Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

נסעתי ברכב כשהמזגן היה כבוי (כולל האיוורור) כשלפתע שמעתי לחץ אוויר חזק משתחרר מאזור התא מנוע-דשבורד והתחלתי להריח ריח שרוף חזק מאוד.

עצרתי את הרכב בצד פתחתי מכסה מנוע ראיתי שלא עולה עשן כלל, וגם החיישן חום מנוע היה תקין.

בסופו של דבר גיליתי שהמזגן לא עובד (כולל האיוורור).

האם הוא נשרף?

כיצד זה יכול לקרות?! הוא אפילו לא היה דלוק.

מה עלויות התיקון?

תודה...:|

פורסם

צריך לפתוח ולראות מה בדיוק קרה שם איזשהו קצר חשמלי, אי אפשר ככה לנחש מה בדיוק הנזק

אתה בטוח שזה היה ריח שרוף? יש לך מושג איך מריח הגז של המזגנים ברכב?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אולי נסעת עם המדחס דולק ומאוורר כבוי המדחס בנה לחץ ונפרץ.

הכל היה כבוי ב100 אחוז.

האמת שלא הרחתי לעולם גז מזגנים, אבל הייתי בטוח שמדובר בריח שרוף (שאגב, עד עכשיו נשאר ברכב ואני לא נפטר ממנו). יתכן וזה לא שרוף אלא ריח הגז? כי כן שמעתי דליפה של אוויר.

ואם כן, למה שדבר כזה יקרה? למה שידלוף כל הגז פתאום סתם ככה? יש לזה קשר לקצר?

תודה...

פורסם

אולי המפוח שלך שבק חיים. או שנגד המהירות נשרף למרות שאני לא יודע למה הוא עשה רעש של גז. אתה צריך לבדוק פיוזים, חוטים למינהם אולי מהמערכת מאחורה יש קצר.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

אשמח להמלצה על בעל עסק שיוכל לעזור לי בעניין בצורה הטובה ביותר.

אמין, מקצועי וזול.

תודה

פורסם

עדכון:

בדקתי את בית הפיוזים החיצוני (ממוקם ליד הנוזל וישרים) וראיתי שהפיוז שהסימן שלו הוא של קירור של מזגן שרוף.

חיברתי פיוז חדש והוא נשרף במקום וחזר הריח השרוף (אם כי פחות חזק).

אז עלינו על מקום הקצר. צריך להחליף בית פיוזים שלם או רק תיקון נקודתי של החיבור?

עכשיו מה שמדאיג אותי... הבריחה של האוויר ששמעתי. קצר כזה יכול לגרום לזה? אם כן מה יכול להיות הנזק?

מצטער על השאלות הרבות, אני מנסה ללמוד סינית.

פורסם

הקצר לאו דווקא חייב לבוא מבית הפיוזים ובדרך כלל הוא לא מגיע משם. הכיוון שאתה צריך ללכת אליו הוא חוטים למאוורר של המזגן מפוח מזגן וגם חוטים למדחס. או אולי לנסות לשים פיוז בעל התנגדות חזקה יותר.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם
הקצר לאו דווקא חייב לבוא מבית הפיוזים ובדרך כלל הוא לא מגיע משם. הכיוון שאתה צריך ללכת אליו הוא חוטים למאוורר של המזגן מפוח מזגן וגם חוטים למדחס. או אולי לנסות לשים פיוז בעל התנגדות חזקה יותר.

אבדוק את זה תודה רבה.

אך אני חוזר לשאלה - איך דבר כזה יכול לקרות פתאום? בלאי של חוטים? רטיבות? מה?

ושוב, בעלי מקצוע יתקבלו בברכה:-)

פורסם

ככה זה CLIO RSI, תבדוק את החוט חשמל שמגיע למדחס בצבע אדום אם הוא לא נוגע בגוף הרכב ולא חשוף.

נסה לנתק את החוטים של הוונטה ותכניס פיוז תראה אם זה מקצר.

• תוכן חדש...