Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, yd b-4 כתב:

מאשר לעבוד כנהג הסעות בשחור. 

לפני כמה עמודים התווכחו איתך על כך שהאוכלוסייה החרדית עובדת בשחור בלי לשלם מיסים ואתה טענת שזה בילבולי מוח ובתור אחד שנמצא בחברה הזאת אין לך מושג על מה מדברים, לא?

Busted!!

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 30 דקות, אורח לרגע כתב:

לפני כמה עמודים התווכחו איתך על כך שהאוכלוסייה החרדית עובדת בשחור בלי לשלם מיסים ואתה טענת שזה בילבולי מוח ובתור אחד שנמצא בחברה הזאת אין לך מושג על מה מדברים, לא?

Busted!!

זה לא הוא.

אל שתכחו גם שהחרדים שכותבים פה זה המתקדמים עם האינטרנט והטלפונים.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

1. הרעיון שלו לנשק לכל אזרח זה לא רעיון של פירומן, זה דרך להגן על אזרחים ברחוב. מרבית הפיגועים מסתיימים כשאזרחים חמושים מנטרלים.

אם ילד בן 18 יכול לקבל לידיים נשק, טנק או מטוס קרב הוא יכול לקבל לידיים גם גלוק בגיל 22.

2.עברו יומיים מאז הפיגוע המשמעותי הראשון שלו, כבר החלטת שהוא נלחץ ונכשל? 

זאת האמת או השאיפה שלך?

3. האמירה של "פתאים" מראה שוב את הניתוק והתנשאות של אנשי שמאל, מה שימשיך להביא לכם להפסדים בבחירות.

1. במדינה בה אנשים יוצאים לריב אחד עם השני עם מצ'טות על מי עקף את מי בכביש, עוד נשק יכול לייצר עוד בעיות. ואני לא נגד זה קטגורית. 

2. הסבירו השמאלנים באולפנים אתמול למה הטענות שלו נגד היועצת המשפטית שכביכול מנעה ממנו ליישם מדיניות זו קשקשת פופוליסטית. הבית נאטם הלילה להבנתי. ומה יצא לו מעוד קצת "אני שונא את מערכת המשפט" אני לא יודע. בינתיים בכלליות ההישגים של הממשלה מרשימים. 

3. אין קשר. קח את עצמך כדוגמא. הצבעת לבן גביר כי "אמשילות". אתה חושב שבן גביר וסמוטריץ' פחות מנותקים מרוב הצמרת הבטחונית בהווה ובעבר, למרות שמדובר בסופו של דבר בשני אנשי דת לפני כל דבר אחר, עם אפס רקע בטחוני. זה עליך. השמאל לא קשור לזה. ובאמת, ההתמכרות לפמפמום רגשי נחיתות מזויפים מול השמאל הלא קיים גם ככה די עצובה. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

1. הרעיון שלו לנשק לכל אזרח זה לא רעיון של פירומן, זה דרך להגן על אזרחים ברחוב. מרבית הפיגועים מסתיימים כשאזרחים חמושים מנטרלים.

אם ילד בן 18 יכול לקבל לידיים נשק, טנק או מטוס קרב הוא יכול לקבל לידיים גם גלוק בגיל 22.

2.עברו יומיים מאז הפיגוע המשמעותי הראשון שלו, כבר החלטת שהוא נלחץ ונכשל? 

זאת האמת או השאיפה שלך?

3. האמירה של "פתאים" מראה שוב את הניתוק והתנשאות של אנשי שמאל, מה שימשיך להביא לכם להפסדים בבחירות.

1. כן זה רעיון של פירומן. מה קורה בארה"ב חבר? אתה חושב ששם החברה יותר אלימה? השיח פה פי כמה יותר אלים.
מה קורה אצלנו במריבות בכבישים? לא זוכר מישהו שדקר מישהו אחר במעבר חציה לא מזמן?
מה קורה בחניות? לא זוכר את אותו זקן שהרג אבא לעיני ילדיו לפני כמה שנים?
מה קורה עם אלימות נגד נשים?
מה קרה אתמול לאולפן חדשות בשטח של ערוץ 13, ממש לא ערוץ "שמאלני". מה שהיה חסר שם זה איזה "שליח" של הפירומן שקיבל אקדח מתנה לראש השנה.
אתה מחובר למציאות? לאיזה מציאות אתה מחובר?
והנימוק הזה של מה קורה במערכת הצבאית, אתה מקשר מערכת צבאית לאזרחית? יש אנשים ששירתו איתי ונתנו להם נשק ובאזרחות לא הייתי נותן להם אישור לאקדח קפצונים.

