Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

אלוהים יודע איך הגעת לזה.

צריך לטפל הכוונה לראות איך מקלים על עסקים, מורידים מיסים ומשפרים את התחרות.

דרך סין..

לגבי השורה השנייה אתה צודק. לפחות אתה קפיטליסט ולא סוציאליסטי כמו יותר מחצי מהקואליציה

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

אני רק מקווה שהרבנים לא ירגישו צורך קריטי לומר להם להסתער עלינו.

לא מסתערים על היד שמאכילה אותך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

רק שוברים מדי פעם אצבע או שתיים. ככה זה פרוטקשיין. אתה צריך להכניס כסף אז לא נוגעים בחלקי גוף חשובים. מי ששובר לך את הרגל אז סביר להניח שהוא חדש במקצוע..

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 דקות, Night Driver כתב:

כל ארגוני הפשע המאורגן לא מסכימים עם זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 20 דקות, DareDevil כתב:

דרך סין..

לגבי השורה השנייה אתה צודק. לפחות אתה קפיטליסט ולא סוציאליסטי כמו יותר מחצי מהקואליציה

הם לא סטציאליסטים. הם פרזיטים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, יובל .מ. כתב:

צריך לטפל הכוונה לראות איך מקלים על עסקים, מורידים מיסים ומשפרים את התחרות

איך פספסתי את הפנינה הזו..

אתה מודע לזה שבחרת ממשלה שהיא שמאל כלכלי, על סף המרקסיסטי?

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

למה צריך צורך קריטי כדי לקחת חלק באחזקת הבית שלך?

אל תבוא אלי בתלונות.

כי ככה, כי כרגע יש מישהו אחר שעושה. כשהוא יפסיק לעשות ופתאום זה יהיה צורך קיומי, הרבנים יקימו אותם, יגידו god wills it, ויאללה להסתער. 

החילונים שישארו ויהיו בצבא, יפקדו ויעשו פעילויות מיוחדות, והחרדים יהיו סתם חיילים חדורי מוטיבציה. הרב אמר.

זה מה שאני חושב.

לפני שעה, stx כתב:

אתה לא באמת משווה את כישורי הלוחמה של יהודים חרדים לאוקראינים…

כן, אני כן. זה יותר לשירשור של רוסיה-אוקראינה, אבל אין שם שום דבר מיוחד.

מאמין בחברה שלנו שיוכלו למלא את אותו התפקיד, אפילו יותר טוב, וגם להתפלל.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, DareDevil כתב:

דרך סין..

לפני כשעה, פינדר כתב:

איך פספסתי את הפנינה הזו..

אתה מודע לזה שבחרת ממשלה שהיא שמאל כלכלי, על סף המרקסיסטי?

לפני 34 דקות, stx כתב:

לא, הוא לא מודע.

לשיטתו הממשלה הקודמת עם ליברמן, בנט, לפיד וגנץ הייתה ממשלת שמאל.

אסביר שוב אחרי שהסברתי כבר כמה פעמים:

השאיפה שלי היא מפלגת ימין ליברלי, כרגע אין את זה. היחידים שהיו וקיבלו את הקול שלי היו פייגלין ובנט.

עוצמה יהודית זה ימין סוציאליסטי דתי, הליכוד שמאל כלכלי, בצד השני של המפה יש אנשים שהם קפיטליסטים אבל לא מסכים על האנשים שהם מוכנים לשבת איתם.

מה שקשה לכם להבין (או לקבל) זה שיש אנשים שעשו את השיקולים שלהם והחליטו מה שהחליטו בהתאם למה שראו לנכון.

פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

אתה שוכח שאנחנו הרוב ואנחנו החזקים (אנחנו זה הציבור התורם שמחזיק אתכם כטפילים שלו ללא הבדל בין שמאל לימין). כשאנחנו נחליט להשתין עליכם ולהפסיק להתחשב בכם אתם פשוט לא תשרדו.

אז זהו שאתה מדומיין שאתה הרוב והחזק. עם הדרדלות/ים שמפציצים בהפגנות שלכם. אלו שלא סגורים/ות על עצמן/ם אם זה הפגנה או פסטיבל לא תוכל לעשות יותר מדאי.

הרוב היהדודי המובהק הצביע במודע! למען מפלגות שהצהירו שבאו לחזק את הזהות היהודית של מדינת ישראל.

אז אל תנכס לעצמך יתרונות לא קיימים. 

כרגע לפחות אתם מיעוט. ויהיה מעניין להיכנס לכאן עוד 20 שנה ולראות אם נבואות הזעם שלכם יתגשמו. מעניין אם יש פלטפומה כזו.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

אתם לא זהות יהודית.

זהות יהודית זו מסורת וערכים (כמו למשל לא לגנוב).

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא, מה פתאום? אלוקים יעשה לכם ניסים ונפלאות. זה עבד נהדר 2000 שנה. ובטח יעבוד יותר טוב כשאתה ודומיך מתגאים בשחיתות והרס המדינה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, Night Driver כתב:

אתם לא זהות יהודית.

זהות יהודית זו מסורת וערכים (כמו למשל לא לגנוב).

זאת ועוד. זהות יהודית זו השכלה רחבת אופקים. לא ההגבלות ששמים הרבנים לעיניכם.

ואפשר להוסיף עוד הרבה, אבל הרבנים.  מ פ ח ד י ם.  מבחינתם כל מידע שלא עובר צנזורה שלהם מסכן את מעמדם, היו מתים להחזיק באמצעים של קים ג׳ונג און. מבחינתם נשים זה איום, טוב להם שאפשר להדיר 50% מהאוכלוסיה מההנהגה. מבחינתם צריך לחיות במאה ה-17 או קודם. חלאס, אנחנו במאה ה-21.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, yd b-4 כתב:

הרוב היהדודי המובהק הצביע במודע! למען מפלגות שהצהירו שבאו לחזק את הזהות היהודית של מדינת ישראל

העיוות הרבני הסוטה ששולט בקהילות לובשי השחורים הוא בערך הכל חוץ מ "זהות יהודית", מי שנמצא בתוך הקהילות האלו הם היחידים שבטוחים שכך נראית יהדות. 

אתם מוזמנים לשמוח לאיד תוך כדי שאתם מנסרים את הענף עליו אתם יושבים, אבל המחשבה שזה לא יגרום לכם ליפול יום אחד, טוב, זה פשוט משעשע. 

לפחות אל תהיו שבויים בשקרים כמו "הרוב הצביע", אף רוב לא מעוניין בכפיה חרדית.

אבל זה בסדר, תמשיכו להרים את הראש ולעשות רעש- ככל שיראו יותר קיצוניות יוצר מהר, כך המטוטלת תזוז לכיוון השני מהר יותר.

בינתיים, אל תשכח בבקשה לחשוב עליי ולהודות לי בזמן שאתה אוכל את ארוחת הערב שלך, בנדיבות הכיס שלי.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
פורסם

סלח לי אבל תשקיע את האנרגיות במקומות הנכונים.

אני צריך אותך רענן ופרדוקטיבי בעבודה. 

כרגע התאבון שלי גדול יותר מכושר ההאכלה שלך.

אני שוב מציע לנעול היכנשהוא את ההגיגים שלכם. ונראה אם הענף יכרת או לא.

את היללות הללו אני שומא מאז שאני ילד. עבדו 20 שנה מאז וישראל התקדמה קדימה לא אחורה.

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...