Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 50 אלף ש''ח שנת 2009+-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות מכונית עד 50 אלף ש''ח בשנתונים של סביבות 2009 שתשמש אותי לנסיעה עירונית ובין עירונית וחשוב שתיהיה יפה ומתאימה לצעירים.

בינתיים הציעו לי מטרייד אין סיטרואן C4 לפי התנאים למעלה אבל יש לה צריכת דלק מזעזעת של 9 קילומטר לליטר...

אז איזה עוד אפשרויות יש לי בתקציב הזה?

פורסם

לא ציינת אם אתה מעוניין בגיר אוטומטי בלבד או שאפשר גם ידני שיחסוך לך בהוצאות הדלק.

באופן כללי, סופר מיני תהיה מתאימה יותר לצעירים בזכות מימדים קומפקטיים, מחיר נמוך יותר והוצאות אחזקה נמוכות יותר.

בתקציב שלך אתה יכול למצוא יונדאי I20 מ-2009 אבל אני אסכים איתך אם תגיד שהיא נראית משעממת.

גם סיאט איביזה 1.6 אוטומטית מ-2009 יכולה להתאים אך היא יקרה יותר מה-I20.

אני ממליץ לבדוק גם את סוזוקי סוויפט, אחת מ-2008 אמורה להיכנס בדוחק לתקציב.

נסה גם פיג'ו 207 (לא מאוד חסכונית אבל יותר מה-C4) ומאזדה 2 (בעיקר בחברות הליסינג אבל שוב לא חסכונית במיוחד).

פורסם
אני רוצה לקנות מכונית עד 50 אלף ש''ח בשנתונים של סביבות 2009 שתשמש אותי לנסיעה עירונית ובין עירונית וחשוב שתיהיה יפה ומתאימה לצעירים.

בינתיים הציעו לי מטרייד אין סיטרואן C4 לפי התנאים למעלה אבל יש לה צריכת דלק מזעזעת של 9 קילומטר לליטר...

אני נמצא באותו קונפליקט. יש לך פולו ידנית שנת 08 המחירון הוא באיזור ה-40 , יש לך פונטו ידנית שנת 2010 נפח מנוע 1400 ב-50 בערך , יש לך פאביה ידנית שהיא קצת יותר יקרה בגרסת ה-1.6 המחירון שלה 51 בערך.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

שלום pecenito,

צריכת הדלק הממוצעת של סיטרואן C4 ממודל 2009 טובה במעט מהנתון שציינת ובאופן כללי היא אינה נחשבת למכונית בזבזנית במיוחד בדלק. לרוב המכוניות המשפחתיות המקבילות צריכת דלק דומה או טובה במעט.

אם אתה מחפש רכב חסכוני יותר אז בוודאי שמכונית קטנה יותר, עם מנוע קטן יותר, תתאים לך יותר. לדייהטסו סיריון למשל יש צריכת דלק טובה מאוד שיכולה להגיע גם ל-13 קילומטרים לליטר והיא מתאימה לתקציב שציינת. פיאט פונטו אוטומטית-רובוטית (וכמובן גם הידנית) גם כן תוכל להתאים לתקציב שלך ותציג צריכת דלק לא פחות טובה. אם אתה מוכן לשקול רכב עם גיר ידני אז גם שברולט ספארק תוכל להתאים. היא אמנם קטנה יותר מהפונטו אבל יש לה מנוע חזק יחסית וביצועים טובים גם מחוץ לעיר.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

• תוכן חדש...