2. הוא נלחץ זו עובדה. אפשר היה לראות את זה בראיון. אפשר היה לראות את זה בזריקת האחריות שלו. הוא נטף לחץ יותר מזיעה. לגבי נכשל בוא נגיד שזה הימור מושכל כן? הרמתי לך להנחתה למקרה שאני אטעה. תוכל להאשים אותי בבוז. מה תעשה אם אני צודק?

3. אני חושב שאתם פתאים כי הצבעתם לבנאדם כזה, אדם שהואשם בתמיכה בטרור. אדם שהסית לרצח של ראש ממשלה. אדם שתלה תמונה של רוצח בסלון, אדם שלא היה עובר אבחון בשום גוף בטחוני, ולמה? כי הוא הבטיח לכם "משילות" וצעק "מוות למחבלים". מצטער אלו כל הסימנים לעדר של פתאים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 45 דקות, יבגניפ כתב:

1. במדינה בה אנשים יוצאים לריב אחד עם השני עם מצ'טות על מי עקף את מי בכביש, עוד נשק יכול לייצר עוד בעיות. ואני לא נגד זה קטגורית. 

לפני 18 דקות, farkash7 כתב:

1. כן זה רעיון של פירומן. מה קורה בארה"ב חבר? אתה חושב ששם החברה יותר אלימה? השיח פה פי כמה יותר אלים.
מה קורה אצלנו במריבות בכבישים? לא זוכר מישהו שדקר מישהו אחר במעבר חציה לא מזמן?
מה קורה בחניות? לא זוכר את אותו זקן שהרג אבא לעיני ילדיו לפני כמה שנים?
מה קורה עם אלימות נגד נשים?
מה קרה אתמול לאולפן חדשות בשטח של ערוץ 13, ממש לא ערוץ "שמאלני". מה שהיה חסר שם זה איזה "שליח" של הפירומן שקיבל אקדח מתנה לראש השנה.
אתה מחובר למציאות? לאיזה מציאות אתה מחובר?
והנימוק הזה של מה קורה במערכת הצבאית, אתה מקשר מערכת צבאית לאזרחית? יש אנשים ששירתו איתי ונתנו להם נשק ובאזרחות לא הייתי נותן להם אישור לאקדח קפצונים.

הבחור שרצח השתמש בסכין, שכל אחד יכול לקנות בקניון, ולא באקדח ברישיון. כנ"ל מצ'טות בכביש.

אם כבר, באחד המקרים אופנוען עם נשק ברישיון עצר אירוע שיכל להסתיים בדקירה.

לוחם משוחרר יכול להחזיק נשק ברישיון גם אם הוא גר ברעננה ולא רק בירושלים או איו"ש.

לגבי מי ששירת איתך - הוא לא צריך לשרת בקרבי, אחת הבעיות של "צבא העם" לכאורה.

לפני 19 דקות, farkash7 כתב:

2. הוא נלחץ זו עובדה. אפשר היה לראות את זה בראיון. אפשר היה לראות את זה בזריקת האחריות שלו. הוא נטף לחץ יותר מזיעה. לגבי נכשל בוא נגיד שזה הימור מושכל כן? הרמתי לך להנחתה למקרה שאני אטעה. תוכל להאשים אותי בבוז. מה תעשה אם אני צודק?

לפני 47 דקות, יבגניפ כתב:

2. הסבירו השמאלנים באולפנים אתמול למה הטענות שלו נגד היועצת המשפטית שכביכול מנעה ממנו ליישם מדיניות זו קשקשת פופוליסטית. הבית נאטם הלילה להבנתי. ומה יצא לו מעוד קצת "אני שונא את מערכת המשפט" אני לא יודע. בינתיים בכלליות ההישגים של הממשלה מרשימים. 

אם בן גביר ייכשל לא אצביע לו בבחירות הבאות.

כנ"ל אם ימשיכו להתעסק בדברים שפחות דחופים.

לגבי נלחץ - בואו נחכה ונראה מה יהיה לפני שנקבע כשלון.

