Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, CX25GTI כתב:

ב 20 השנה האחרונות זה אכן השתנה , הלחץ החברתי עשה ועדין עושה את שלו.

אז מה הבעיה?

השתנה ועוד בלי רפורמה. יפה.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

חכם לא נכנס לבור שצריך להיות גאון בשביל לצאת ממנו.

ממשלה שחשבה שתצליח להעביר הפיכה משפטית שכזו, בלי להקים עליה חצי מהעם, זו ממשלה כושלת ולא חכמה.

והדיון אם הסרבנות מוצדקת או לא, הוא כבר דיון שולי.

עצם זה שהגענו לשלב כזה שיש סרבנות המונית כזו, מצד אנשים שהדבר האחרון שאפשר לומר עליהם זה שהם אנרכיסטים או פורעי חוק, זה כשלון אדיר של הממשלה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

חייבים להחליף את מי שנתן לאנרכיסטים לשרת בחיל האויר במישהו "משלנו". 

• אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אנחנו מודעים לזה שהיה מח"א מעדות המזרח והיו לא מעט מפקדי טייסות מעדות המזרח? או שאנחנו צועקים מתוך אג'נדה?

• רעיון טוב! 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האם ישנו עיסוק בפוליטיקה היום שהוא לא סתם לצעוק מתוך אג'נדה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, RK כתב:

אנחנו מודעים לזה שהיה מח"א מעדות המזרח והיו לא מעט מפקדי טייסות מעדות המזרח? או שאנחנו צועקים מתוך אג'נדה?

אל תבלבל אנשים פה עם עובדות, זה מפריע להם

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, CX25GTI כתב:

מוכיח בדיוק את מה שאני כבר יודע , החונטה מורכבת מחבר שמביא חבר, חלילה להביא אנשים אשר שונים מאיתנו.

איך אמר ברק , בית המשפט הוא משפחה ...

עוד סיבה מדוע נדרשת רפורמה ולא רק בבתי המשפט.

מה הקשר? השוות את האצבע לתחת. או שבגיבושים נציגי ממשלה יבחרו את הטייסים? 

לפני 49 דקות, Night Driver כתב:

לדעתי הם צריכים להיות מודחים מיידית.

כל מי שבוחר לחיות פה חייב למלא את חובותיו ללא תנאים. על אנשים כאלה אי אפשר לסמוך ברגע האמת.

ומי יעשה את העבודה? זה לא מג"ב, חיל האוויר מבוסס על אנשי מילואים. הם אלה שמבצעים משימות הכי מסובכות וגם אלה שמתאמנים עליהם. מדובר לא ב-37 אלה כמעת בכל טייסי מילואים.

לפני 35 דקות, CX25GTI כתב:

גם יוצאי שדרות, דימונה , וקרית שמונה .

עוד פעם שתו לי אכלו לי? שנים עזרתי בגיבושים באחד מיחידות נבחרות. וכמעת תמיד התקבלו האנשים יותר מתאימים לדרישות בלי שום קשר לת"א/רעננה/שדרות/דימונה.

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, CX25GTI כתב:

אהה הבנתי, אז אם לא נרקוד על פי החליל שלכם אזלא תגיעו לשירות  ?

תפתחו בסנקציות כלכליות  ?

חבל ללכת לבחירות , אתם השליטים ממילא אתה אומר.

רפורמה ועכשיו .

בו... הליכוד שולט פה כבר איזה 20 שנה ובכלל לא רוקד לפי החליל "שלנו".
החרדים לא מתגייסים ולא לוקחים חלק בנטל, לא מאפשרים לחילונים להתחתן עם מי שהם רוצים ואיך שהם רוצים, המיסים למקבלי משכורות גבוהות הזויים בקטע לא פרופורציונאלי, כל דבר דתי מקבל העדפה, הרבנות מתנהגת כמו מאפיה ועושה את המוות לעסקים והמדינה בכללי שמה על מה שאתם קוראים לו "אליטה" פס ומתייחסת לחלק המשכיל של הציבור כמו לפרה חולבת.

אף אחד מה"אליטה" לא אוהב את זה והיו חלק שהפגינו והראו עד כמה הם לא אוהבים את זה, אבל זאת חלקה של דמוקרטיה מורידים את הראש ואוכלים את הצפרדע גם כשהממשלה עושה מה שאתה לא אוהב, בין אם זה לעקור יהודים מביתם בעזה ובין אם זה לקחת לי 70% מההכנסה כדי להאכיל משפחה חרדית שבחרה להביא 5 ילדים ללא יכולת לכלכל אותם.

