Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש המלצה לרביעית צמיגים עבור הטויוטה ראנקס שלי. בין 350 ל 400 שקלים לצמיג

195/60 R15 88V

חשוב לי -לא סיני!! כלומר מותג סביר, נוחות נסיעה, אחיזת כביש יבש /רטוב במגבלות הארץ שלנו, אמינות לאורך זמן, שקט

אזור - פתח תקוה

האם לאחר ההרכבה רצוי לבצע כיוון פרונט( לא איזון גלגלים שאת זה אמורים לעשות באופן אוטומטי . אני לא מרגיש כיום שהרכב נוטה בנסיעה ישרה, אבל מה דעתכם). תודה

פורסם

שלום,

תחפש FALKEN ZE912 , הוא עונה טוב מאוד לדרישות ביחס לתקציב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• ספונסר פורום
פורסם
אזור - פתח תקוה

האם לאחר ההרכבה רצוי לבצע כיוון פרונט( לא איזון גלגלים שאת זה אמורים לעשות באופן אוטומטי . אני לא מרגיש כיום שהרכב נוטה בנסיעה ישרה, אבל מה דעתכם). תודה

אם הרכב לא מושך ימינה או שמאלה בנסיעה, ההגה ממורכז ואין אכילה מוגזמת של הצמיגים אז אין טעם לבצע כיוון פרונט.

הפאלקן 912 הוא באמת צמיג מצוין ובמידה שלך יש גם ברידג'סטון MY01 שגם הוא מצוין. מחירים תוכל לבדוק כאן:

http://www.tiredeal.co.il/web/8888/nsf/FILTERS.TAF?PRO4=&did=1518&_UserReference=6F3B5B4E2EA32C7E50F581D2&Type=&Attribute1=195&Attribute2=60&Attribute3=15&Attribute4=%F8%EB%E1+%F4%F8%E8%E9&search=%EE%F6%E0+%F6%EE%E9%E2

וברגע שתדע איזה צמיג אתה רוצה תרים אליהם טלפון ותגיד שהגעת מהפורום, אולי תקבל הנחה נוספת על המחיר המצוין שם.

פורסם

בנוסף להמלצה שנתנו לך לגבי פלקן יש שני צמיגים טובים מאד שאתה יכול לשים

שניהם בגבול המחיר שלך - עד 400 שקל

הצמיגים הם:

מגרמניה יש לך את - קונטיננטל ContiPremiumContact 2

מצרפת יש לך את -קלבר DYNAXER HP3

שניהם מעולים ויחזיקו לך את הרכב ברטוב ויבש.

קובי

:-)

פורסם
מבקש המלצה לרביעית צמיגים עבור הטויוטה ראנקס שלי. בין 350 ל 400 שקלים לצמיג

195/60 R15 88V

חשוב לי -לא סיני!! כלומר מותג סביר, נוחות נסיעה, אחיזת כביש יבש /רטוב במגבלות הארץ שלנו, אמינות לאורך זמן, שקט

אזור - פתח תקוה

שלום וברכה,

אתה יכול במחיר שציינת למצוא גם צמיגי מקסיס, פלקן או הנקוק.

כיוון פרונט מומלץ לעשות לפחות פעם בשנה אם לא פעמיים אם אתה מחליף 4 צמיגים כדאי לעשות כדי לשמור על הצמיגים לאורך זמן

• תוכן חדש...