Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יכול לתאר לעצמי מה יקרה לאדם (ז"ל) שינגע לי בסמל של המרצדס שלי לאחר השיפוץ...

ראיתם אמריקה X? יופי, את אותו הדבר אבל עם האצבעות...

אחרי זה, לקחת למישטרה ולהגיד "הם ניסו לברוח ונפלו..."

לא טוב לכם, לא מוצא חן בעינכם, אל תגנבו סמלים... גנבתם? מאצלי? תתפללו שלא אתפוס אתכם... תפסתי אתכם... בעיה שלכם.

עד שלא תהיה מערכת צדק נורמאלית בארץ נאלץ להיות מעין "תחליף"...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עשית בסדר ובשכל. אם כי היית צריך להפחיד אותם ולהגיד שהמשטרה בדרך, ושיפתחו להם תיק וכ"ו. ככה הם היו באמת מפוחדים ולומדים את הלקח שלהם.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

הבחור עם המרצדס, אין מה לעשות.

גנבו לנו מ ה E250 בערך כ 30 פעם את הסמל.

כל הזמן קונים חדש ב 120 שקל. (תחליפי)

בסוף אבא שלי התעצבן התחיל לנסוע בלי הסמל, והאוטו נראה מה זה עגלה בלי זה .. פשוט יאכס.

ואחרכך ששינכעתי אותו שנדחוף שמה את הפלסלינה הזאת שניהת קשה כמו אבן, שמנו - ראו שלא הצליחו לשלוף את הסמל בכוח, לקחו פלייר ופשוט חתכו אותו מהמעמד.

פורסם

הייתי מציע לך עונש חינוכי

במשך חודש שלם כל שישי תחייב אותם לשטוף לך את האוטו

ובמידה והם יסרבו תאיים בהגשת תלונה במשטרה

כך תוכל לשבת על המדרכה ולחייך חיוך של ג'וקר

אתמול אני יושב לתומי במרפסת בבית פתאום אני שומע רעשים למטה,

אני מסתכל על האוטו פתאום אני רואה איזה שני ילדים פלצנים מנסים לגנוב

לי תסמל הקדמי של האוודי, תוך שניה הייתי כבר למטה תפסתי אותם!

עכשיו כולי עצבים ומה תעשה עם שני ילדים בני 13 שאם אני יתן להם סטירה

אני ישבור להם תראש ואח"כ ההורים שלהם ילכו להגיש עליי תלונה במשטרה

ואני בסוף יצא מזה מלוכלך,בסופו של דבר גררתי אותם להורים שלהם שיטפלו בהם !

אבל מרגיש שיצאתי פארש מהעניין כי תמיד אמרתי שאם אני יתפוס מישהו נוגע לי באוטו אני ישבור לו את כל העצמות!

פורסם

צודק,עונש חינוכי זה מצוין..גם אני הייתי מכריח אותם לנקות לי את האוטו..ואת החנייה מסביב..עם הלשון. :evil:

לבחור שפתח את הת'רד:

נהגת יפה מאוד..ובאיפוק רב..(זה טוב,כי אחרת היית מוצא את עצמך בכלא..:lol: )

אני למשל לא בטוח בכלל שאני אצליח לנהוג באיפוק כשאני אתפוס מישהו מתעסק לי באוטו.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

איפוק זה דבר חשוב, "דע מאיפה באת, לאן אתה הולך, וכמה זה עולה לך..." אמר לי פעם מישהו...

בקיצור, יכול להיות שתתעסק עם האדם הלא נכון, ואז הסתבכת... אבל תמיד יש את הקצה השני של המקל, גם הוא לא יודע לפני מי הוא עומד...

בכל אופן, קריאה למישטרה, האשמה בנזק, קריאה לשמאי (משוחד אם אפשר), ההורים משלמים את הנזק...

אני מאמין שזה יותר אפקטיבי מלשבור אצבעות...

בשני המיקרים הילד ילמד לא לתלוש סמלים... ואם לא, לפחות אתה יודע שהוא לא יוכל לעשות את זה בכמה חודשים הקרובים (בשיטה שלי)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בכל אופן, קריאה למישטרה, האשמה בנזק, קריאה לשמאי (משוחד אם אפשר), ההורים משלמים את הנזק...

גילי

אני בטוח שאחרי שההורים יצטרכו לשלם על הנזק שנגרם , הילדים כבר לא יגנבו סמלים ...

כסף זה המקום שהכי כואב .

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם
קריאה לשמאי (משוחד אם אפשר),

גילי

למה יש שמאים לא משוחדים

דרך אגב הייתי מביא לילדים כפה "לא חזקה"

ובעיטה

פורסם

מה כבר יעשו במשטרה? יפחידו את הילדים וישחררו אותם, הם יראו שככה העסק עובד וימשיכו כי לא עשו להם כלום. צריך להכאיב להורים במקרה הזה דרך הכיס או באמת לתת לילדים עונש כמו שהציעו, אם ההורים לא משטפים פעולה אז להגיש תלונה נגד גרימת נזק לרכוש (שההורים יקבלו קצת בראש)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נהגת בשכל, כל עוד זה ילדים בני 13 זה בסדר גם לימדת אותם לקח לחיים וגם יצאת אחלה!

אם זה היה ילדים בני 17 ככה אז אני הייתי בא ועוזר לך לפוצץ אותם במכות!

