Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אף חילוני לא יצביע למישהו שאומר במפורש שהוא מתכוון להגביל לו את החיים. עם דתיים אין מה לעשות, זה מה שהם רוצים, אבל הם עדיין המיעוט פה.

אז הצביעו לבנגביר, כן, אבל בנגביר היה מספיק חכם לא להכריז דברים כאלה בקמפיין. ככה הכניסו את השיט הזה מהצד. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

הכניסו מהצד?
לא הכניסו שום דבר מהצד אל תיתן קרדיט למצביעים שלהם.
המצביעים שלהם פשוט לא הפעילו את הקופסא שיושבת להם על הכתפיים.

אני מודה שבעוונותי הצבעתי לליברמן כן כן, כשהייתי חייל והוא היה בתקופת ה"אני אחסל את הניה" שלו.
בסדר על פעם אחת סולחים, מתישהו אבל צריך להתבגר ולהתחבר למציאות. אחרי גיל 25 אני כבר מצפה מבנאדם להפעיל את הראש ולראות את התמונה הכללית.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 10 דקות, farkash7 כתב:

מה יעשו הליאורים והיובלים בבחירות הבאות (אם יהיו כאלה)? אחרי שנביאי השקר הקיצונים ביותר שלהם התגלו שוב במערומיהם

כבר דיברנו על זה. אם לא יצא טוב, מצביעים עוד יותר ימינה. זה האלגוריתם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 8 דקות, farkash7 כתב:

אחרי גיל 25 אני כבר מצפה מבנאדם להפעיל את הראש ולראות את התמונה הכללית.

צ'רצ'יל אמר שמי שלא קומוניסט עד גיל 25 הוא לא נורמלי. מי שנשאר קומוניסט אחרי גיל 25 מסוכן.

לפני 4 דקות, David32 כתב:

כבר דיברנו על זה. אם לא יצא טוב, מצביעים עוד יותר ימינה. זה האלגוריתם.

באיזה מקום המעגל נסגר

לפני 4 דקות, David32 כתב:

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, farkash7 כתב:

הכניסו מהצד?
לא הכניסו שום דבר מהצד אל תיתן קרדיט למצביעים שלהם.
המצביעים שלהם פשוט לא הפעילו את הקופסא שיושבת להם על הכתפיים

זה לא היה נושא הקמפיין שלהם.

חוץ מזה, כבר שאלנו את זה פה וקיבלנו תשובה. 

האמת? זה סתם חרטא כל הסיפור הזה. לא יהיה שום דבר כמו שלא היה שום דבר עם איזה שר חינוך שהיה פה, זה שדיבר על פקולטה לנביאים וטיפולי המרה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם (נערך)

נושא קמפיין? הצחקת.

אתה רוצה להגיד לי שאתה בוחר בבן גביר על סמך הצהרות הקמפיין שלו ומתעלם לחלוטין ממה שהבנאדם הזה עשה ואמר בעבר וממה שהוא חוושב?

נניח שכן, למרות שזה מטומטם לגמרי, אתה מצביע לו למרות שהוא רץ עם מפלגת נועם ?

שום דבר פה לא היה מוחבא. היה מי שבחר לעצום עיניים פשוט ולחשוב שהפ התמקדו רק בדגל פלסטין ומהגרי עבודה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 35 דקות, יבגניפ כתב:

יספרו לך שהם מוכנים להתפשר על זה שבנות הזוג שלהן לא יכולות לצאת מהמטבח יותר

רגע, יש אנשים שאשכרה נותנים לנשים שלהן לצאת מהמטבח חוץ מלהפעיל מכונת כביסה?

לאן הידרדרנו!

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מתנצל שמערבב נושאים, אבל ראיתי את זה ונזכרתי ב @mikyl שטוען שגונבים לו נתיבים.

זו חניה חוקית בר״ג. מי גונב ממי?

image.thumb.png.7c0ae7b38d5a777328b80a59222a66c3.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אוי זה ברחוב ארלוזורוב, באמת גועל נפש.

לא ברור איך אישרו כזה דבר. 