אלו חוקי המשחק, אבל כשהממשלה הנוכחית אומרת "לא מתאים לנו חוקי המשחק אז אנחנו נשנה אותם" זה כבר קו אדום, המשכילים\טייסים\הייטק\רופאים\אקדמאים\אליטה\שמול0נים כבר 20 שנה "מקבלים בראש" מהממשלה, ועכשיו אתם רוצים לשנות את חוקי המשחק כי לא מספיק לכם מה שאתם יכולים לעשות על פי החוקים הקיימים ואתם רוצים לשנות את מהות המדינה שאני חיי בה?

המהלך הזה לא חוקי בעליל, באותה מידה אם ממשלת השינוי הייתה מחרימה קולות של בוחרים חרדים, או מוציאה מחוץ לחוק מפלגות ימין.
ולמרות שהיא יכלה לעשות זאת והייתה לה סיבה קבילה לגמרי כמו "החוק שיאסור על נאשם בפלילים להרכיב ממשלה" הם לא עשו זאת כי הם ידעו שזה לשרוף את הבית ולהם ל"שמ0לאנים עוכרי ישראל האלו" כנראה קצת יותר אכפת מהמדינה ומהציבור והם לא מוכנים לגרום לנזקים כאלו כדי להגשים את משאלת ליבם.

לפני 8 דקות, פינדר כתב:

חכם לא נכנס לבור שצריך להיות גאון בשביל לצאת ממנו.

ממשלה שחשבה שתצליח להעביר הפיכה משפטית שכזו, בלי להקים עליה חצי מהעם, זו ממשלה כושלת ולא חכמה.

והדיון אם הסרבנות מוצדקת או לא, הוא כבר דיון שולי.

עצם זה שהגענו לשלב כזה שיש סרבנות המונית כזו, מצד אנשים שהדבר האחרון שאפשר לומר עליהם זה שהם אנרכיסטים או פורעי חוק, זה כשלון אדיר של הממשלה.

חשבה ועוד איך חשבה, ביבי לא טיפש וזה שכל יום הוא קורא לאנשים שמתנגדים לרפורמה "טרוריסטים\אנרכיסטי" וכו... הוא יודע שהוא מחזק את הקרע בעם ומחליש את המדינה אבל זה מה שצריך לעשות.

לכל אחד בממשלה יש את האינטרס שלו לבצע את הרפורמה וה"פרס" עבורם גדול יותר מהנזק.
מושחתי הליכוד וש"ס יכולו להמשיך לכהן כחברי כנסת ולעשות מה שבא להם במדינה ללא פחד משטויות כמו "שוחד, מרמה והפרת אמונים".
הכהניסטים יוכלו להעיף מפה קיבינימט או לשחוט את כל הערבים ולבנות בית מקדש שלישי על הרב הבית ולא משנה מה ההשלכות של זה העיקר שהמשיח יבוא וזה חזון אחרית הימים.
והרבנים יכולים לקבל שליטה ולהמשיך לשלוט על ציבור מסכן חלש ולא משכיל שימשיך להיות כזה וימשיך להיות כפוף לרבנים נוכלים, פדופילים ואנשים שבית המשפט לא יוכל לגעת בהם.

לכל אחד יש אינטרסמ שלו ולאף אחד מהם אין אינטרס לשמור על מדינת ישראל חזקה מאוחדת ועם איכות חיים טובה וערכים ליבראליים. שחיתו, שלטון רצון היסטורי להירשם כ"מקים בית המקדש ה3" בהיסטוריה היהודית הם המניעים שמניעים אותם ושהביאו אותנו עד כה.
אבל כמו שראינו במקרה של רוסיה, שלטון חסר מעצורים עם כוונות אידיאולוגיות דומות מביא להשלכות מאוד עצובות ובידוד והתנגדות מוחלטת מצד העולם הליביראלי.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 דקות, CX25GTI כתב:

חבוב הייתי שם אי שם בשנות ה80 - תחילת שנות ה 90 , אני ראיתי דברים אחרים לגמרי.

ב 20 השנה האחרונות זה אכן השתנה , הלחץ החברתי עשה ועדין עושה את שלו.

אם הוא "חבוב" מה אתה? "סבאלה"?
מה רלוונטי מה ראית בשנות ה-80? מה רלוונטי מה ראית בשנות ה-90? אנחנו בשנת 2023.
אולי תדבר גם על מפא"י ופנקסים אדומים? כי זה מאוד רלוונטי...