205GTI

Definitely the most fun you can have with your clothes on!

פורסם

נהגת בשכל!

סיפור של חבר שלי:

אני יושב איתו ועם חברים בגינה,ופתאום אנחנו שומעים רעש...כמו שריטות,ומכות קטנות...

הוא-מין אינסטינקט כזה...יש רץ להביא צינור מים(עם ראש של אקדח),הציץ וראה ילדים שמתעסקים לו בהונדה אקורד,וישר יצא יהשפריץ בהם בפרצוף ומילא אותם במים(היה חורף).

קיצר הילדים(אחרי שהיו מלאים במים)נתנו ספרינט ועפו משם.

כעבור יומיים,עוד פעם באו הפלצנים האלה,שאנחנו עוד פעם היינו אצלו.

עכשיו,הוא וחבר אחר,תפסו את שתי הילדים,והכניסו אותם לאוטו שלו.

ונסעו למשטרה.

המשטרה לא עשתה להם כלום בגלל שהם קטינים...ובגלל שזה פעם ראשונה שלהם...שזה מין אזהרה.

בוא נגיד ככה,שזה הרתיע אותם.

ולמדו את הלקח שלהם.

וההורים?

נתנו לילדים שלהם כאפות...

לדעתי עשה בשכל

+

שפעת שילד אחד מבינהם קיבל(כן....הוא באמת קיבל).

פורסם
נהגת בשכל!

סיפור של חבר שלי:

אני יושב איתו ועם חברים בגינה,ופתאום אנחנו שומעים רעש...כמו שריטות,ומכות קטנות...

הוא-מין אינסטינקט כזה...יש רץ להביא צינור מים(עם ראש של אקדח),הציץ וראה ילדים שמתעסקים לו בהונדה אקורד,וישר יצא יהשפריץ בהם בפרצוף ומילא אותם במים(היה חורף).

קיצר הילדים(אחרי שהיו מלאים במים)נתנו ספרינט ועפו משם.

כעבור יומיים,עוד פעם באו הפלצנים האלה,שאנחנו עוד פעם היינו אצלו.

עכשיו,הוא וחבר אחר,תפסו את שתי הילדים,והכניסו אותם לאוטו שלו.

ונסעו למשטרה.

המשטרה לא עשתה להם כלום בגלל שהם קטינים...ובגלל שזה פעם ראשונה שלהם...שזה מין אזהרה.

בוא נגיד ככה,שזה הרתיע אותם.

ולמדו את הלקח שלהם.

וההורים?

נתנו לילדים שלהם כאפות...

לדעתי עשה בשכל

+

שפעת שילד אחד מבינהם קיבל(כן....הוא באמת קיבל).

:lol:

בניתם על זה שהם יקבלו שפעת ?

פעם הבאה נסה לדקור אותם במחט נגועה באיידס, זה בטח ילמד אותם. (כמו שאומרת הפרסומת: "על טעויות משלמים...בחיים !")

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

בניתם על זה שהם יקבלו שפעת ?

פעם הבאה נסה לדקור אותם במחט נגועה באיידס, זה בטח ילמד אותם. (כמו שאומרת הפרסומת: "על טעויות משלמים...בחיים !")

אממ...לא...פשוט הצינור היה קרוב אליו,והוא אמר-"תראו צחוקים"...למרות שהוא התעצבן עליהם.

את האמת?רעיון טוב...(המחט....וגם הצינור...:lol: )

פורסם

לא טוב לכם, לא מוצא חן בעינכם, אל תגנבו סמלים... גנבתם? מאצלי? תתפללו שלא אתפוס אתכם... תפסתי אתכם... בעיה שלכם.

גילי

יהיה נחמד לעשות כזה סטיקר או כיתוב אחורי,הבעיה שפרצה קוראת לגנב...

מה ההורים שלהם כבר יכולים לעשות ,צעקו עליהם קצת בשביל ההצגה

לידי ובטח אחרי שהלכתי הכל חזר לסדר היום.

וזה העניין שבגללו אני מרגיש שיצאתי פארש כי הילדים האלה יצאו בזול ולא ילמדו

לא לגעת במכוניות כי הפלצן הקטן עוד אומר לי: "לא ידעתי שזה האוטו שלך".[/QUOTE]

:roflmao:

:idea: זה שהציע להגיע עם אלה/נבטו/קרש,מה יקרה אם הבנאדם עבר משהו כמוך ויזוז ישר?תדפוק את הרכב שלך!!!

פורסם

שימו לב, אני לא לגמרי בטוח שלהכניס ילדים חארות לרכב ולקחת אותם למשטרה זה דבר חוקי.

אנחנו לא שוטרים, ודבר כזה יכול להיקרא חטיפה.

עד כמה שידוע לי, צריך לקרוא למשטרה למקום העבירה. מיותר לציין שבחלומות הלילה תישלח ניידת לכזה אירוע. :evil:

אבל במקרה ומישהו ירים יד על החלאות הקטנות, זה יכול בהחלט להסתיים בהזמנת ניידת ועיכוב שלכם. או במקרה יותר גרוע - זה יכול להסתיים בכך שתגלו שהילד החרא שהורדתם לו את כאפת חייו הוא הבן של איציק אברג'יל / זאב רוזנשטיין או סתם אחיו הקטן של גוצ'ה ציציאשוילי...

• תוכן חדש...