Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אם יעשו בחירות ישמרו על כוחם היחסי.

איפה המדינה הזו תהיה ללא טיפול במגזרים הלא יצרניים שמקבלים תעדוף, בעוד 20-30 שנים?

וזה לא שישראל הייתה מדינה שקל לחיות בה עוד לפני שנקלענו למצב הפוליטי ההזוי הזה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 4 שעות, Lior_Django כתב:

איפה המדינה הזו תהיה ללא טיפול במגזרים הלא יצרניים שמקבלים תעדוף, בעוד 20-30 שנים?

עם שלום במזרח התיכון, מכוניות מעופפות ומושבות בכל רחבי מערכת השמש.

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 13 שעות, Potato כתב:

אולי זו הטרמינולוגיה הנכונה.

הטרמינולוגיה הנכונה, כנראה, זה ימין פופוליסטי דתי מול כל השאר. 

כמובן, זו לא הגדרה הרמטית, אבל זה הכי קרוב לתיאור המציאות פה לדעתי.

ואין שום דבר בסער, ליברמן, או בוגי - כולם אנשים שהשמאל אהב לשנוא במשך שנים, כן? - שהופך אותם לפחות ימניים מהליכוד

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מי אמר שאין פתח להידברות על ההפיכה המשפטית?

הנה רוטמן מציע נוסח משופר לוועדה לבחירת שופטים, רק שגם בנוסח הזה יש רוב אוטומטי לקואליציה, כך שבפועל הממשלה היא היא זו שתמנה שופטים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 15 שעות, DareDevil כתב:

אני לא חושב שהצבא ישתלט על הכנסת ויחיל שלטון צבאי אבל אי אפשר לדעת במדינה הזו.

בהתחשב בזה שכל הדרג ה"פשוט" (קרי לוחמים, אנשים טכנים וכ'ו) ככל הנראה מצביעי ימין, מי יבצע את ההשתלטות?

סיירת 8200?

פורסם

יובל צודק. הצבא כבר נכבש מזמן. הרמטכ"ל הוא אולי עדיין אדם פרגמטי, אבל בעוד כמה שנים גם זה השתנה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, farkash7 כתב:

יובל צודק. הצבא כבר נכבש מזמן. הרמטכ"ל הוא אולי עדיין אדם פרגמטי, אבל בעוד כמה שנים גם זה השתנה.

זה לא שהוא נכבש, זה פשוט שיותר נוח לזרוק את אלה שלא מקושרים ליחידות האלה. למי הם יתלוננו בדיוק?

מי שמקושר ייצא משם וישרת במקום שיתרום לו גם אחר כך.

וזה גם מצחיק שכל אלה שלכאורה מ"מחנה השלום" ממש ממש להוטים לייצר פה מלחמת אזרחים. 

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

זה לא שהוא נכבש, זה פשוט שיותר נוח לזרוק את אלה שלא מקושרים ליחידות האלה. למי הם יתלוננו בדיוק?

וזה גם מצחיק שכל אלה שלכאורה מ"מחנה השלום" ממש ממש להוטים לייצר פה מלחמת אזרחים. 

לקחת את הדברים שלי למקום המתקרבן כרגיל.
אתה תמצא עדיין הרבה "אשכנזים" ביחידות השדה הרגילות, זה שהם מאיישים המון תפקידים בחיילות המודיעין זה לא קומבינות אלה מציאות. קומבינות יש אולי בשוליים כמו בכל מקום.
הרבה יותר קל (כלומר יחסית כי זה עדיין קשה) למצוא מורה טוב למתמטיקה 5 יחידות או פיזיקה במרכז. בפריפריה לעומת זאת קשה יותר.
גם להורים יש פחות כסף לשלם למורה פרטי אחה"צ ול"קורס הכנה ל-8200".

אתה יכול להגיד "יש פערים בחינוך ובעושר שבגללם לאוכלוסיות מסויימות קשה להשתחל לתפקידים מסויימים" זה עוד לגיטימי, אבל עוד פעם לדבר על קומבינות? עוד פעם להתמסכן? חאלס.

