Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

ראיתי למכירה אלנטרה 2001 יד ראשונה (1600 בנזין) לכאורה עם כ 45,000 ק"מ. נמכרת עקב כך שהאב נפטר (הסיפור אמיתי). המשפחה טוענת שאין לה מידע לגבי העבר של הרכב, והוא כרגע רשום על שם בת הזוג. ספידומטר מראה כ 45,000,

מים רגילים ברדיאטור (לא ירוקים). הוציא עשן לבן ונוזלים מהאגזוז כאשר הנענו אולם סיפרו כי הרכב עמד מספר חודשים.

לאחר נסיעה של כ 20 דקות אין מים מהאגזוז ואין עשן. האם לדעתכם מצב תקין ?

חום מנוע על האמצע... מבפנים הרכב לא נראה על פניו כמו רכב שנסעו בו כ"כ מעט (יש שחיקה של פלסטיקים, כפתור חלון תקוע), אבל הרכב מרגיש טוב מאד בנסיעה (סוחב ומגיב גם עם מזגן בעוצמה מלאה).

מה האפשרות לדעתכם שספידומטר הוחלף או שונה כלפי מטה ? הרשיון מראה כ 42,000 לפני מספר חודשים. האם אפשרי לשנות מספר ק"מ על הצג הדיגיטלי ? אני פשוט יודע שזה רכב שהיה פופולרי ללימוד נהיגה וכו.

בנוסף הרכב ללא טסט כרגע וממבט שטחי דרושה החלפת פנס אחורי שבור. כמו כן אחד הפנסים הקדמיים נראה חדש והשני ישן ועכור. האם יכול להורות על תאונה ? והאם בטסט חייבים לשייף פנסים עכורים ?

האם בבדיקה ניתן לאמת את גיל הרכב מבחינת ק"מ ? ומה אמורה להיות צריכת הדלק שלו ?

תודה רבה.

פורסם

רוצים מחירון...

האם אפשר לשנות קילומטראז' ברכב הזה ? ומה צריכת הדלק שלו (זה הדגם הידני 1600) ? אודה לכם.

פורסם

אפשר הכל .אל תחשוב שק"מ נמוך זה טוב קח בחשבון שהחומרים ביונדאי לא מחזיקים מעמד ואחרי כמה שנים מתחיל להיות רעשים

צריכת בדלק צריכה להיות 10 ליטר ל100 ק"מ +- בנסיעה משולבת

אני את שלי מכרתי ב20000 שח והיא היתה שמורה ביותר אז תעשה חשבון אם כדי לך גם אם האוטו עשה רק 45000 ק"מ

פורסם

לא להיות שלילי.

הרכב יד 1 ומה לעשות לא כולם שמים את הרכב על בלוקים בלילה ישנם כאלה שהנסיעות החיוניות שלהם קצרות וממוקדות.

הייתי מוריד קצת מהמחיר וקונה.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

אם הרכב יד ראשונה אז איך הוא רשום על שם בת הזוג (יד שניה?).

את הקילומטרז׳ ניתן לאמת ע״י בדיקת היסטורית טיפולים.

הרכב מצריך יישור קו (טסט,פנסים,טיפול והחלפת כל הנוזלים ואולי גם צנרת וצמיגים).

קח הכל בחשבון ותראה לאיזה מחיר ניתן להגיע.

מדובר ברכב ממש לא מבוקש אבל אמין וזול לאחזקה.

הכל עניין של מחיר.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הבן אדם לצערנו נפטר והאשה יורשת של הרכב. היא רשומה כבעלים ועדיין כיד ראשונה.

מעניין לראות שהרשיון מהשנה הקודמת מראה 42,000 ק"מ. ז"א שהשנה הרכב נסע 3000-4000 ק"מ בלבד.

הצלחתי להגיע למי שטיפל ברכב, לא מוסך מורשה. המכונאי אומר שמלבד החלפת ברקסים קדמיים, טיימינג והחלפת שמן פעם בשנה לא היו תיקונים מיוחדים. אני לא חושב שהייתי הולך על אלנטרה אם היתה אוטומאטית מפאת צריכת הדלק המוגזמת,

אבל מכיוון שזה במקרה הדגם הידני, אני מנסה לחשוב שבמידה וצריכת בדלק נמוכה משמעותית מהדגם האוטומאטי,

זו יכולה להיות מציאה. אבל לא הצלחתי כמעט למצוא שום מידע על אלנטרה ידנית שהיא לא הדיזל...

מה אמורה להיות הצריכה ב 1600 ידנית ? :/

פורסם

היי חברים,

אני בהתלבטות קשה לגבי האלנטרה הזו וחייב להחליט עד הערב, ממש אודה לעצתכם...

הרכב עם 45,000 ק"מ והם כנראה אמיתיים (עשיתי השוואה עם התיעוד ביונדאי). בסה"כ בסיבוב עליו הוא נסע חלק חלק והיה מאד חזק יחסית לאוטומאטיות 1600 (נהניתי מהנסיעה). מצד שני זה רכב בן 12 שנה ואז -

1. יש התחלה של חלודה בקורות בין הדלתות

2. הדשבורד נראה שמור אבל מתגי חלונות, ידית הילוכים, ופלסטיקה "מסביב" נראית כמו 12 שנה...

3. זה רכב שעשה את ה45,000 בנסיעות קצרות כל יום לעבודה.

4. זה רכב ידני ולמרות שאני מעדיף אותו על האוטומאטית - האם לא יהיה לי קשה מאד למכור אותו עוד כמה שנים (הוא יהיה בן 15 בערך ואני מעריך עם 90-100 אלף ק"מ).

אני מנסה לחשוב האם 12 שנה על מכונית קוריאנית דווקא יביא אותי למוסך לפחות כמו כל יונדאי אחרת בת 12 שנה... בעיות חשמל נגיד, חלודות, או מנרת ישנה.... ז"א אולי גיר ומנוע יצאו בבדיקה טובים מאד והוא יסע חיה, אבל מפחד שזה יעלה לי אח"כ בתיקונים של חשמל ובלאי של אוטו קוריאני מפאת השנתון...

מה אתם חושבים ?

האלטרנטיבה היא להמשיך לכוון פוקוס/לנסר ב 22-25 אלף יוצאי ליסינג עם כ 100 אלף ק"מ ולנסוע איתו כ 50 אלף ואז לשדרג.

תודה על כל עיצה.

• תוכן חדש...