנועה , השחתת רכוש ציבורי ופרטי , השחתת מקרקעין ועוד .., אבל להם מותר , הם מהצד הנכון של המפה.

פרופסור אריה אלדד המבריק אומר את זה הרבה יוןתר טוב ממני:

עכשיו כבר ברור שהמחאה ה"עממית" נוצרה על ידי טייקונים | אריה אלדד | מעריב (maariv.co.il)

• אהבתי 4
  • רעיון גרוע 1
  • מצחיק 2

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ולדעתך הפתרון המיטבי לזה הוא הצבעה לאנשים שקוראים לעצמם ימין, ומצהירים שיממשו מדיניות שמאל (שהם קוראים לה ימין), כדי להוריד אנשי שמאל מעמדות הכח, ולשים במקומם אנשי ימין (שלא יודעים באמת מה זה ימין) ויעשו שם מה? צדק חלוקתי (קומוניזם = שמאל)? מדינת רווחה (שוב, קומוניזם = שמאל)? טיהור עמדות מפתח והשמת אנשי שלומם (בדיוק כמו בברה"מ בשנות ה-30 = קומוניזם = שמאל)?

איפה הימין נכנס פה לתמונה?

• אהבתי 3
  • מעניין 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 17 דקות, CX25GTI כתב:

סיקור חד צדדי

אתה יכול לקרוא רק מידה, ולראוץ רק ערוץ 14.

אחלה ערוץ. עכשיו סיפרו שהחיילים בדרום נורו, כי בטח היו עסוקים במה שעסוקים גבר ואישה שנשארים לבד 12 שעות, וזה חלק מאג'נדות השמאל שמשתלטות על הצבא.

בטח מחר המחנה שלך כבר יספר את זה כעובדה גמורה

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 23 דקות, CX25GTI כתב:

אני מניח מה היו הכותרות הבוקר אם היה מדובר על איש ימין בבון אשר היה עושה את אותו מעשה למשל לגלעד קריב , אני מניח שהכותרות הבוקר היו זועקות על הפשיזים וסתימת הפיות

במקום להמשיך להתקרבן אתה מוזמן לתת כאן דוגמא לחכ מהצד איתו אתה לא מסכים שתקף מישהו, ולאחר מכן גרר הר של הצדקות מחבורת הצבועים אליה אתה מתייחס. 

הכי קרוב שאני זוכר זה עופר כסיף, שקיבל סנקציות ולא זכור לי כאן (או בכלל) אנשים שסינגרו עליו. 

אבל שוב, כפי שאמר תפוח האדמה - מדובר בדיון ריק. אין באמת משמעות למילים או אמת בדיון הזה. מתוך הררי המילים בשרשור ההצדקה היחידה שזכורה לי להכאת מפגינים היתה ע"י מצחיקול מסוים שהסביר למה להרביץ לאישה זקנה עם מקל זה לגיטימי כי זוויות הצילום של עצי הזית או משהו. 

הא בעצם היה גם את הדיבור על בן גביר שאיים עם אקדח על מאבטח בקניון. 

בחיי שלא זוכר את הפעם ההיא שכולנו קפצנו להגנה על פוליטיקאי סמולני שתקף אזרחים אבל בטוח אתה זוכר, לא ככה?? 

... 

הא, לא? 

שוקינג! 

• אהבתי 1

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 31 דקות, CX25GTI כתב:

השמאל בהחלט שולט במדינה עם הממון הרב שהוא צבר והתפיסה הבלתי מתפשרת של עמדות המפתח שהוא מחזיק בהם

בגלל זה ממשלת ה"ימין" שנבחרה מקדמת אג'נדה שמאלנית?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כסיף הפך למוקצה הלכה למעשה. היחיד שעדיין לא הפך למוקצה (אבל יצא מפוליטיקה באופן רשמי) למרות רצף הבלים מדהים שנהג להוציא מפיו הוא בר לב, אבל זה לא שיש לו עדת מעריצים גדולה. גם יאיר גולן במצב דומה. מירב מיכאלי כנראה בדרך לשם - הציבור שלה (יותר נכון הציבור שהיא גנבה לו את המפלגה והקצינה אותה לכדי מיאוס) הבין שהיהירות שלה היא בין הגורמים לעליית הממשלה הנוכחית.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, CX25GTI כתב:

השמאל בהחלט שולט במדינה עם הממון הרב שהוא צבר והתפיסה הבלתי מתפשרת של עמדות המפתח שהוא מחזיק בהם.

ה"ימין" בשלטון סד"ג של 40 שנה, עם הפסקות קלות של מרכז-שמאל. על איזה עמדות מפתח אתה מדבר? 

--

ה"ימין" הנוכחי מקדם אג'דה שהייתה גורמת לסטאלין לנחת. בהיבט אישי, אני לא מכיר "בוגר" ברית המועצות אחד שלא משקשקות לו הוואבוס. וזה עוד לפני שה"רפומה" עברה.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • אהבתי 4
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 3 דקות, Gosser1860 כתב:

ה"ימין" הנוכחי מקדם אג'דה שהייתה גורמת לסטאלין לנחת. בהיבט אישי, אני לא מכיר "בוגר" ברית המועצות אחד שלא משקשקות לו הוואבוס. וזה עוד לפני שה"רפומה" עברה.