הצבא כן נכבש. אני לא מאמין שמקימי ישיבות ההסדר לא צפו פני עתיד. הם ידעו שאם הם יאיישו את הצבא באחוזים גבוהים ביחידות השדה אז לאחר כמה שנים גם הקצונה הבכירה תהיה מורכבת באחוזים גבוהים מאנשים שלהם ולאחר מספיק שנים הרמטכ"ל הסגן שלו וכו' יגיעו כנראה מהתנחלויות באיו"ש או אג'נדה של ארץ ישראל השלמה.

הכל טוב. אג'נדה יש לכולם, אבל בסוף צריך למלא פקודות, והשאלה היא מה יקרה שיתנו להם פקודה לפנות ישוב נניח או איזה פקודות הם יתנו לפקודים שלהם.

לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

ממש ממש להוטים לייצר פה מלחמת אזרחים

מי שמקדם "רפורמה" בצורה הזו להוט לייצר מלחמת אזרחים. מי שהסתכל על זה מהצד יחשוב שיריב לוין החליט לשפץ אמבטיה בסך הכל, אבל הוא לא משפץ אמבטיה, הוא עושה פינוי בינוי לכל גוש דן בשלושה חודשים.
"מלחמת אזרחים" אולי תהיה התוצאה, אבל זה מה קורה כשאתה מתעלם ורומס יותר מחצי מהעם, ותחסוך לי את הדיבור על הבחירות, גם לפי הסקרים תחבר את המתנגדים ממחנה נתניהו למתנגדים בצד השני וקיבלת יותר מחצי עם שמתנגד למהלך הזה.
המהלך הזה לא עובר משאל עם.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

זה לא כזה בינרי כמו שאתה מתאר את זה... בוא רק נזכר שוב בזה שלפחות שליש ממי שעומד מאחורי הקואליציה הנוכחית זה אנשים שבכלל לא שולחים את הילדים שלהם לצבא, כן? וגם מי שכן שולח - לפעמים זה שירות מהסוג שסמוטריץ' עשה. 

לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

זה מצחיק כי, בפעם המאה, יש לכם שם בימין הביביסטי אובססיה ל-"אה!  תפספתי אותך! אתה אומר שאתה איקס אבל בעצם אתה וואי!".

אישית אני לא להוט לייצר מלחמת אחים, לא הולך להפגנות אפילו. 

אבל ברמה הכללית יותר, המחנה שניצב מול הממשלה הדתית פופוליסטית שלך לא מורכב ברובו מאנשים שחתמו על איזו אמנה פצפיסטית סודית או משהו.

פורסם
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

זה גם מצחיק שכל אלה שלכאורה מ"מחנה השלום" ממש ממש להוטים לייצר פה מלחמת אזרחים. 

אף אחד לא רוצה לא מלחמת אזרחים ולא מלחמה בכלל.

מה שמצחיק זה שהממשלה חושבת שהיא תעשה כל מה שתרצה, תרמוס את מי שהיא רוצה ותשנה מה שהיא רוצה כשהצד הנפגע ישב בשקט ויגיד אמן. כשנלחמים בי אני משיב מלחמה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

עזוב, אתה רואה בכלל מצב שהימין יוצא לרחובות? כי בהפגנות של ימין לא ראיתי שיוצאים כל כך אנשים להפגין.

אז במלחמת אחים?

יחס המרה מפוסטים ברשתות חברתיות להפגנה ברחובות הוא נמוך יחסית.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

עוד לא הבנת שהם פשיסטים בנשמה?

• מצחיק 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 12 דקות, Coro כתב:

עוד לא הבנת שהם פשיסטים בנשמה?

נראה לי לא התעדכנת בדף המסרים של יאיר ואבו יאיר. הקללה החדשה היום זה "בולשביקים".

פורסם

זהו זה. ביבי מפגין נגד הרפורמה במערכת המשפט.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...