במקרה אני מכיר מישהו ששירת בחיל האוויר כחלק מצוות שכתב את המערכת שמדרגת טייסים לאורך המסלול שלהם. באמצעות ניתוח במערכת הזו גם מנפים טייסים.
הבחור הזה הוא במקרה מרוקאי מעיירת פיתוח בפריפריה.
אז שני דברים לא ברורים לי.
איך אותו מרוקאי הצליח להגיע לחיל האוויר לתפקיד כזה? הוא לא הבן של זאוס ואבא שלו לא שירת שם. מאוד מוזר אתה לא חושב?
הדבר השני שאני ממש לא מצליח להבין זה איך בחיל האוויר נתנו למרוקאי לכתוב קוד שמדרג טייסים? המרוקאי חס וחלילה יכניס לשם קוד שמתעדף מרוקאים ומה אז יעשו? הם יסיימו רק עם טייסים מרוקאים.
פשוט לא ברור כל העניין הזה...

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אין בעיה שיהיו טייסים מרוקאיים, הבעיה זה עם צנחנים מרוקאיים.

(מותר לי לצחוק, אני חצי מרוקאי)

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, RK כתב:

עזוב מח"א. ביבי הוא בכלל ספרדי...

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4807623,00.html

אז זה בכלל מצחיק אותי על הדיון העדתי הזה ב-2023.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
Just now, Gosser1860 כתב:

עזוב מח"א. ביבי הוא בכלל ספרדי...

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4807623,00.html

אז זה בכלל מצחיק אותי על הדיון העדתי הזה ב-2023.

עצם העובדה שמתקיים כזה דיון עצובה מאד.

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 11 דקות, Gavrik כתב:

כל אחד בממשלה יש את האינטרס שלו לבצע את הרפורמה וה"פרס" עבורם גדול יותר מהנזק.
מושחתי הליכוד וש"ס יכולו להמשיך לכהן כחברי כנסת ולעשות מה שבא להם במדינה ללא פחד משטויות כמו "שוחד, מרמה והפרת אמונים".
הכהניסטים יוכלו להעיף מפה קיבינימט או לשחוט את כל הערבים ולבנות בית מקדש שלישי על הרב הבית ולא משנה מה ההשלכות של זה העיקר שהמשיח יבוא וזה חזון אחרית הימים.
והרבנים יכולים לקבל שליטה ולהמשיך לשלוט על ציבור מסכן חלש ולא משכיל שימשיך להיות כזה וימשיך להיות כפוף לרבנים נוכלים, פדופילים ואנשים שבית המשפט לא יוכל לגעת בהם.

זה היה נכון אם הם היו יכולים להעביר את הרפורמה הזו.

המציאות מראה שהרפורמה לא תעבור כמו שהיא, ואם היא תעבור תהיה פה אנרכיה כזו שהם יתגעגעו ל״אנרכיסטים״ של ההפגנות במוצ״ש.

זה שהם כשלו בלצפות את זה, חוץ מלוין (לטענתו) ורוטמן שחושבים שיוכלו לדחוף לנו רפורמה כזו בכח ולהמשיך עם עסקים כרגיל, מראה שהם לא חכמים כמו שהם חושבים את עצמם.

גם לא ביבי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 18 דקות, RK כתב:

עצם העובדה שמתקיים כזה דיון עצובה מאד.

מזל שיש רוסים שיראו לנו איך סוגרים את הפער ואז עוקפים. כמזרחי כבר כמעט השתכנעתי שיש אפליה ודופקים אותי, אבל אז ראיתי רוסים בהייטק.

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 41 דקות, Night Driver כתב:

כשמאלני שעבר את האינתיפאדה הראשונה בסדיר והמשיך במילואים רק במילואים הראשונים שנקראתי לשטחים חשבתי אם לסרב (ולסרב זה לא אומא להשתמט אלא להתייצב, להישפט ולשלם את המחיר על ההחלטה) אבל די מיד הגעתי להחלטה שאני הולך לשרת שם כדי למלא את התפקיד כמו שאני רואה אותו ולא להפקיר את השטח לחוליגאנים.

טייסים שמכריזים שלא יתייצבו וילכו להפגין במקום לא עושים משהו שונה.

אם זה מאוד מטריד לקרוא על זה? כן, מטריד.

אם אני מבין אותם? כן, מבין.

לצערי הרב, באמת לצערי הרב כי אני גר כאן ואין לי כוונות לעזוב, משהו כאן נסדק. ואי אפשר לתקן את זה עם סיפורי אחווה מזויפים. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...