תתפלא, יש כאלה, שרק רוצים את הדוצ'ה שלהם חזק ומז**ן אויבים, והם פול ריטארד בעד מה שקורה. נשגב מבינתי איך זה ייתכן, איך אפשר לזכור מה היה שם ואיך זה נגמר, ולהיות בעד חזרה לפול טיים קומוניזם, כולל כלכלה, כולל הלשנות וכולל מינוי פקידים על בסיס נאמנות ואג'נדה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

באמת שחיפשתי, כל אחד ששאלתי התמלא פלצות כזו כאילו החזרתי אותו חזרה 30+ שנה. אולי יש קורלציה לחינוך, השכלה או חשיפה ל"מערביות" בתמיכה בטרלול הנוכחי, לא יודע.

רוב החבובים והחבובות לא מאמינים שהשיט הזה שוב על הפרק, אחרי כמה עשורים של שקט בלי זה. 

• מבאס 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 3 דקות, RK כתב:

כסיף הפך למוקצה הלכה למעשה. היחיד שעדיין לא הפך למוקצה (אבל יצא מפוליטיקה באופן רשמי) למרות רצף הבלים מדהים שנהג להוציא מפיו הוא בר לב, אבל זה לא שיש לו עדת מעריצים גדולה. גם יאיר גולן במצב דומה. מירב מיכאלי כנראה בדרך לשם - הציבור שלה (יותר נכון הציבור שהיא גנבה לו את המפלגה והקצינה אותה לכדי מיאוס) הבין שהיהירות שלה היא בין הגורמים לעליית הממשלה הנוכחית.

כל זה טוב ויפה אבל מעבר לכסיף אני לא מצליח לחשוב על הקבלה למישהו שהפעיל אלימות ממש באופן אישי ובתמורה קיבל הר של מחיאות כפיים מהבייס. אין שום תרחיש ריאלי במסגרתו יאיר לפיד תוקף מפגינה ימנית וכל הפיד שלי כזה ״וואו כל הכבוד  ,הראית לה מה זה ! !! כל האמת בפרצוף חחnnחnחחחnnחחח״

אבל תפו״א והסיטרואן סבורים אחרת, אז תהיתי האם יש להם סימוכין או שזו בסה״כ תחושת בטן חמימה בשביל לסייע להם להצדיק תקיפת מפגינות קרציות?

**

ישבתי אתמול לדרינק עם חבר שעובר לכאן בקרוב ואביו שמלווה לביקור המקדים. האחד בעשירון העליון השני לפחות במאיון.

מתישהו דיברנו על 5 השלבים של יגון (תכל׳ס 4):

1. הכחשה: זה לא באמת קורה, הכל בסדר, הכל יהיה בסדר.

2. כעס: למה זה קורה!? זה חייב להפסיק!

3. מיקוח: חרא של שלב בואו נתעלם ממנו

4. עצב: עצוב לי מאוד שזה קורה :(

5. קבלה: הפנמתי שזה קורה, it is what it is.

החבר נמצא כבר ב5, האב נראה כאילו הוא במעבר 4-->5. האב יודע שהנכדים עפים מעבר לאוקיינוס אבל לרגע לא מנסה לשכנע לעשות אחרת, אדרבא, טוען שזה מה שצריך לקרות.

החבר מספר שמהרגע ששמעו שהם עוזבים, הוא מקבל שצף של פניות. שנינו יודעים שהרוב נמצאים בשלבים 1-2, ושהאנרציה חזקה יותר מכל דבר אחר + ממש קשה לבצע את הפעולה, אבל עצם זה שכ״כ הרבה מחפשים דרכי מילוט מבאס לגמרי.

אתם יודעים מה משותף לכל השיחות האלו?

אין שמחה לאיד.

אנחנו לא יושבים מסביב לשולחן בקטע כזה של ״טוב, אנחנו נעזוב, אבל לפחות הxxx האלו יאכלו את הדייסה שבישלו לעצמם!!״

להיפך, יושבים כולנו יחד ומקווים שכל נבואות הזעם יתבדו. הלוואי. 

לא משנה כמה משטמה דחפו למח של פלוני (או כמה הוא מייצר בעצמו), החבר׳ה שנוטשים הם אובייקטיבית השכבה שמייצרת הכי הרבה כסף (==תקבולי מס) - אחרת, לא היו יכולים לנטוש. החלשים (כלכלית) לא מסוגלים לנטוש, ומעלימי המס לא מעוניינים לנטוש. ברור שההשפעה היא net loss וכל שנשאר לשאול זה ״עד כמה״, האם זה בטל בשישים או בכיה לדורות?

כסאעומו אני כותב את השיט הזה ואני קולט שלמרות שאני מספר לעצמי שאני בשלב 5 כנראה שאני עדיין קצת תקוע ב4, אפסיק כאן ואמשיך לעבוד על עצמי 😅

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

אור נשמה,

אתה מכניס לי מילים לפה שלא אמרתי,אין לי מושג מה זה סבור אחרת שהבעתי דעה מאוד כללית שאין לך באמת מושג מה היא אומרת.

אני לא הצבעתי לבן גביר וגם לא לליכוד,משרשור קרוב פה תוכל להווכח שאני גר בתל אביב, 92% מהתקבולי מיסים יורדים בין היתר מהמשכורת הלא רעה שאני מרוויח בהמון שעות עבודה כל חודש.

ועדיין זה לא סותר את מה שרשמתי,אתה אבל ממציא לעצמך תיאוריות.

לא בא לחנך אותך,מצידי תרשום שאני אונס סבתות שמאלניות בצפון תל אביב גם ככה כולם פה על כינויים וזה לא ישנה כלום.

עריכה אחרונה על ידי Potato
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 59 דקות, oryo כתב:

מצחיקול מסוים שהסביר למה להרביץ לאישה זקנה עם מקל זה לגיטימי כי זוויות הצילום של עצי הזית או משהו. 

עדיין מתגעגע 😥

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • תוכן חדש...