לפני 48 דקות, יבגניפ כתב:

3. אין קשר. קח את עצמך כדוגמא. הצבעת לבן גביר כי "אמשילות". אתה חושב שבן גביר וסמוטריץ' פחות מנותקים מרוב הצמרת הבטחונית בהווה ובעבר, למרות שמדובר בסופו של דבר בשני אנשי דת לפני כל דבר אחר, עם אפס רקע בטחוני. זה עליך. השמאל לא קשור לזה. ובאמת, ההתמכרות לפמפמום רגשי נחיתות מזויפים מול השמאל הלא קיים גם ככה די עצובה. 

לפני 20 דקות, farkash7 כתב:

3. אני חושב שאתם פתאים כי הצבעתם לבנאדם כזה, אדם שהואשם בתמיכה בטרור. אדם שהסית לרצח של ראש ממשלה. אדם שתלה תמונה של רוצח בסלון, אדם שלא היה עובר אבחון בשום גוף בטחוני, ולמה? כי הוא הבטיח לכם "משילות" וצעק "מוות למחבלים". מצטער אלו כל הסימנים לעדר של פתאים.

הצבעתי לבן גביר כי במכלול הסיבות ראיתי שהוא האדם שהכי מתאים לי להצביע לו.

אם הייתי חושב שלפיד היה יותר מתאים לי הייתי מצביע לו, אבל לא אוהב את מה שהוא מייצג ואת מי שהוא תכנן לשבת איתו (אהלן רע"מ, העיקר שקראתם לצה"ל רוצחים אחרי המבצע בג'נין, זה בדוק הרגיע את השטח לפני הפיגועים).

הניסיון לגרום לזה להראות כאילו הצבעתי לבן גביר רק כי "הערבים" מראה שוב ושוב כמה אתם לא מבינים למה אנשים הצביעו לו, ושוב, כמה השמאל-מרכז הישראלי רחוק מלחזור לשלטון.

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

במכלול הסיבות

אז זה לא רק בגלל ״הערבים״, אלא גם בגלל שהוא גזען אלים?

===

כשזה מה שכותב סגן יו״ר הכנסת, אין פלא שבזמן שידור מזירת הפיגוע שומעים צעקות ״שמאלנים בוגדים״.

וזה מאוד מרגיע לדעת שחלק מאותם צעקנים יקבלו עוד מעט אקדח ברשיון.

image.thumb.png.6efadd0047bd3f7f78a2a0c5c4d5c8c5.png

וזה למי שטען שהסמול אשם בזה שהוא לא מוכן לשבת ולדבר על הרפורמה:

image.png.50c44bbbe86bd5568466336b5d33d3b4.png

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

אנחנו תקועים כאן יחד בין אם תרצה או לא. ויש לנו גם זכות בחירה זה כנראה לא הולך להשתנות בקרוב.

אין שום בעיה להפריד רשויות ולהמשיך לחיות כאן בלי שאף אחד יצטרך לזוז יותר מדי. זכות בחירה זה משהו שהנציגים שלכם מעדיפים שלא יהיה.

לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

השירותים שהחרדי מקבל מהמדינה פחותים משמעותית בתרבות ובחינוך. 

ומצד שני שיעור התנדבות הכי גדול יחסית לאוכלוסיה במגוון גופים שכולם נהנים מהם

ומה עם בריאות וביטחון? חרדי שלא עובד ויש לו 6 ילדים המשפחה שלו מקבלת אותם שרותי בריאות מהמדינה בדיוק כמו הייטקיסט בעשירון העליון שיש לו במקרה הטוב 3 ילדים. 

הצורך בהתנדבות נובע ממחסור, ואם האוכלוסיה החרדית היתה עובדת המחסור היה קטן יותר.

לעזור לחלשים זה טוב, אבל לעודד אנשים להישאר חלשים כדי שהשאיר אותם תלויים בעזרה שלך זה רע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רגע רגע,

מישהו פה באמת השווה בין התרומה למדינה בין אנשים חרדים לחילונים?

בין מה שחרדים מקבלים פה לבין מה שחילונים מקבלים פה?

כמובן שאני לא מכליל את כל החרדים, אבל אם אנחנו נשווה במאקרו מה קורה התמונה צריכה להיות די ברורה, במידה ומישהו עיוור או בוחר לשקר לעצמו זה משהו אחר.

• אהבתי 3

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

הבחור שרצח השתמש בסכין, שכל אחד יכול לקנות בקניון, ולא באקדח ברישיון. כנ"ל מצ'טות בכביש

כן, רק שעם אקדח אפשר לעשות הרבה יותר נזק מסכין...

