Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מאמר דיי קצר שמאוד עניין אותי, ואני חושב שזה גם יעניין עוד כמה חברי פורום פה.

נותנים הסבר מאוד פשוט על עקרונות הSPL, שלדעתי זה דיי חשוב. במקום לרוץ להחליף ציוד אפשר להשיג שיפור ניכר מאוד רק מתכנון טוב של תיבה ומיקום נכון ברכב.

http://www.elettromedia-usa.com/Downloads/SPL_Theories_and_Tips.pdf

קריאה מהנה!

פורסם

דיוויד

המאמר הזה מסביר בצורה יפה משהו שאני אמרתי כאן כבר יותר מפעם - "מרחק מהראש" ו"מרחק בין האלמנטים" זה שם המשחק.

אני לא יכול להדגיש את זה יותר והמאמר הזה מסביר יפה מאוד בדף האחרון שלו איך העקרון הזה עובד.

זה נכון בין הרמקול למיקרופון (הראש שלנו) כמו שזה נכון גם בבחירת מיקום ונקודות חיתוך בין אלמנטים.

יפה - תודה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש פה המון דברים שאמנם אני מודע להם, אבל לא הבנתי לגמריי מה הסיבה אליהם.

למשל למה לתיבות Burp יש פורטים כלכך גדולים. ידעתי שפורט גדול מקצר את רוחב הניגון, מעלה את העוצמה, את היכולת ספיגה לטווח קצר (בנקודת טיונינג), אך לא הבנתי למה בדיוק.

פורסם

דיוויד אני חושב שמילת המפתח שאתה מחפש היא ריסון.

אני מקווה שזה מסביר או לפחות נותן לך להבין לאן אני הולך עם זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דווקא אני חותר לא רע בכלל ויש לי נסיון עם קיאק אולימפי

:-P

זה פשוט מאוד - בתיבה אטומה סאב וופרים נוטים להיות מדוייקים מאוד פשוט בגלל שלחץ האוויר בתיבה הסגורה הוא אמצעי ריסון נהדר.

ככל שאתה מגדיל את יכולת האוויר לברוח מהתיבה - הריסון הזה של הסאב הולך לאיבוד.

היכולת שלו לעבור מהר מטון לטון הולכת וקטנה כמו גם היכולת שלו בכלל לשחזר טונים מסויימים נעלמת.

בסאב וופרים לSPL יש לך אלמנטים מפלצתיים שיכולים להזיז במכה אחת מסה אדירה של אוויר וברגע שאתה מגיע לגודל הפורט האופטימלי אתה תקבל מקסימום עוצמה אבל במינימום תחום תדר.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...