Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה קיבלתי אוטו חדש [ seat ibiza fr 2013 ] רציתי לדעת איפה הכי כדאי להתקין ? מקום מקצועי לא חאפר מישהו עם ניסיון באיביזות כי שמעתי שיש בעיות עם הדלתות שלהם שהן קשות לפירוק.

ועוד שאלה האם צריך כאבל למערכת הבאה ?

2 קומפוננטים [ אחד בדלתות הקדמיות ] ואחד במגש האחורי של rockford t2652-s

ומגבר Infinty Kappa four

מגבר לסאב Infinty Kappa One

ואני יחבר לו איזה סאב שיושב לי בבית .. לא רוצה להשתגע עם הסאבים באוטו כ"כ קטן ביחסית לקודם

תודה!

פורסם
אסור להמליץ פה על מתקינים רמי.

מנהלים: אני מתעקש שהנושא הזה ימחק.

מעניין למה אתהמתעקש שהנושא הזה ימחק לאיזה מתקין חאפר אתה קשור......

HU :JVC KD-AVX77AMP:JL-AUDIO 300\2V2

AMP: Jl AUDIO 1000/1COMP:FOCAL -K2P 165

CAPACITOR:CONECTION AUDISON BSF08 SUB:JL AUDIO 13w7ae

PROCESSOR:JBL MS-8

פורסם
מעניין למה אתהמתעקש שהנושא הזה ימחק לאיזה מתקין חאפר אתה קשור......

למה אני מתעקש? כי בא לי. ומה זה עניינך בכלל? תתעסק בביזנס שלך ואל תדוחף אותו במקומות הלא נכונים. תקרא את כללי הפורום

מעניין למה אתה עושה מהתגובה שלי עניין..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב, אני רואה שהמליצו לך על מתקין ולא התמוטט העולם, אז אני מרשה לעצמי להמליץ לך על מתקין לא פחות מקצועי אבל כן יותר זול (למיטב ידיעתי ונסיוני)- ישראל (ג'וניור בפורום).

אמנם הוא לא עושה התקנות פרספקס וכ"ו, אבל להתקנות סטנדרטיות + בניות מפיברגלס הוא מצויין.

פורסם

חשבתי שהמלחמות והתגובות המטומטמות האלה נעלמו מהפורום. אין לי ולא לגו'ניור חלק בהם. כל ההשוואות והרמיזות הללו לא מוסיפות לאף אחד.

אף אחד מכם לא מנהל את הפורום הזה ואם מישהו עובר על כללי הפורום אפשר מן הסתם לפנות למנהלים ע"י הודעה או לחיצה על "המשולש" הקטן שליד התגובה. לא צריך להתעקש על כלום.

בחייאת שתחררו כבר מזה!!!

פורסם

יוסי, המנהלים ממזמן לא נמצאים בפורום, נשלחה תלונה ולא נעשה דבר בנדון.

כפי שאתה יודע לי אין שום עניין אישי נגד מתקינים ויבואנים כולל אותך, אך כשבנאדם מגיב לי בצורה תוקפנית אני לא מהסס לרגע להעמיד אותו במקום.

• תוכן חדש...