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

לגבי מי ששירת איתך - הוא לא צריך לשרת בקרבי, אחת הבעיות של "צבא העם" לכאורה.

אתה יודע זה לא משחק סכום אפס. אם תבטל את צבא העם יש מצב שתישאר רק עם מטומטמים.
חוץ מזה להשוות מערכת צבאית עם שרשרת פיקוד שבה על כל 4 מטומטמים בפוטנציה יש מפקד למערכת אזרחית שכל אחד עושה בה מה בז*ן שלו ללא כלצ תאום וללא כל פיקוח זה די מטופש אתה לא חושב?

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אם בן גביר ייכשל לא אצביע לו בבחירות הבאות.

כנ"ל אם ימשיכו להתעסק בדברים שפחות דחופים.

כמו מכתזיות והפיכה משטרית?
רק שאלה למי תצביע במקום? כי פשוט עם כל מה שקורה עכשיו בהייטק יש מצב שזה יגיע גם אלינו אז חשבתי על רעיון. משרת שר עם רכב צמוד נשמע לי ממש אחלה, אז חשבתי לרוץ.
אני אבטיח משילות בריבוע ואבטיח לא רק מוות למחבלים אלה גם שנשרוף את הגופות שלהם ונפזר אותן בים.

אבטיח לא רק אטימת בתים אלה אטימה בשילוב גרפיטי מעליב עם ציורים של חזירים וקריקטורות הלועגות למוחמד.
אתחיל לשים גם כיפה סרוגה.
בשביל שיהיו לי אנשים ברשימה אתחיל להסתובב ביו"ש, יש שם הרבה חברה שתופסים טרמפים אאסוף כמה שנראים לי +- בסדר שיהיו בראש הרשימה ועוד כמה שלבושים כמו משיחיים כדי לקרוץ לקהל היותר דתי. אשאל אותם אם הם רוצים להצטרף. הם בטח יגידו לי שהם לא מבינים בזה כלום, אז אגיד להם שאין בעיה, שפשוט התקשרו לפורום קהלת והם יגידו להם מה לעשות בכנסת, ולגבי התפקיד שלהם אם משהו לא הולך שפשוט יאשימו את השמלאנים/היוהמש"ים/בג"צ באופן אקראי.

לגבי תמונה של רוצח בסלון אני מתלבט אם ללכת על יגאל אמיר כי נראה לי שגולדשטיין זה קצת פאסה לא?

נשאר רק לבחור שם, מה עם "עוצמה יהודית בריבוע"? או "כוח יהודי" או "פלוגות היהודים"?
תכלס האחרון נשמע לי הכי מאיים, אבל קצת צבאי, מה אתה חושב?

תצביע לי?

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

הצבעתי לבן גביר כי במכלול הסיבות ראיתי שהוא האדם שהכי מתאים לי להצביע לו.

אם הייתי חושב שלפיד היה יותר מתאים לי הייתי מצביע לו, אבל לא אוהב את מה שהוא מייצג ואת מי שהוא תכנן לשבת איתו (אהלן רע"מ, העיקר שקראתם לצה"ל רוצחים אחרי המבצע בג'נין, זה בדוק הרגיע את השטח לפני הפיגועים).

הניסיון לגרום לזה להראות כאילו הצבעתי לבן גביר רק כי "הערבים" מראה שוב ושוב כמה אתם לא מבינים למה אנשים הצביעו לו, ושוב, כמה השמאל-מרכז הישראלי רחוק מלחזור לשלטון

שניים וחצי דברים:

1. הצבעת לבן גביר בכלל ״מכלול סיבות״, אבל אתה לא מצליח באופן עקבי להצביע על אחת שלא חוזרת ל״הערבים״. זו ה-סיבה שהוא נבחר בגללה או בזכותה. לא היה בקמפיין שלו שום דבר חוץ מ״אמשילות״. ובוא לא נתמם. זה לא מכוון לערסים שהזכרתי פה לפני כמה ימים ופוצצו במכות איזה חבר טוב של קלמן ליבסקינד במרכז נתניה. כלומר, אני בטוח שלך זה גם מפריע. אבל לא על זה בן גביר טס לכנסת.