מצד שני יש מדרכה צרה מאד.

פורסם

על פניו זה לא חוקי אם אני זוכר נכון צריך להשאיר 2 מטר של מדרכה גם אם עולים עליה כחוק

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 5 שעות, sperial כתב:

טוב. מראש הממשלה הנוכחי אני לא מצפה שיסתכל מנקודת המבט של המדינה כולה. מאנשי המקצוע במשרד התחבורה - כן.

גם אני לא. אבל מניסיון מי שקובע זה לא אנשי מקצוע אלא פוליטיקאים. שיכולים לא להבין כלום אבל יודעים מה יותר פופולרי. ולך תדע מתי בחירות הבאות.

וכיוון שמי שקובע זו הממשלה, שאמורה לייצג את כלל האזרחים, מיקי לא יקבל ננ"חמ (נתיב נסיעה וחניה למיקי) אלא את חלקו (הקטן) בסך השטח שהוקצה לתחבורה, שמוקצה מכלל השטח הזעיר שיש למדינה הזו להציע, בודאי באזורים העירוניים הצפופים.

ומה עם 4.7 מיליון נהגים אחרים? הם גם יקבלו ננ"ח?

לא כל כך רלוונטי, כי חלק ניכר מהשינוי במחיר נובע מהשינוי בייצור - למשל  שהמזגנים והמקררים לא מגיעים מעפולה אלא מטורקיה וסין.

מה הקשר? גם רכבים לא מגיעים מעפולה. וחלקם גם מגיעים מטורקיה וסין.

כך זה בכל עיר גדולה ואפילו בינונית בעולם. תנסה לחנות במנהטן, שבה כל רחוב הוא חצי איילון והשדרות ברוחב של האיילון קומפלט. מתניידים שם בתח"צ ובמוניות. תנסה לחנות בפירנצה שהיא די עיירה, תגלה שגם אם יש לך פטור מהקנס של 100 אירו החניה היא בשיטת עד הבום. יש רגליים ויש אוטובוס. נקודה.

לא דיברתי עתך על בעיות חניה. הבאתי דוגמאות כדי להראות כמויות הרכב במקומות שהם לא בדיוק רמת אביב ג או הרצליה פיתוח. להבדיל מלפני 50 שנה רכב הפך להיות מוצר עממי ולא מותרות. 

שוב, ההסתכלות הקצת צרה שלך. הנושא הוא איך כלל הישראלים מגיעים ממקום למקום ביעילות.

כלל הישראלים עוברים ממקום למקום כל אחד בדרכו הוא. מיליוני רכבים בכבישי הארץ (אני רק אחד מהם) עדות לכך.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אציין שוב שהבחור שמפיק את הסרטונים מהערוץ שפינדר קישר אליו הוא לא מתכנן ערים ולא מהנדס תחבורה. הוא בסך הכל עוד הייטקיסט שהתחיל להתעניין במה שקשור לעירוניות ולהפיק תוכן על זה. הוא לא מקבל על זה כסף. הוא לא מ"מטעם". והוא לא מפיק סרטונים על מה שמישהו סודי מבקש ממנו.

הבנתי. אבל כמו שכתבתי לבחור יש אג'נדה והוא מביא לך את הסימוכין שתומכים בדעותיו. בדרך הוא מכופף כמה עובדות, עושה מניפולציות ואני לא יודעה מה עוד.  ואתה מאמין לו כי:

1. דעותיך קרובים לדעותיו

2. אני לא מאמין שהלכת לבדוק הכל משהו אומר ועשית דוקטורט בנושא.

אז סה"כ זה סרטון תעמולה עשוי טוב עם המון השקעה של זמן. מה סיבותיו? אין לי מושג, לא מכיר את כל העסק של בלוגרים. מה ומאפה הם מרוויחים. 

