Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למישהו מושג מהיכן אפשר לקנות דברים כאלה?

אני מדבר על בימבה כזאת

293559_440392562680967_1947362956_n.jpg

או משהו כזה

14777_446682108718679_1800653643_n.jpg

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אפשר להתעניין אצל היבואן. בד"כ יש דברים כאלו בתצוגה - קח בחשבון שזול זה לא יהיה.

אתה גם יכול להזמין באינטרנט (באתר היצרן או לחפש באיביי)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

חפרתי באיביי המון זמן

לא מצליח למצוא כלום!

מהיבואן זה לא כלכך בא בחשבון, היבואנים של היום ידועים בתמחור המגוחך שלהם לכל דבר שקיים אצלם.

Pioneer 80PRS

XS Power D2400 , D5100

פורסם

נסתפק בבימבה לבנתיים :roflmao:

למרות שאני מחפש בימבה יותר בסגנון של ה STI מאשר של ה500 (שהוא רק יושב על זה, ולא ממש נכנס בתוך)

Pioneer 80PRS

XS Power D2400 , D5100

• אחראי פורום
פורסם

לקחתי את הבן שלי למשחקייה והוא ישר התביית על בימבה כזו עם עיצוב של SLK כולל

סמלים של מרצדס, שעונים ושלט רישוי גרמני, מגניבה לאללה.

http://www.nirgalim.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-2633,2085-%D7%91%D7%99%D7%9E%D7%91%D7%94-%D7%9E%D7%A8%D7%A6%D7%93%D7%A1.aspx

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ראיתי באחד הקניונים בצפון (אני חושב שבלב המפרץ או בקריון), מיני פיאט 500 באיזו חנות תינוקות מהסוג הפלצני (יש שיגידו יוקרתי).

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בקניון הנגב בבאר שבע יש חנות בשם "עידן 2000"

יש שם איזושהי בימבת מרצדס שנראית די מושקעת בפרטים קטנים. יש אפילו מגבים ליופי.

אם מעניין אותך אני יכול לצלם את זה בפעם הבאה שאהיה בקניון ולברר על המחיר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
לקחתי את הבן שלי למשחקייה והוא ישר התביית על בימבה כזו עם עיצוב של SLK כולל

סמלים של מרצדס, שעונים ושלט רישוי גרמני, מגניבה לאללה.

http://www.nirgalim.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-2633,2085-%D7%91%D7%99%D7%9E%D7%91%D7%94-%D7%9E%D7%A8%D7%A6%D7%93%D7%A1.aspx

מכיר את הבימבה הזו אישית. היא עולה באזור ה 300-400 שקלים. אחותי היקרה קנתה את זה לאחיין שלי. לומר לך את האמת, להיות כנה איתך אבל באמת? היום הבימבה הזו יושבת בחצר מלאה בבוץ ומלוכלכת כולה. הילד הקטן לא מבין שזו בימבה "מיוחסת" בשבילו היא כולה בימבה פשוטה שקונים. היא באמת פשוטה. אין שם משהו מיוחד חוץ מהסמל.

אבל אם מישהו רוצה משהו באמת מגניב, אני חשבתי על לקנות את זה לאחיינים שלי.

http://www.youtube.com/watch?v=aXEnh9oeEUY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אצל דילרים בחו"ל, יש תמיד ליד אולם התצוגה של הרכבים בגדים ממותגים, בימבות, אופניים, מה שאתה לא רוצה. אם אני זוכר נכון בימבה של BMW עולה 75 אירו.

אבל למען האמת, אין לזה שום הגיון. זה משעשע רק את האבא. כשהבן שלי היה קטן, הדבקנו לו על הבימבה (הרגילה והמשומשת) סמלים של BMW, VW ופיג'ו. אלה היו אז הרכבים במשפחה והוא היה מבסוט.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• אחראי פורום
פורסם
מכיר את הבימבה הזו אישית. היא עולה באזור ה 300-400 שקלים. אחותי היקרה קנתה את זה לאחיין שלי. לומר לך את האמת, להיות כנה איתך אבל באמת? היום הבימבה הזו יושבת בחצר מלאה בבוץ ומלוכלכת כולה. הילד הקטן לא מבין שזו בימבה "מיוחסת" בשבילו היא כולה בימבה פשוטה שקונים. היא באמת פשוטה. אין שם משהו מיוחד חוץ מהסמל.

אני בגישה שלך. ילדים קטנים לא נותנים חשיבות לכמה הצעצוע עלה (ושהיקר=יותר טוב), רק ההורים שלהם ככה.

ואומר את זה אבא צעיר יחסית שעם כל המודעות שלו נפל לא פעם ולא פעמיים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

קודם כל, המלצה חמה על חנות לצעצועים - טיק טק טוי

חנות בסגנון של מחסני צעצועים והפיראט האדום, שממוקמת באזה"ת רעננה

ההבדל הוא שכאן בדובר בחנות קטנה של כמה חבר'ה נחמדים ולא בסניף של רשת עם מוכרים אנטיפטיים שעובדים בשכר מינימום ובעל בית שלוקח את הכסף שלך כדי לממן את הפירמידה שלו...

קניתי שם בימבה 4X4 כמו בתמונה למטה בכמה עשרות שקלים והבן שלי עף עליה. דופק דריפטים חופשי.

06009%D7%91%D7%99%D7%9E%D7%91%D7%94.jpg

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם

גם אני חושב שאין טעם לקנות בדברים האלה את הממותג והיוקרתי.

מה שחשוב שזה יהיה שימושי, נוח ובטיחותי לילד, ולא שאנחנו נתלהב מזה,

כי ההתלהבות יורדת אחרי חצי שעה גג. דינם של כל הבימבות למיניהן להיות

זרוקות במחסן/גינה/מרפסת/חדר משחקים, בלי שאף אחד מסתכל עליהן.

• תוכן חדש...