2. לא הצבעת ללפיד כי אתה לא חושב שהוא מתאים. מה יש להבין פה שאנחנו לא מבינים? ברור שאתה מצביע לימין כי אתה מתמקד במה שנראה לך כבעיות הכי חשובות שיש לפתור כאן ואתה לא מאמין בזה שהשמאל יכול או רוצה לפתור את זה. ברור שמי שמצביע למרכז או לשמאל חושב אחרת. ומה שאני לא מבין שוב זה את רגשי הנחיתות ואת ה״אתם לא מבינים איך זה!״.    

3. קודם כל, השמאל מרכז רחוק מלחזור לשלטון כי יש המון ישראלים חרדים וחרדים לאומים (חצי מהקואליציה הנוכחית), כי הערבים לא ממש נתפסים כשותפים לגיטימיי בשלון (כמובן, חלקית גם באשמת נבחרי הציבור שלהם), כי יש 30 ומשהו מנדטים לביבי שישארו איתו לא משנה מה יעשה ולא משנה כמה יזיק למדינה.

אני יכול להבין למה אנשים כמוך מצביעים לבן גביר. אבל אתה לא מצביע למי שאני מצביע לו כי הם לא מבקשים להיות בן גביר. ואם יבקשו - כבר לא יהיו שמאל מרכז. אז בגדול הטענה שלך היא שאתה לא מצביע לשמאל כי הוא לא ימין, אלא אם אני מפספס משהו. שזה כמובן נורא הגיוני. אבל מה הפואנטה בזה? גם אני לא מצביע ליהדות התורה כי אני לא חרדי. 

• מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

אין הבדל בין ה"שמאל" ל"ימין" מבחינה בטחונית.
יש הבדל מבחינת ערכים.
מי שמוביל כיום את ה"ימין" הם אנשים עם ערכים לקויים, ראש ממשלה שלא צריך להזכיר למה הערכים שלו לקויים המוקף בפטרון מושחת וגנב, דרעי, מצד אחד פטרון שני הוא תומך טרור מורשע, גזען ומסית לרצח, פטרון שלישי הוא עוד מישהו שאני יכול לראות אצלו ערכים אמיתיים גם אם הוא בטוח שהוא המשיח העונה לשם סמוטריץ'. עם הערכים של סמוטריץ' אני ממש ממש לא מסכים, אבל לפחות יש שם משהו אמיתי, אתה רואה שהבנאדם בטוח בדרך שלו ואתה גם רואה שהוא מנסה להישאר מקצועי. לגבי השאר? חושך.

כשאתה מצביע "ימין" אתה לא תקבל שום בטחון ושום משילות, אתה תקבל את סט הערכים שהם מביאים איתם. לאחר הבחירות האחרונות נוסף לכך גם הפיכה משטרית.
אם טוב ליובל עם סט הערכים הזה שיהיה לו לבריאות. אם לא אני לא מבין למה הוא הצביע למי שהצביע חוץ משהו אכל את הלוקש.

הרי ביבי עם סמוטריץ' העביר מזוודות כסף במשך שנים לחמאס ולא עשה שם שום דבר טוב יותר ממי שהיה קודם. כנ"ל טיפול בבדואים או בנשק של ערביי ישראל.
כמובן שבנגביר המשיח ישנה את התמונה לחלוטין...
מזל שבאמצע היה בנט-לפיד שהפסיקו לשלוח דמי פרוטקשיין, לפחות זה.

• רעיון טוב! 2

פורסם

מה זה שמאל מדיני? אם מדובר במשוואה שטחים==שלום אז כן,הרוב הגדול מבין שאין לכך היתכנות.

אולי מרצ אבל היא לא בכנסת.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יהיה מעניין לראות מה יקרה.

אם הממשלה הזאת תיכשל בכל מה שהבטיחו לגבי משילות וטיפול בטרור, יש סיכוי שהציבור יצביע וישלח את בנגביר וחבריו הביתה. מצד שני אם הוא יכשל הם יכולים להצביע למישהו עוד יותר קיצוני, וזה לא טוב. 

אם הוא יצליח בתפקיד שלו, אישית קשה לי להאמין בזה, אז הכח שלו יתחזק ויותר "מתונים" יצביעו לו, ואז נהיה גם בבעיה כי אחרי שטיפלנו במשילות יתחילו לטפל בגייז ובחילונים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הסר דאגה מליבך.

אם הממשלה תיכשל האשמים יהיו השמאל, בגץ והיועמש"ית. זה אף פעם לא הם.

• אהבתי 6

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...