טוב חברה, אין לי בעיה להמשיך לענות, אבל אנחנו טוחנים מים 😀 לשיקולכם 🙂

פורסם
לפני 9 דקות, mikyl כתב:

הבנתי. אבל כמו שכתבתי לבחור יש אג'נדה והוא מביא לך את הסימוכין שתומכים בדעותיו. בדרך הוא מכופף כמה עובדות, עושה מניפולציות ואני לא יודעה מה עוד.  ואתה מאמין לו כי:

1. דעותיך קרובים לדעותיו

איזה עובדות הוא מכופף?

הסיבות שלו הן די פשוטות: הוא מאלו שפעילים בקבוצות של עירוניות חדשה \ מתחדשת כי הוא מאמין שצמצום התלות ברכב פרטי היא דבר טוב.

בוודאי שזו "אג'נדה". אבל היא נתמכת במדע ושוב, זו די הגישה בכל מדינה או עיר מתקדמת בעולם. כולל כאלו שבהן יש תעשיית רכב על התרומה שלה לכלכלה המקומית, כמו יפן, גרמניה, צרפת, איטליה ואפילו חלקים מארה"ב.

אני "מאמין" לו כי אני קורא פרסומים ומחקרים בנושא, יודע איך זה להיות נוסע בתחבצ מניסיון יומיומי, יודע שאי אפשר לספק שירות טוב לאוטובוסים בלי נתיבים יעודים, וכמובן גם מסכים עם הגישה שמתעדפת תחבורה ציבורית על פני רכב פרטי.

אבל כן טוחנים מים

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 58 דקות, mikyl כתב:

גם אני לא. אבל מניסיון מי שקובע זה לא אנשי מקצוע אלא פוליטיקאים. שיכולים לא להבין כלום אבל יודעים מה יותר פופולרי. ולך תדע מתי בחירות הבאות.

פוליטיקאים ראויים (מירי רגב וחבריה לא שייכים לקטגוריה) מסתמכים על המלצות  מומחים. ובענייני תחבורה לא צריך להמציא את הגלגל, כמה מדינות מתקדמות, כאלה עם תרבות מוטורית מושרשת, עשו זאת לפנינו, ונותר לנו ללמוד מהן.

לפני 58 דקות, mikyl כתב:

ומה עם 4.7 מיליון נהגים אחרים? הם גם יקבלו ננ"ח?

זו בדיוק הנקודה. צריך סדרי עדיפות. ורכב שמוביל 50 נוסעים צריך להיות עדיפויי*, בודאי מול רכב עם 1-2 אנשים.

לפני 58 דקות, mikyl כתב:

מה הקשר? גם רכבים לא מגיעים מעפולה. וחלקם גם מגיעים מטורקיה וסין.

ואכן כבר הוכח באותות ובמופתים שבמונחים ריאליים הרכב הוזל במהלך השנים. חפש בכללי שרשור על רכב במחיר 37,000 ש"ח (מחיר היסטורי).

לפני 58 דקות, mikyl כתב:

לא דיברתי עתך על בעיות חניה. הבאתי דוגמאות כדי להראות כמויות הרכב במקומות שהם לא בדיוק רמת אביב ג או הרצליה פיתוח. להבדיל מלפני 50 שנה רכב הפך להיות מוצר עממי ולא מותרות. 

רמת המינוע בישראל נמוכה - 390 כלי רכב ל-1000 תושבים. באירופה . תאר לך מה היה קורה אילו היינו ברמה אירופית של 600-700.

לפני 58 דקות, mikyl כתב:

כלל הישראלים עוברים ממקום למקום כל אחד בדרכו הוא. מיליוני רכבים בכבישי הארץ (אני רק אחד מהם) עדות לכך.

ומה אתה רוצה? שישבו בבית ויקשקשו ב-CF? צריך גם להתפרנס ולפרנס אחרים. 

זהו? ולך איח אג'נדה?

חבר'ה אני לא יודע האם אני מתווכח עם אדם אמיתי או מפטם טרול בסיוע כמה חברים כאן. אבל הויכוח הזה אמיתי לגמרי, קשיי הבנה של הרבה אנשים, ולאהרק בענייני נת"צים.

*קרדיט ליוסי בנאי ורבקה מיכאלי, הטלפון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...